Kendim Diyetim. ( resimli)

Merhabalar bende size katılmak istiyorum bir haftadır takip ediyorum Ay__Prensesi çok iyi gidiyorsun. Bnde bu kilolarımdan kurtulmak istiyorm.
İki aydan beri bir türlü veremedim kendimi odaklayamadm diyete sizlere arkadaşlık ederek takım ruhu içinde verebilcegimi umuyorum.
Şu anki kilom 77 kg
Hedefim 60 kg

Hosgeldin canim
Bende bu hafta olmasada ilk 2 hafta iyiydim 76 yi gorunce diyete basladim. 7 aylik bebegim var. Simdi 71.9 kiloyum. Hedefim ilk 65 sonra 60
Boyum 168 169 falan
Ins verecegiz istemedigimiz kilolari
Sen evli misin bekar mi bebis var mi
Calisiyor musun. Yeme duzenin nasil
Cok soru sordum galiba. Kendini tanitir misin

Hoşbulduk canım
Ay ne güzel 71i görmüşsün
Bnmde boy 1.68 bekarm. Bebiş olmadığı halde bu haldeyim düşün bide evli bebisim olsaydı daha vahim durumum .
Bn iki öğün kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde .
Günde 3 litre su icmye çalisiyorum. Bugünden itibaren ekmeği sadcee kahvaltı da yiyeceğim havalar duzelirse yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.

Hoşgeldin canım..

Ben senin kilon civarında başladım diyete.. Şimdilerde 69 kiloyum azim ettim zorda olsa yavaş yavaş olmak zorunda..
Sanada her türlü destek oluruz yeterki iste..

Selam arkadaşlar:)

Bu akşam yemeğim de çiğ köfte ve yeşillik yedim ama 4 sıkım falan fazla yedim o yüzden üzerine maden suyu içtim..

Ay ne güzel. Peki ne kadar süre de verdin cnm benimde şu anki tek hedefim 6li rakamları görmek.
24 kasım da başladım diyete yani bir buçuk ay oldu.. İlk haftalarda daha çabuk verdim kilo kilo gitti ama simdi gr gr veriyorum.. Sende başaracağına inan eminim göreceksin 6 lı rakamları...
Evde yaptığınız egzersizler var mı arkadaşlar?
Varsa hangileri

İlk olarak leslie 3 mill olarak başladım ve bacak egzersizleri yaptım yana arkaya makas hareketleri yaptım çünkü bacaklarım kalın bölgesel incelmek istedim 1 ay boyunca sguat yaptım daha sonra 7 kilo verince vücudum baya gevşedi artık sıkılaşmak için günde 45 dk plates yapıyorum ayni zamanda 1 saat hafif tempo koşu yapıyorum ve 300 kere ip atlıyorum..

Arkadaşlar az önce eşimin canı tatlı istemiş kalktık birlikte künefe yaptık.. Gördüğünüz gibi ucundan sadece 1 çatal aldım..
Şu an evde bütün odalarını turluyorum tempolu yürüyüş yapıyorum...

Bugün ki yakılan kalori miktarı..

1 saat hafif tempo koşu yapıldı
45 dk plates yapıldı
300 kere ip atlandı

4 lt su içtim ve günü kapattım..

İyi geceler günlüğüm ve günlük arkadaşlarım

Egzersizlere bnde 69lara indiğimde de başlamak istiyorum squat yapmk istiyorum.
Şu an yürüyüş ip atlama ve mekik

Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:)
Sabah aç karnına içtiğim detoks suyum ve kahvaltım...
Hadi bakalım maraton başlasın

Amin ins canimm... Sende cok guzel besliyorsun masallah senin bebisine de lop lop yesinler herseyi ins... Bnm kidaha kucuk ya herseyi veremiyorum bi ay sonra bizim.yediklerimizde artacak degisecek ins...

kizlar merhaba yavaş yavaş kismaya basladım.geçen ay düsük yaptım.doktorun verdiği progestan ve kan kaybım bende acayip bi siskinlik ve istah açılmasına neden oldu..sonuçta bebeğimi kaybettim..kilom ozaman 76-77 gibiydi..suan uzerimde 5kılo fazla oldugunu düsünüyorum.tartımın pilide bitti.kilom ne durumda bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…