- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Teşekkür ederim Hoşgeldin.. :)Emzirmek süper bir kilo verme yöntemi emzirin bool bol su için. Ben de doğumdan sonra 6 lı rakamlara sinir olurdum o rakamlara sinir olmak ne demek bilirim ama hiç pes etmedim. Hem doğum kilolarımı hem de öncesinden var olan fazlalıklarımı verdim. Bebişinizin enerjisi size azim getirir. Tekrar tebrikler.
Oohhh çok sevindim...Ben şuanda zorlanmıyorum aslında. Bitek yemek taşımak sıkıntı oluyo her zaman yiyecek bişey bulamıyorum :)
İyi gidiyo diyetim. Her hafta istediğim rakamları görebiliyorum şimdilik.
Oohhh çok sevindim...
Yemek götürmek zor oluyor evet ama bende evde zorlanıyorum Çünkü evde istedigim her yiyecek var kendimi tutmak zor..
Yaz ayında insan daha aktif oluyor sıcak hava daha fazla su içiyorsun , ter atmak kolay oluyor..
Hahah:)) haklısın canım bende öyle olur nedense haftasonları kaçıyorEvet haklısın. Evde çok zor. Bende haftasonları çok kaçırıyodum. Çok şükür iki haftadır daha iyi. Yine kaçıyo ama çok değil tabi :)
Bide iş gibi görüyorum sanırım diyeti haftasonu olunca tatil gibi hissediyorum
Bu arada senin hedefin kaç kilo olmak?
Hahah:)) haklısın canım bende öyle olur nedense haftasonları kaçıyor
Öncelikle yılbaşına kadar 70 kilo olmayi düşünüyorum daha sonra 65 ve en son mayıs ayına kadar 60 yada 62 kilo olmak istiyorum...
Bebegimin doğumu 1 mayıs yaş gününe kadar fit bir anne olmak istiyorum ve kendime yeni giyisiler alicam beyaz pantolon beyaz tişörtler.... Siyah giyinmekten darlandim.
İnşallah...Çok rahat ulaşırsın hedefine. Yeter ki pes etme.
Sonra istediğini de rahatça giyersin, bebeğinin de fit bi annesi olur :)
İnşallah...
Kendimce hayal kuruyorum işte..
Peki sen ? Kaç kilo olmak istiyorsun ? Hedefin kaç?
İnşallah hayalin gerçek olur..Ben 50 kilo olmak istiyorum. Hayalim hep o ama yolum çok uzun pes etmekten korkuyorum.
İnşallah hayalin gerçek olur..
Bende bazen durma noktasına geliyorum. Mesela bu sabah sporumu zor yaptım.. Hic içimden gelmedi yataktan zor kalktım inan... Bugünde yapmasam falan kendi kendimi zor ikna ettim :)))
3 haftada 4 kilo verdim sence nasıl?
Tabiki kabul ediyorum, hoşgeldin arkadaşım cok mutlu oldum..Canim bende sali gunleri kilomu paylasacagim. Yediklerime dikkat edecegim. Yazdiklarini takip edip motive olacagim. Esimin izni cook az ama izinli oldugu surece veya ise gec gidecegi zamn oglusu birakip yuruyuse cikmayi calisacagim
Beni bu sekilde sayfana kabul edersen mutlu olurum
Yavas yavas istikrarli kilo veririm ins
Günaydın Eda... :)Günaydın canım :)
İnşallah çok istiyorum..
Benimde bazen canım istemiyo spora gitmek. Bütün gün işte çok yoruluyorum akşam dinlenmek istiyorum. Ama sonra diyorum asıl böyle zamanlarda gitmeyelim ki o direncimi kırayım :)
Çok iyi bence. Mayıs ayında istediğin kiloda olacaksın eminim :)
1 ayı 5 kiloyla kapatıcaksın sanırım. Sonrası ayda 3-4 kiloda gitse çok iyi.
Şuan emzirdiğin içinde daha çabuk gidiyo kilolar.
Benim 1 ay oldu bugün 3 kilodayım henüz
Günaydın Eda... :)
Ooffff sendeki azime hayran oluyorum.. İş yerinde yoruluyorsun birde spor yapıyorsun tebrik ediyorum...
Bende dün sporda ve gün içi aktivitelerimde çok yoruldum bu sabah sporunu yapamadım inan bacaklarım sizladi gece yatarken bu yüzden biraz dinlenmek istedim belki akşama dogru yaparım mutlaka. Sen peki kaç gün spor yapıyorsun?
Aslında banada fazla geliyor verdiğim kilo sen daha doğru ve iyi ilerliyorsun... Şimdilik yeni başladığım için çabuk gidiyor belki ileriye doğru ayda 2 kilo versem yeter diye düşünüyorum...