kendimde değilim.

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
133
Merhabalar,

Bu hafta içerisinde açtığım 2. konu olacak. Sevgilimle ayrılığımızın ardından 1 ay bile olmadan bir kızla çekilmiş pozunu instagrama atması ve bunu bana başkalarından çıkaracağım bu bana yaşattıklarını diyerek instagrama bakmamı isteyip o resmi gördüğümde ise dünyamın başıma yıkılması , günlerce kendime gelemem ,günlerce ağlama krizlerim hiçbir yer fark etmeksizin ,hiçbir şey yapmak istememem, yemeden , içmeden kesilip yaşayan bir ölüden bir farksızdım..

Ta ki dün attığı mesaj ile mutlu musun diye kendime geldim , o kız ile olan resmi sarılması ,öpmesi kalbimi acıttı ,paramparça etti. Ekran görüntüsü almıştım , bir kaç zaman sonra yazacağını bildiğimden ve bunu tokat gibi yüzüne vurmak istediğimden dolayı. O kız ile o gün bitirdiğini sen resmi gördükten sonra kızı takipten çıkardığını ve resmi sildiğini , ilişki namına bir şey olmadığını ,hayatında , kalbinde, aklında sadece ben olduğumu yazdı. Benim çektiğim acıyı anladın mı dedi , sen hayallerimizi yıktın mahvettin benim hayatımı , intiharı düşündüm ,müdürüm benim yanımda oldu hep dedi. pazartesi görüşelim dedi, tamam dedim ,oysa ki biz nişan bohçası için bir kaç parça almıştık , o zaman sıkıntıya girmeyelim diye . şimdi buluştuğumuzda alınanları geri vereceğim ama kendisi bu yüzden görüşmek istediğimi bilmiyorum tamam görüşürüz konuşuruz dedim sadece. O ise hemen aşkım , hayatım demeler , hiçbir şey olmamış gibi , o kız ile olan şeyi hiç yaşaamamış gibi bir insan seni seviyorum demeler hiçbirine cevap yazmadım görüşürüz dedikten sonra.

Şimdi sorum şu o kız ile olan resmi gördüğümde yıkılan ben ,şimdi dün ki yazdıklarından sonra niye acı çekmiyorum , o ağlayan insan gitti , duyularından yoksun , karşısındaki insana karşı hiçbir şey hissetmeyen , aynı o ayrılık kararı verdiğimizdeki gibi dik duran bir insan oldum .

Psikolojim mi bozuldu acaba , ne görüştüğümüzde neler söylemeyelim ,çünkü yine o kız ile olduğunda beni sorunlu tuttuğundan konu açtığımda yine aynı şeyi söylecek.

His tabikide kalmaz. Çünkü erişilmez insan sana yalvarıo. dön diye.
Sende dönersen bilemiyorum yani

onun bu kadar kolay vazgeçmesi canını yakmıştır nasıl bu kadar kısa sürede topladı kendini diye,
şimdi bu söylediklerinden sonra deyim yerindeyse içiniz rahatlamıştır,ama insan birini seviyorsa gölgesine bile ihanet edemez kendini nasıl savunursa savunsun bence verdiğiniz kararın arkasında durun çünkü belli ki sizde deli divane aşık değilsiniz..

sana çok aşıkmış cidden desem de inanma

seven adam sevdiğine bu acıyı yaşatır mı kıyar mı

elin kızıyla sarmaş dolaş ol sonra kıskandırmak için de oldu cicim

Hayret nası goremiyorsun sendekinin sevgi degil ego olduğunu. Resmen pesinden kosmayi birakti baskasini buldu diye uzulmussun sadece. Geri eskisi gibi sus kopegi gibi dibine gelmeye calisinca ayni coolluk geri gelmis çünkü seni unutmasini baskasini bulamamasini istiyorsun adami istemiyorsun.

Kusura bakma ne pislik bir adammis bu.

Sırf seni kiskandirmak için bir başka kızı buna alet etmiş ve utanmadan bunu da itiraf etmiş.

Uzak dur bu zihniyetten.

Evet ve ben bu kıza üzüldüm yazık dedim ,çünkü kızında yaşı küçük ünv.öğrencisi , nasıl duygularla bu kadar kolay oynanır dedim.

