Kendim Diyetim. ( resimli)

Evet senin poziyonun çok farklı çalışan birisin.. Ailene vakit ayırman gerekiyor kendine vakit ayırman gerekiyor...

Zaten direnç orda kırılıyor hani o spora başlama yapmaya karar verme anı..

Ama başladıktan sonra gerisi geliyor pes etmek yok devam ediyorum süre bitene kadar ben 45 dk yapıyorum bacaklarım kalın olduğu için bacak egzersizleri yapıyorum..
Şimdi yapmadığım zamanlarda birşeyler eksik hissediyorum sonra yemek yemeye bile çekiniyorum...

Haftada 5 gün yapsam yeterli olur heralde.. :)
Yeterki gitsin şu kilolar bir gr mını dahi istemiyorum bu vücutta..

Evet 5 gün yeterli olur. Aslında yaza doğru pilateste yapabilirsin. İnanılmaz etkili oluyo oda.
Bacaklarını baya inceltebilirsin onunla. Bi arkadaşım yapmıştı. 10 günde bile bacakları farketmişti.

Evet 5 gün yeterli olur. Aslında yaza doğru pilateste yapabilirsin. İnanılmaz etkili oluyo oda.
Bacaklarını baya inceltebilirsin onunla. Bi arkadaşım yapmıştı. 10 günde bile bacakları farketmişti.
Hiimmm.... Oyle mi ...

Yeterki faydası olsun yaparım zaten su an Ebru Şallı 'nın plates hareketlerinin bazılarını yapıyorum.. Selülit savar ve yana doğru makas hareketleri...

Bak bunu söylediğin iyi oldu simdi daha bir hevesli yaparım:))

Bende de göbek çok olduğu için salonda en son 15-20 dk plates hareketleri yapıyorum. Karın kaslarım biraz gelişsin daha da çoğalatıcm.
Gerçekten işe yarıyo.
Benim 1 ay oldu bugün spora başlayalı. Akşam resim atıcam aradaki farka bakarız :)

Hosbuldum canimmm:))

Yaptigim yanlis biliyorum ama saat 1 oldu ve hala bisey yemedim ama zayiflamak icin degil. Esim simdi ise gitti. Sabah 9 bucuk 11 bucuk arasi temizlik yaptim. Oglusa babasi bakti. Sonra esimle kahve ictik. Oglum yarin saat uyudu. Simdi ispanak corbasi icirecegim.
Tartiyi sabah elimden düşürdüm bozuldu
Yemegini yedireyim pasamin biseyler atistirayim ama canim hiiccbisey istemiyoo

Hafif şeyler yemelisin hem mecbur yemelisin çünkü emziyorsun... Acele etme canım önce kendini diyete hazirlaman lazım sonrası gelir merak etme... Ögünleri kıs porsiyonlarını küçült gerisi gelir zaten..

Bende alışverişe gittim geldim..
2 lt su içtim
1 mandalina yedim

Birazdan 45 dk süren yürüyüş programım var onu yapacam..

Akşama bakla aldım onu pisirecem:)

Bende alışverişe gittim geldim..
2 lt su içtim
1 mandalina yedim

Birazdan 45 dk süren yürüyüş programım var onu yapacam..

Akşama bakla aldım onu pisirecem:)

Dun gece esim isten gelince konustuk biraz. Izinli veya ise gec gidecegin zaman oglusa 1 saat bakarsin yuruyus yapip geleyim diyorum ama cikmami istemiyo sokaklar karisik diye hamikeyken kosu bandimi satmistim ya keske satmasaydim.evde pilates topum var. Yarin sabahtan itibaren videolara bakarak pilates yapayim diyorum ama fitness kilo verdirir pilates sikilastirir diye biliyorum
Eski sporcu oldugum icin esnek vucudum ama ilk kilo verip sonra sikilasmak istiyorum
Acaba pilates yaparsam yanlis mi olur bilginiz var mi

En iyi spor yürüyüş biliyorsun tabiki asıl ve etkili olanı açık havada yapılan yürüyüş...

Benimde dışarı çıkma durumum az evde yapıyorum evi spor salonu haline getiriyorum yavas yavaş:))

Ben önce fitness yapiyorum ter atıyorum ardından birazda Eblu Şallı'nın plates hareketlerini yapıyorum sadece bacak çalışıyorum..

Evet canim bende oyle yapayim o zaman. Ilk esneme hareketleri mekik falan yapip terleyim biraz. Sonra pilates bacak hareketleri yapayim
Benim sikintim basenlerde. Gobek hic yoktu simdi cikti biraz. Korseyle sifirlaniyor ama bacaklar kalin
Bu kilolar gi de cekkk
Oglen oglusa yemegini yedirdikten sonra ekmegin ucunu kopartip icine peynir zeytin koydum 1 kupa bardak diyet cay ictim. Simdi uyudu
Sabah 6 aksam 6 gozgozeyiz bazen wc ye zor gidiyorum
Simdi serbestim artik ama pertim cikti bu halde nasil spor yapacagim
Ne yesem kii simdi
Canim hic bisey istemiyor, sevinsem mi uzulsem mii :))
Su iciyorum bu arada surekli
Esimde gec gelecek
Ben biseyler atistirayim

Canım istemiyor deyip geçiştirme mutlaka az da olsa birşeyler yemelisin özellikle akşam saat 6 yada 7 den sonra birşey yememeye dikkat etmelisin..
Yazdıklarından anlıyorum fazla düzenin yok senin.. Bebeginde zahmetli bir bebek belli ki ?
Bende bebeğimin uyku saaatlerine getiyorum sporumu zaten uyuduğu en fazla 45 dk çabuk uyanıyor..

Bugün ki yakılan kalori miktarı..
Çok yorgunum.. 1 saat yürüyüş yapıldı ve 65 sguat yapıldı..
80 kere bacak egzersizleri ve makas hareketleri yapıldı..

Günaydın günlüğüm...

Dün günlüğüme fazla uğrayamadım benim ufaklık rahatsızdı onunla ilgilendim ama diyetimi ve sporumuda yaptım..

Gelelim bu sabaha..
Yine her sabah olduğu gibi limon ve elma sirkeli detoxsumu yaptım içtim...

Şimdide kahvaltımı yapıyorum..

Afiyet olsun çiçek buketi gibi tabağın çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…