Kendim Diyetim. ( resimli)

günaydın arkadaslar ...kuyruklu yıldızım azmine hayran kaldım ilk öncelikle.sana katılmak isterim..eger sana uyarsa..çalışan bi bayan olarak diyet yapmak cok zor..suan kilom kaç onu bile bilmiyorum..tartımın pili bitmiş burda bulamıyorum..bana kalırsa 82 oldum.gece boyunca günlüğünü okudum..yazdıklarına baktıkca kendimdede yapabilirim hırsı cogaldı..her gün bugun baslarım bugun olmadı yarın derken hep erteledim..ama yemenin sınırı yok..

günaydın arkadaslar ...kuyruklu yıldızım azmine hayran kaldım ilk öncelikle.sana katılmak isterim..eger sana uyarsa..çalışan bi bayan olarak diyet yapmak cok zor..suan kilom kaç onu bile bilmiyorum..tartımın pili bitmiş burda bulamıyorum..bana kalırsa 82 oldum.gece boyunca günlüğünü okudum..yazdıklarına baktıkca kendimdede yapabilirim hırsı cogaldı..her gün bugun baslarım bugun olmadı yarın derken hep erteledim..ama yemenin sınırı yok..
Hoşgeldin tuanairem tuanairem :)

Tabiki katılabilirsin , sen hiç merak etme biz seni motive ederiz ama önce kararlı ve istikrarlı olman lazım..!

Önce kendini diyete hazırla ve işe ögünlerini kısarak başlayabilirsin.. :KK66:

kararlıyım ins canım uygulayacagım evde koşu bandım var ama burası cok soğuk korkuyorum hasta olmaktan..spora nasıl baslayım

20160105_103230.jpg

Çook mutluyum tartımdaa eksiler :))

Bu hafta 800 gr vermişim neee mutlu bana..

kararlıyım ins canım uygulayacagım evde koşu bandım var ama burası cok soğuk korkuyorum hasta olmaktan..spora nasıl baslayım

Daha verimli olması açısından sabah yapılan spor etkili oluyor tabi birde koşu bandı olduğuna göre yürüyüş yapacaksın 45 dk ile başlayabilirsin ve başladığın zaman bitir bu 45 dk bölünmesin çünkü vücut ilk 20 dk içinde ısınıyor ve 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyorsun onun için spor için en uygun zamanı sen ayarlarsın..

Ben bu hafta cok dikkat edemedim heleki son birkac gun :KK43: dun esime kizdim azicik. Gelirken aradi bisey lazim mi diye. 10 tane ekler kola al dedim :KK42: istersen sutlu tatli alayim askim dedi. Yok dedim, sanki ona ceza veriyorum. Aslinda kendime ceza vermisim ama oldu bi kere
Ama bu sonduu
Ufff nolcak benim bu kacamaklarim. Arti sporu gec, birkac gundur hic spor yapmadim veee tabikio tartida azalma degil artma var :cry:

05.01.2016 kilom 71.9

Soz veriyorum bir dahaki hafta en az 71 olacagim :KK61:

OTE="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44456879, member: 689734"]Eki Görüntüle 1735908

Çook mutluyum tartımdaa eksiler :))

Bu hafta 800 gr vermişim neee mutlu bana..
Tebrikler.. devamını diliyorum. Maşallah sana.EEmeklerinin karşılığıni alıyorsun[/QUOTE]
Teşekkür ederim asmedal asmedal ..

Zorda olsa sonuç almak çok güzel, darısı seninde başına olsun arkadaşım..:)

TE="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44457506, member: 689734"]Tebrikler.. devamını diliyorum. Maşallah sana.EEmeklerinin karşılığıni alıyorsun[/QUOTE]

[/QUOTE]
Inşallah diyim. 10 gün kadar önce 56,5 gördüm. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu ve göbekte şişlik.. + kabizlik.....ölçülerim değişti. Hoooop olduk 58...Böyle beslenme düzeninde kilo almış olamam sanırım.. Bu sabah 57,5. Göbek biraz toparlandı düne göre....
Kalan: 5,5

TE="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44457506, member: 689734"]Tebrikler.. devamını diliyorum. Maşallah sana.EEmeklerinin karşılığıni alıyorsun

[/QUOTE]
Inşallah diyim. 10 gün kadar önce 56,5 gördüm. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu ve göbekte şişlik.. + kabizlik.....ölçülerim değişti. Hoooop olduk 58...Böyle beslenme düzeninde kilo almış olamam sanırım.. Bu sabah 57,5. Göbek biraz toparlandı düne göre....
Kalan: 5,5[/QUOTE]
Ooo geçmiş olsun arkadaşım.. Sende verebileceğin kiloların sonuna geldin bırak yavaş yavaş gitsin..

Sabah tartida eksileri görünce tam gaz ilerlemeye devam ediyorum.. Maydonoz ve limon ile hazırladığım detoks suyumu içtim..

20160105_104000.jpg 20160105_121245.jpg

Ardından kahvaltımı yedim..

Haftaya 68 leri görmeyi planlıyorum.. İnşallah

Sabah tartida eksileri görünce tam gaz ilerlemeye devam ediyorum.. Maydonoz ve limon ile hazırladığım detoks suyumu içtim..

Eki Görüntüle 1736006 Eki Görüntüle 1736016

Ardından kahvaltımı yedim..

Haftaya 68 leri görmeyi planlıyorum.. İnşallah

Ins canim. Sabah hafif kahvalti yaptim. Hala ogle yemegi yiyemedim. Oglum cok huysuz. Sanirim dis yuzunden. Kandirma ahlamalari var ya, surekli o modda. Basim agriyo. Bitmis durumdayim. Ins uyurda meyve yerim

Ins canim. Sabah hafif kahvalti yaptim. Hala ogle yemegi yiyemedim. Oglum cok huysuz. Sanirim dis yuzunden. Kandirma ahlamalari var ya, surekli o modda. Basim agriyo. Bitmis durumdayim. Ins uyurda meyve yerim
Mutlaka diş sıkıntısı vardır. İnşallah kolay atlatır..
Hadi ogluşla birlikte yiyin meyvenizi:)

20160105_135852.jpg

Ara öğün olarak kivi yedim..
20160105_164516.jpg

Tekrar akşam üzeri tarçın süt yerine bol tarçınlı sütle musli yedim..

X