- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Eki Görüntüle 1721553
Günaydın günlüğüm...
Dün günlüğüme fazla uğrayamadım benim ufaklık rahatsızdı onunla ilgilendim ama diyetimi ve sporumuda yaptım..
Gelelim bu sabaha..
Yine her sabah olduğu gibi limon ve elma sirkeli detoxsumu yaptım içtim...
Şimdide kahvaltımı yapıyorum..
Birşey olmaz tadına bak ama yeme !! Yersen bütün çaban emeğin boşa gider eğer birazcık fazla değil kaçırdığını düşünürsen telafi edersin mesela sporunu fazla yaparsın daha bir sonraki öğün daha az tuketirsin yani cezalisin ! :))Yarin oglen arkadasim gelecek
Pazar aksami caya arkadas ve ailesi gelecek
Pazartesi arkadaslar gelecekk
Tek korkum yaptigim pasta kek börek pogacalari yemek ama yemicem
Azicik ucundan tadina bakacagim
Tartim bozulmamış bu arada pili yerinden oynamis. Sali gununun buyusu bozulmasin diye tartilmadim ama cok merak ediyorum kac kiloyum
Amin canım sağol..Gecmis olsun canim
Neyi var ufakligin
Onemli biseyi yoktur ins
Rabbim acil sifa versinn
Ahhh bi spora baslayabilsem hersey cok daha guzel olacak. Yarin sabah kuafore gidecegim ama zamanda kisitli esim ise gidecek. Hizli hizli yuruyecegim ins olmadi giderken yurume donuste dolmus falan
Benim oglus sabah erken kalkiyo aksam 6 ya kadar ya 1 kere yad 2 kere yarim saat uyuyor. Aksama pertim cikiyo. Spor yapamiyorum malesef
Canim saliya kadar tartilmak yok dedik ama 3 gun üstüste misafir gelecek ya simdi tartilayim ben bikac yuz gram kilo verdigimi gorursem sevincten ve bosa gitmesin diye yemem yoksa daha diyeti yeni basladim bunlari yiyeyim sonra baslarim diye baslayamam yine
Simdi oglus uyandi. Ilk firsatta tartilip kilomu paylasacagim. 15 i sali aksami 75.0 kiloydum. Ayy cok heyecanliyim. Size soyleyim de sonra tartilayim dedim yoksa yazana kadar yuz kere tartilmistim:)))
Tartildim ve geldiiimmmmm
Zaten 71 72 ye kolay düşüyorum ama sonrasi onemli. Insallah pes etmek yok. Bugun yarin kekten bi dilim alirim cunku coook guzel gorunuyor. Pogaca belki 1 tane ama kurabiye yemicem
Hemen yukleyim tarti fotoğrafımı:))))
Bu yaziyi oglen yazmitim ama foto yukleyemedigim icin gondermemistim. Bir dilim kucuk kek bir pogaca yedim. 2bardak sekersiz cay.Iimmmm ben eski ben olsam o tepsiler suan bostu :)
Simdi tartildim. Yine ayni cok sukur:)
Pes ediyorum. Foto yuklenmiyor
Vee kilom 73.5
Bugün güZel haberlerle geldin...Bugunku yediklerim
Oglene dogru 1 nescafe
Oglen bir kucuk dilim kek 1 pogaca 2 cay
Bu kadar
Oglen 73.5 olan kilo boyle olmus
Oturdugum yerden kilo vermek boyle bisey :))
Harikasın...
Tepsi tepsi tabak tabak bol bol herşeyden yedik ne oldu ? Kilo ve yağ.. !
Başaracaksin , ben sana inanıyorum..
el birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz...
Tabiki istediğin gibi yapabilirsin... Ben her türlü senin yanındayım..Supersin canim
Cook guzel motive ediyorsun
Ben hergun kilomu yazsam olur muu
Böyle daha iyi motive oluyorum sankii
Tabiki istediğin gibi yapabilirsin... Ben her türlü senin yanındayım..
Yeterki kurtulalım artık şu doğum kilolarından. :)
Insallah kurtulacagiz canim
O zaman her sabah ac karna tartilip yazacagim. Ertsi gun daha az kilo yazmak icin dikkatli yiyecegim. Simdi gercekten acim. Bi salataligi azicik tuzlayio yesem bisey olmaz heralde