- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Peki yazabilirsin sen nasıl istersen.. Gün gün kilo halinde değil gr halinde eksilirsin..
Sakın aç kalma ! Aç kalmak metabolizmanı yavaşlatır hem Allah korusun sütun azalır.. Az az ve sık sık besleniyorum ben..
Emzirdigim için bol bol su içip herşeyin tadına bakıyorum..
Sende kalorisi düşük gıdalar yiyebilirsin... Meyve olur yeşillik olur yoğurt olur mutlaka birşey ler yemelisin..
Gunaydin arkadaslar
Gece esim gec geldi. Gelene kadar bekledim. Istahla 3 dilim kek yiyince dayanamadim ucundan yedim biraz
20.12.2015 kilom 72.8
Yeni yila insallah 60 li biseylerle girerim
69.9 a da raziyim
Oofff ooff bu ne yoğunluk böyle.. Al bendede o kadar canım yorucu bir geceydi ama harika geçti..Misafirler simdi gitti cook yoruldum. Uff daha mutfaga girecegim bulasik falan
Ben kendime tabak yapmadim
Kahveyle kek yedim. 1 mandalina yarim portakal.
Sabah kahvaltiyi cok yaptim.
Oglen mercimek köftesi yaparken yedim 2 3 hatta 4 te olabilir. Sonra disari ciktim. 1 saate yakin yurudum. Bakalim yarin sabah kilom kac olacak
Yarin sabah görüşürüz
Benim bugunde misafir var
Buzluga pogaca kurabiye atmistim
Pudingli kekim var. Dun mercimek koftesi yapmistim
Bugun gelen arkadasada gece 2 de cikolatali toplar yaptim. Arada kucuk kucuk yedim
Oglus uyanali 1 saat oluyo. Gozlerimi acamiyorum. Yatakta oynuyor simdi. Wc ye gidip tartilip yazacagim. Bakalim kac kiloyum
16.12.2015 kilo 75.00
21.12.2015 kilo 73.00
Nasilim kizlarrrrr:))))
Harikasın B beyazmelek0116
Tebrik ederim canım:)
Günden güne eriyoruz..
Bende merakla bekliyorum:)Tesekkur ederim canim benim
Bakalim yarin sendende guzel sayilar bekliyorum
Eki Görüntüle 1724461
Oooffff bu günde baya yorulduk... 1000 adım attım...
45 dk yürüyüş yapıldı
Sabah ve akşam 2 set 70 sguat yapıldı
Yine sabah ve akşam olmak üzere bacak egzersizleri ve makas hareketleri yapıldı 85 er defa..
Bu saate kadar 4 lt su içtim ve akşam yemeği sonrası 2 bardak şekersiz çay içtim...
Yarın tartı günüm bakalım sonuç nasıl olucak??
Supersinn
Bence yarin 60lar geliyoo[/QUOTE
Bilmem ?
Ben fazla umutlu değilim.. Sadece diyete ilk başladığım hafta 2 kilo verdim daha sonra ki haftalarda 1 kilo verebildim..
En son 71 i gördüm yarin da 70 i görsem yeter !