- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Benim için spor salonuna yazılmak çok iyi oldu. Yoksa evde kendim yapmıyodum. Eve gidip bi uzanıyodum bitti daha da kalkamıyodum :)
Ama salona gidince yorgunluk falan kalmıyor. Spor yapanları görünce istekle sende yapıyosun.
Arada dinlendir kaslarını bence. Her gün yapma. Şuan yeni başladın sonuçta zedelenme olmasın kaslarında.
Ben boş olduğum her gün gitmeye çalışıyorum. Bi işim çıkarsa o günler gitmiyorum. Ya da iş yerinde mesai varsa.
Bide pazarları gitmiyorum. Hafta içi evde çok vakit geçiremiyorum. Annemi babamı özlüyorum evden çıkmak istemiyorum pek :)
Evet yeni başladığın içinde çabuk gidiyo. Bide emzirmekte kilo verdiyor diye duymuştum ondan da olabilir.
Tabiki yeter. 2 kilo az mı. Yeter ki gitsinler :))
Evet senin poziyonun çok farklı çalışan birisin.. Ailene vakit ayırman gerekiyor kendine vakit ayırman gerekiyor...
Zaten direnç orda kırılıyor hani o spora başlama yapmaya karar verme anı..
Ama başladıktan sonra gerisi geliyor pes etmek yok devam ediyorum süre bitene kadar ben 45 dk yapıyorum bacaklarım kalın olduğu için bacak egzersizleri yapıyorum..
Şimdi yapmadığım zamanlarda birşeyler eksik hissediyorum sonra yemek yemeye bile çekiniyorum...
Haftada 5 gün yapsam yeterli olur heralde.. :)
Yeterki gitsin şu kilolar bir gr mını dahi istemiyorum bu vücutta..