Kendim Diyetim. ( resimli)

Yarin oglen arkadasim gelecek
Pazar aksami caya arkadas ve ailesi gelecek
Pazartesi arkadaslar gelecekk
Tek korkum yaptigim pasta kek börek pogacalari yemek ama yemicem
Azicik ucundan tadina bakacagim
Tartim bozulmamış bu arada pili yerinden oynamis. Sali gununun buyusu bozulmasin diye tartilmadim ama cok merak ediyorum kac kiloyum

Gecmis olsun canim
Neyi var ufakligin
Onemli biseyi yoktur ins
Rabbim acil sifa versinn

Birşey olmaz tadına bak ama yeme !! Yersen bütün çaban emeğin boşa gider eğer birazcık fazla değil kaçırdığını düşünürsen telafi edersin mesela sporunu fazla yaparsın daha bir sonraki öğün daha az tuketirsin yani cezalisin ! :))

Benim tartida komşu istedi verdim geri vermedi salı günü ne kadar tatilmak yok :)
Gecmis olsun canim
Neyi var ufakligin
Onemli biseyi yoktur ins
Rabbim acil sifa versinn
Amin canım sağol..

Biraz huzursuzluk var.. Soğuk algınlığı gibi birşey.. Yani diş yerleri de biraz sıkıntı oluyor.. Oofff zaten zahmetli bir bebek kendi kendine oynamaz oyalanmaz hep benimle birlikte..
Uykusuda fazla yok kısa uyur

Ahhh bi spora baslayabilsem hersey cok daha guzel olacak. Yarin sabah kuafore gidecegim ama zamanda kisitli esim ise gidecek. Hizli hizli yuruyecegim ins olmadi giderken yurume donuste dolmus falan
Benim oglus sabah erken kalkiyo aksam 6 ya kadar ya 1 kere yad 2 kere yarim saat uyuyor. Aksama pertim cikiyo. Spor yapamiyorum malesef

Kendine ve bebeğine dikkat et canım.. Spor yapmak için acele etme..
Önce bir kendini alıştır yeme düzenini falan ayarla..
Zaten günlerde çok kısa bebeginle ilgilenmekte baya yoruyor insanı...

Kısaca günün özeti...

Kahvaltı sonrası 1 mandalina yedim..

Öğlen 1 kase mercimek çorba içtim...

Akşam üzeri tarçın süt içtim..

Yemekte 2 tavuk but 1 kase tarhana çorbası içtim..

Yemek sonrası 1 avuc badem 2 bardak şekersiz çay içtim..

1 küçük fincan nescefe içtim...

Bunların yanı sıra 4 lt su içtim

40 dk yürüyüş yaptım

80 kere bacak egzersizleri yaptım

Birazdan karışık karşıtı kremlerimi sürer uyurum herelde...

Yarın görüşmek üzere..

Canim saliya kadar tartilmak yok dedik ama 3 gun üstüste misafir gelecek ya simdi tartilayim ben bikac yuz gram kilo verdigimi gorursem sevincten ve bosa gitmesin diye yemem yoksa daha diyeti yeni basladim bunlari yiyeyim sonra baslarim diye baslayamam yine
Simdi oglus uyandi. Ilk firsatta tartilip kilomu paylasacagim. 15 i sali aksami 75.0 kiloydum. Ayy cok heyecanliyim. Size soyleyim de sonra tartilayim dedim yoksa yazana kadar yuz kere tartilmistim:)))

Ayyy canim yaaa :))

Bende senin gibiyim tartilmamak için zor duruyorum.. Ama tartilmak için sabah aç karnına ve wc ye gitmiş olman gerekiyor tam kilon o zaman belli olur..

Selam Günlük..

Bu sabahta standart kahvaltımı ettim ama limon sirke detoksumu içmedim2 gün ara verdim..

Birazdan dışarı çıkacağım alışverişe gideceğim çünkü akşama çaya misafirim var..

Proföterol ve elmalı kurabiye yapacağım..

Diyetim diyet ! Sonuna kadar sağdık kalacam:))

Tartildim ve geldiiimmmmm
Zaten 71 72 ye kolay düşüyorum ama sonrasi onemli. Insallah pes etmek yok. Bugun yarin kekten bi dilim alirim cunku coook guzel gorunuyor. Pogaca belki 1 tane ama kurabiye yemicem
Hemen yukleyim tarti fotoğrafımı:))))

Bu yaziyi oglen yazmitim ama foto yukleyemedigim icin gondermemistim. Bir dilim kucuk kek bir pogaca yedim. 2bardak sekersiz cay.Iimmmm ben eski ben olsam o tepsiler suan bostu :)
Simdi tartildim. Yine ayni cok sukur:)

Pes ediyorum. Foto yuklenmiyor
Vee kilom 73.5

Bugunku yediklerim
Oglene dogru 1 nescafe
Oglen bir kucuk dilim kek 1 pogaca 2 cay

Bu kadar
Oglen 73.5 olan kilo boyle olmus
Oturdugum yerden kilo vermek boyle bisey :))

Eklentiler

• 20151219_203409.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 154

Harikasın...

Tepsi tepsi tabak tabak bol bol herşeyden yedik ne oldu ? Kilo ve yağ.. !

Başaracaksin , ben sana inanıyorum..

el birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz...

Yanlis olabilir mi tarti diye 5 kg dambıl ı koydum 4.8 gosterdi. Simdi benimki 0.2 kg eksik o zaman

Bu tartiya gore simdi acliktan coook seyler yemezsem 4 gunde 2 kilo 200 gr gitmis

Tabiki istediğin gibi yapabilirsin... Ben her türlü senin yanındayım..

Yeterki kurtulalım artık şu doğum kilolarından. :)

Insallah kurtulacagiz canim
O zaman her sabah ac karna tartilip yazacagim. Ertsi gun daha az kilo yazmak icin dikkatli yiyecegim. Simdi gercekten acim. Bi salataligi azicik tuzlayio yesem bisey olmaz heralde

Insallah kurtulacagiz canim
O zaman her sabah ac karna tartilip yazacagim. Ertsi gun daha az kilo yazmak icin dikkatli yiyecegim. Simdi gercekten acim. Bi salataligi azicik tuzlayio yesem bisey olmaz heralde

Peki yazabilirsin sen nasıl istersen.. Gün gün kilo halinde değil gr halinde eksilirsin..

Sakın aç kalma ! Aç kalmak metabolizmanı yavaşlatır hem Allah korusun sütun azalır.. Az az ve sık sık besleniyorum ben..
Emzirdigim için bol bol su içip herşeyin tadına bakıyorum..

Sende kalorisi düşük gıdalar yiyebilirsin... Meyve olur yeşillik olur yoğurt olur mutlaka birşey ler yemelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…