Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın arkadaşlar
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ardından kahvaltım şöyle ;
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bir küp peynir

Aç karnına çörek otu yedim bir kaşık bakalım deneyelim ne gibi faydası olacak :KK48:

Ben bu hafta cok dikkat edemedim heleki son birkac gun :KK43: dun esime kizdim azicik. Gelirken aradi bisey lazim mi diye. 10 tane ekler kola al dedim :KK42: istersen sutlu tatli alayim askim dedi. Yok dedim, sanki ona ceza veriyorum. Aslinda kendime ceza vermisim ama oldu bi kere
Ama bu sonduu
Ufff nolcak benim bu kacamaklarim. Arti sporu gec, birkac gundur hic spor yapmadim veee tabikio tartida azalma degil artma var :cry:

05.01.2016 kilom 71.9

Soz veriyorum bir dahaki hafta en az 71 olacagim :KK61:
Uzulme canim ya...hedefine ulasacaksin ins sende..

benim en cok zorlandığım konu su sıkıntısı...su içmek bana işkence afedersiniz ama tuvaleti sevindiriyorum gibi geliyor..sanırım iş hayatından da kaynaklanan bi durum..alışkanlığım yok..hiç su içmesem aklımda bile değil...

ama ben bugun ne yaptım
sabah kalkar kalkmaz 3 bardak ılık su içtim evden çıktım

kahvaltıda 3 sigara böreği yedim

11 gibi bi parmak bitter çikolata vetürk kahvesi

ögle yemeğim

salata ve mercımekli bulgur pilavı
(sanırım kahvaltımda kurala uymadım)

sabahtan bu yana 2 lt su içtim...evde misafirim var bu haftayı kısarak yapacam çaktırmadan

Ceremyo Ceremyo nerdesin.?

Bugün seni hiç göremedim merak ettim..
Pazartesi temizlik yaptim sali yani dun hem gunduz hem.aksam misafirim.vardi baya yogundum giremedim.hic canim ya diyeti bozdum ama.soyle... İki gundur dogru duzgun bisey yemiyorum regl oldum istah faaln gitti ins bu bana arti olarak doner :KK70:pazartesi sporumu yaptim ama dun ve bugun yapamadim karnim belim agriyor surekli cuma gunune kadar duzelirim ins o zamn tekrar basliycam haftasonu da yaparim.acigi kapatirim diye dusunuyorum ama hayirlisi bakalim :KK66:

Pazartesi temizlik yaptim sali yani dun hem gunduz hem.aksam misafirim.vardi baya yogundum giremedim.hic canim ya diyeti bozdum ama.soyle... İki gundur dogru duzgun bisey yemiyorum regl oldum istah faaln gitti ins bu bana arti olarak doner :KK70:pazartesi sporumu yaptim ama dun ve bugun yapamadim karnim belim agriyor surekli cuma gunune kadar duzelirim ins o zamn tekrar basliycam haftasonu da yaparim.acigi kapatirim diye dusunuyorum ama hayirlisi bakalim :KK66:
geçmiş olsun

kizlar merhaba yavaş yavaş kismaya basladım.geçen ay düsük yaptım.doktorun verdiği progestan ve kan kaybım bende acayip bi siskinlik ve istah açılmasına neden oldu..sonuçta bebeğimi kaybettim..kilom ozaman 76-77 gibiydi..suan uzerimde 5kılo fazla oldugunu düsünüyorum.tartımın pilide bitti.kilom ne durumda bilmiyorum..
Ooff çok geçmiş olsun arkadaşım , inan çok üzüldüm.. :KK43: Allahım yeniden verir inşallah..
En kısa zamanda tartılman lazım kilonu öğrenirsen daha iyi olur.. Aile sağlığı merkezi veya eczanede kilonu öğrenebilirsin yada en iyisi bir tartı almak..:)

darısıda bize ins tebrik ederim bu arada gerçek isminiz nedir forumda göremedim bu arada ben tuğba
Amin , inşallah darısı size olsun hemde en kısa zamanda:)

Daha öncede yazmıştım gerçek adım Gül...
Tanıştığıma memnun oldum Tuğba :KK66:

kahvaltın çok iyi inş faydasını görursun
İnşallah canım. Az yiyorum ama doyuyorm.
Ayrıca suyu bnde daha önce iki günde 1 bardak içerdim ama inan kilo vermede çok etkili su mutlaka iç. Ve şu içtikçe kendimi tok hissediyorum.
Bi yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum ama her tuvalete gitme 15 kalori yakmamizi sagliyormus :KK45:

Günaydın arkadaşlar
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ardından kahvaltım şöyle ;
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bir küp peynir

Aç karnına çörek otu yedim bir kaşık bakalım deneyelim ne gibi faydası olacak :KK48:
Ooo afiyet olsun canım... Kahvaltı harika çok hafif olmuş..

Denemekte fayda var her ogunden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörek otunu çiğnenerek 1 bardak su ile içmek gerekiyormuş özellikle çiğneyerek yutmak önemli..!
İştahı kesiyormuş.. Umarım faydası olur..

Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım :KK66:

Ooo afiyet olsun canım... Kahvaltı harika çok hafif olmuş..

Denemekte fayda var her ogunden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörek otunu çiğnenerek 1 bardak su ile içmek gerekiyormuş özellikle çiğneyerek yutmak önemli..!
İştahı kesiyormuş.. Umarım faydası olur..

Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım :KK66:
3lt icicem inşallah :KK50:

Selam arkadaşım su anda kaç kilo oldun belli bir diyet uyguluyirmusun bende 4 aylık bebeğim var ve eski kiloma dönmek istiyorum ama her şeyi yemek istiyorum kendimi kisitlayamiyorum neyse dun başladım diyete .. 3 ayda eski kilona dönmeleyim en.iyi arkadaşımın düğünü var ona giderken bebegim le birlikte fit olmak istiyorum hedefim 50 kilo olmak 65 kilo ile başladım bugün tartıldım 63.9 geldim herkese bol sağlıklı kilo vermeler

Baya yoğun geçmiş.. Spor yapmadın ama temizlik ve hazırlık yapmışsın yoruldun.. Tatlı yorgunluk bunlar..
Ben halen regl olmadım sanırım olmayacam umudu kestim.. Helen emzirdigim için duzensiz diye düşünüyorum..!!!

Ayrıca suyu bnde daha önce iki günde 1 bardak içerdim ama inan kilo vermede çok etkili su mutlaka iç. Ve şu içtikçe kendimi tok hissediyorum.
Bi yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum ama her tuvalete gitme 15 kalori yakmamizi sagliyormus :KK45:
Wwuuww Maria_can Maria_can bu bilgi süper.. :KK70:

Ben günde 7 kere falan gidiyorum.. Eee 4 lt su içiyorum :KK6:

bende öyle düşünüyorum su içmek şart

Ooff çok geçmiş olsun arkadaşım , inan çok üzüldüm.. :KK43: Allahım yeniden verir inşallah..
En kısa zamanda tartılman lazım kilonu öğrenirsen daha iyi olur.. Aile sağlığı merkezi veya eczanede kilonu öğrenebilirsin yada en iyisi bir tartı almak..:)
hamile olduğumu bilmiyordum..ben regl olduğumu duşunuyordum megerse dusuk probleminden kanamam oluyomus..çok sukur rabbime iki kızım var biri 4yaşında diğeri 15 aylık ve emzirmeye devam ediyorum

X