His tabikide kalmaz. Çünkü erişilmez insan sana yalvarıo. dön diye.
Sende dönersen bilemiyorum yani
Dönmeyi düşünmüyorum çünkü sorunumuz vardı ve bu kızda eklenince daha da kötü oldu ben kendimi biliyorum barışmış olsam huzur diye bir şey kalmayacak , ben her defasında yüzüne vuracağım yine mutsuzluklar, hzuursuzluklar öne gelecek.

Aslında ayrılık kararnı ben verdiğim için o buna çok koydu ,ailemle arkadaşlarımla gezdim tozdum ve o hep bunları görmüş , bunu kendine yediremediğinden böyle bir şey yapmış. evet sevgi vardı ama mantığı daha çok devreye sokmuştum , eğer ki ben matıkla hareket etmemiiş olsaydım her şeyi kabul edip kurduğum hayallerin hiçbiri olmayacaktı malesef ki.

sana çok aşıkmış cidden desem de inanma

seven adam sevdiğine bu acıyı yaşatır mı kıyar mı

elin kızıyla sarmaş dolaş ol sonra kıskandırmak için de oldu cicim

Hemde öyle bi yaşattı ki dünyam yıkıldı pazartesiden beri kendimde dğildim ,işyerine gitmek istemiyordum ,hiçbir şey yapmamak , konuşmak istemiyordum .

ne diye görüşüyosun peki. ver kargoya gitsin.
karşındakine hala umut veriyosun demektir böyle yapmanda.

ayrılık kararını sizin vermeniz farketmezki ayrıldıktan sonra bile adamın ne yaptığını umursamışsınız ki üzülmüşsünüz

Herkesin hayatında birileri olur ama adamın hemen birini bulması yıktı beni . Kız ne zaman oldu bilmiyorum ama resmi attığında bile bana yazan , niye bunu yaptın bize diyen bir adam vardı karşımda

ne diye görüşüyosun peki. ver kargoya gitsin.
karşındakine hala umut veriyosun demektir böyle yapmanda.

Evine gönderemem gece çalışıyor gündüz olmayabilir , işyerine göndersem paketten haber vermeyebilirler vardiyalı çalışılıyor çünkü.

ayrılık kararını sizin vermeniz farketmezki ayrıldıktan sonra bile adamın ne yaptığını umursamışsınız ki üzülmüşsünüz

Evet hemde çok üzüldüm

Ve şunu da söyliyim evet başkası olabilir ama bana resim attım bak demesi , bana telefonunu verdi , net şifresini verdi benim kimseden korkum yok demiş ve siz bunları duysanız ne yapardınız ego ile ne alakası var insanın canı acıyor 2 yıl verilmiş , ve evlilik üzerine konuşuluyordu .

Çünkü olabilecek en iğrencini gördün ağladın zırladın ve aştın. Şimdi mantığınla düşünebilirsin. Adam da beş para etmezmiş bu arada. Git o çul çaputu ver eline üzülmek neymiş görsün.

Allah kimseye yaşatmasın inanılmaz tarif edilemez acı , içinden bir şeye rkopuyor , nefes alamıyorsun . Pazartesi vereceğim bakalım o gün neler yaşayacağız

yani ne gerek var buluşmaya
ben anlamıyorum ya
benim seninle artık hayatta işim olmaz deyip kestirip atacaktın
millet kaç yıllık eşinden neler görüp ayrılıyor
sevgililik olaylarını ne kadar büyütüyorsunuz
adamın size yaptığı iğrençlik ya
ben olsam yüzüne bakmam

Öbür türlü de almıyor yani , vermem gerek üzerimde bir yük gibi hissediyorum sırf bu yüzden görüşeceğim , orada gidip çöpe mi atar , evine mi götürür kendi bileceği iş , bundan öncesinde de söylediğimde istemiyorum onları demişti.

4 günde yaşadığım üzüntünün , acının tarifi yok ,umarım pazartesiden sonra yine başa sarmam

bu aşamada sakin kalmak önemli.
beyninize eskiyle ilgili düşünmeme komutu verin.
görünce yinelenme olacaktır illa ki ve bence görüşmemek en iyisi.

bu aşamada sakin kalmak önemli.
beyninize eskiyle ilgili düşünmeme komutu verin.
görünce yinelenme olacaktır illa ki ve bence görüşmemek en iyisi.

Görüşmek istemiyordum fakat dediğim gibi o alınanları kendisine vermem lazım ki ona ait bir şey hissetmiyim , üzerimde bir yük var sanki o bende oldukça.
Yineleme olsa da bu kızdan sonra hiç geri dönüşü olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…