- 12 Kasım 2015
- 479
- 381
- 34
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Merhabalar bende size katılmak istiyorum bir haftadır takip ediyorumAy__Prensesi çok iyi gidiyorsun. Bnde bu kilolarımdan kurtulmak istiyorm.
İki aydan beri bir türlü veremedim kendimi odaklayamadm diyete sizlere arkadaşlık ederek takım ruhu içinde verebilcegimi umuyorum.
Şu anki kilom 77 kg
Hedefim 60 kg
Hoşbulduk canımHosgeldin canim
Bende bu hafta olmasada ilk 2 hafta iyiydim76 yi gorunce diyete basladim. 7 aylik bebegim var. Simdi 71.9 kiloyum. Hedefim ilk 65 sonra 60
Boyum 168 169 falan
Ins verecegiz istemedigimiz kilolari
Sen evli misin bekar mi bebis var mi
Calisiyor musun. Yeme duzenin nasil
Cok soru sordum galiba. Kendini tanitir misin
Merhabalar bende size katılmak istiyorum bir haftadır takip ediyorumAy__Prensesi çok iyi gidiyorsun. Bnde bu kilolarımdan kurtulmak istiyorm.
İki aydan beri bir türlü veremedim kendimi odaklayamadm diyete sizlere arkadaşlık ederek takım ruhu içinde verebilcegimi umuyorum.
Şu anki kilom 77 kg
Hedefim 60 kg
Eki Görüntüle 1736352
Selam arkadaşlar:)
Bu akşam yemeğim de çiğ köfte ve yeşillik yedim ama 4 sıkım falan fazla yedim o yüzden üzerine maden suyu içtim..
Evet evet işte bu... Sporunu keyifli hale getirebilirsin daha eğlenceli olur:))Afiyet olsun canim. Bende simdi bisikletimi alayim oturduğum yerdenbugun oglusun yaninda mekik cektim. Kahkaha atiyor ben kalktikca
Ay ne güzel. Peki ne kadar süre de verdin cnm benimde şu anki tek hedefim 6li rakamları görmek.Hoşgeldin canım..
Ben senin kilon civarında başladım diyete.. Şimdilerde 69 kiloyum azim ettim zorda olsa yavaş yavaş olmak zorunda..
Sanada her türlü destek oluruz yeterki iste..
Afiyet olsun canim. Bende simdi bisikletimi alayim oturduğum yerdenbugun oglusun yaninda mekik cektim. Kahkaha atiyor ben kalktikca
24 kasım da başladım diyete yani bir buçuk ay oldu.. İlk haftalarda daha çabuk verdim kilo kilo gitti ama simdi gr gr veriyorum.. Sende başaracağına inan eminim göreceksin 6 lı rakamları...Ay ne güzel. Peki ne kadar süre de verdin cnm benimde şu anki tek hedefim 6li rakamları görmek.
Evde yaptığınız egzersizler var mı arkadaşlar?
Varsa hangileri
Azmine hayran kaldım bn olsam dayanamaz yerdim brawo sanaEki Görüntüle 1736486
Arkadaşlar az önce eşimin canı tatlı istemiş kalktık birlikte künefe yaptık.. Gördüğünüz gibi ucundan sadece 1 çatal aldım..
Şu an evde bütün odalarını turluyorum tempolu yürüyüş yapıyorum...
Egzersizlere bnde 69lara indiğimde de başlamak istiyorum squat yapmk istiyorum.24 kasım da başladım diyete yani bir buçuk ay oldu.. İlk haftalarda daha çabuk verdim kilo kilo gitti ama simdi gr gr veriyorum.. Sende başaracağına inan eminim göreceksin 6 lı rakamları...
İlk olarak leslie 3 mill olarak başladım ve bacak egzersizleri yaptım yana arkaya makas hareketleri yaptım çünkü bacaklarım kalın bölgesel incelmek istedim 1 ay boyunca sguat yaptım daha sonra 7 kilo verince vücudum baya gevşedi artık sıkılaşmak için günde 45 dk plates yapıyorum ayni zamanda 1 saat hafif tempo koşu yapıyorum ve 300 kere ip atlıyorum..
Amin ins canimm... Sende cok guzel besliyorsun masallah senin bebisine de lop lop yesinler herseyi ins... Bnm kidaha kucuk ya herseyi veremiyorum bi ay sonra bizim.yediklerimizde artacak degisecek ins...Himmm... Yeme düzeniniz çok güzel , iyi ilerliyorsun... Bende önce yemek sonra mama veriyorum ensonda emzirirerek uyuyor bütün ögünlerimiz busekilde...
Çorba çok seviyor tarhana çorbası sebze çorbası yoğurt çorbası şehriye çorbası tabi bunları hazırlarken içine et suyu ilave ediyorum..
Meyveleri artık pure yapmıyorum biraz pütürlü bırakıyorum alışsın diye...
Son zamanlarda memeni çok seviyor birlikte kahvaltı yaparken mutlaka menen pişiriyorum yani sadece domates rendeliyorum ve yumurta kiriyorum cok seviyor.. Yoğurdu sade vermiyorum içine 2 tane cicibebe ve 1 kaşık pekmez bazende muz eziyorum tatlı niyetine yiyor..
Hayırlısı ile buyusunler yavrular.. :)
Sende doğru besliyorsun tebrikler..
Ooo bu coookk harikaa caniimm.... Tebrik ederiim seniiEki Görüntüle 1735908
Çook mutluyum tartımdaa eksiler :))
Bu hafta 800 gr vermişim neee mutlu bana..