Kendim Diyetim. ( resimli)

Evet canimmm... Sen cok.harikasin gercekteeenn bana da guc veriyorsun tesekkurler...

Evet canimmm... Sen cok.harikasin gercekteeenn bana da guc veriyorsun tesekkurler...
Ben teşekkür ederim..

Yeterki umudumuz olsun ve başaracağımıza inanalım.. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır.. Kışın diyet yapmak çook zor biz zoru başaracağız inşallah

Sağol Ceremyo ...

Akşam 6 dan sonra birşey yemedigim için sabah kalktığımda acıkmış oluyorum bu yüzden sıkı bir kahvaltı yapıyorum..

Sende öyle oluyon mu ?
Bende.tam.tersine sabahlari canim hic bisey istemiyor aksam alti gibi yiyorum bndw yemegimi gece yatarken aclik hissediyorum.bisey yemiyorum yatiyorum...ama.sabah uyandığimda canim hic bisey istemiyor nedense

Bende.tam.tersine sabahlari canim hic bisey istemiyor aksam alti gibi yiyorum bndw yemegimi gece yatarken aclik hissediyorum.bisey yemiyorum yatiyorum...ama.sabah uyandığimda canim hic bisey istemiyor nedense
Aynen bende gece yatarken acıkıyorum bol bol su içiyorum birde geç yatıyorum 12 ile 1 arası.. Zaten gece kalkıp bebegimide emziriyorum e haliyle sabah baya açlık hissiyle uyanıyorum...

Senin bebeğin beslenmesi nasıl?

Bu arada nerdesiniz asmedal B beyazmelek0116 ?

Burdayimmm
Ben diyeti bu hafta cok aksattim ya
Ama bugunden itibaren dikkat etmeye devam
Aksam 9 da esimin cani cok pasta istemis. Yapar misin dedi. Yok diyetteyim dedim. Nolur deyince , kiyamadim. 2 dk da pasta yaptim yedik sabah tartildigimda
Olaaammaazz dedim ama gec hersey icin. Ins yarin tartida 72 yi gorurum

2 dk da yaptigim icin boyle oldu ama tadi guzeldi veya pasta yemeyeli epey oldu ondan cok guzel geldi , dayanamadim yarisini hemen bitiridk

Simdi kucucuk bir parca kaldi
Hepinzizden ve kendimden ozur diliyorum. Daha dikkatli olmam lazimmm

Eklentiler

• 20160103_233134.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 98
2 dk da yaptigim icin boyle oldu ama tadi guzeldi veya pasta yemeyeli epey oldu ondan cok guzel geldi , dayanamadim yarisini hemen bitiridk

Olsun canım yaaa. :) Maksat eşinle güzel vakit geçirmiş olman.. Eline sağlık pasta harika görünüyor Afiyet olsun...

Hepimiz zaman zaman kaçırıyoruz ama abartmamak şartı ile.. Sende güne hafif bir kahvaltı ile başlayabilirsin devamında öğünler küçülsün ve veeee ceza 10 dk fazla pedal.. Hadi bakalım

Portakal yemek zayıflatır mı?

Kış mevsiminin en şifalı meyvelerinden portakal, zayıflama sürecini hızlandırıyor ve metabolizmayı çalıştırıyor. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı ile görüştük ve portakal yemek zayıflatır mı, diyette ne kadar tüketilmelidir gibi en çok merak edilen sorulara cevap aldık; sizinle paylaşıyoruz.

1 büyük boy portakalın sadece 86 kalori olduğunu, esansiyel vitamin ve mineraller ile dolu olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı, “1 büyük boy portakal 4 gram diyet lifi içerir, en az günlük önerilen diyet lif ihtiyacının yüzde 10’unu karşılar. Diyet lifi sindirim sistemini düzenler, divertiküler hastalık belirtilerini iyileştirir, kolesterolü düşürür ve yemek sonrası kan şekerinin ani artışını önler” diye konuştu.
ArA öğün de portakal yemeyi tercih ediyorum..

Kesinlikle emzirmekle alakalidir... Bnm bebegim.gece yatmadan once muhallebi yiyor gece yyandiginda mama ve su iciyor... Sabah on gibi birlikte kahvalti yapoyoruz meyve puresi yiyor kahvalti da ardindan cok az mama iciyor... Oglen bir gibi çorba veriyorum.bazen ardindan mama ve uyutuyorum... Uyaninca yogurt yediriyorum onun.ardindam mama vermiyorum onu doyana kadar yiyor digerlwrinu cok fazla yemek istemiyor yutmakta zorlaniyor doymuyor.... Sonra.yatana kadar aciktikca mama veriyorum vu sekilde beslenmesi

Ooh afiyet olsun canim... Cok.guzel. gorunuyor pastan ellerine saglikkk... Uzulme arada kacamak oluyoo

Himmm... Yeme düzeniniz çok güzel , iyi ilerliyorsun... Bende önce yemek sonra mama veriyorum ensonda emzirirerek uyuyor bütün ögünlerimiz busekilde...
Çorba çok seviyor tarhana çorbası sebze çorbası yoğurt çorbası şehriye çorbası tabi bunları hazırlarken içine et suyu ilave ediyorum..
Meyveleri artık pure yapmıyorum biraz pütürlü bırakıyorum alışsın diye...
Son zamanlarda memeni çok seviyor birlikte kahvaltı yaparken mutlaka menen pişiriyorum yani sadece domates rendeliyorum ve yumurta kiriyorum cok seviyor.. Yoğurdu sade vermiyorum içine 2 tane cicibebe ve 1 kaşık pekmez bazende muz eziyorum tatlı niyetine yiyor..
Hayırlısı ile buyusunler yavrular.. :)

Sende doğru besliyorsun tebrikler..

Akşama doğru tarçın süt içtim.. Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim...

Yemekte 2 tane dolma bol salata 2 bardak ayran içtim..

Merhaba iyi akşamlar hepinize.. günümün özeti
09:30 2 yumurta Sucuklu
1 armut
1 parça peynir, 6 zeytin 1 lokma simit
1 bardak yeşil çay tarçınlı
Çay şu
14:30 1 kase kereviz etli
1 kase yoğurt
1 çay bardağı fıstık
18:30 3 küçük baget
1 haşlanmış patates küçük
Turşu
1 sşu bardağı fındık üzüm karışık
50 dakika yürüyüş
1 fincan kahve
şu
1 bardak yeşil çay tarçınlı
Kilo: 58
Hedef: 52
Kalan: 6

Sanada iyi akşamlar..
Ögünlerin çok güzel baya doyuru... Ekmek ve şeker yok..!
Meyve sabah yemişsin..

Peki neden tarçınlı yeşil çay içtin?

iyi geceler kizlar ben halen regl olmadim!!! buna ragmen kilom 67 .bu aralar kabizlik sorunumda var ama iştahim azalmiş baya.neden gelmiyor bu regl!

Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:)
Dün erken uyudum çünkü deli gibi spor yaptım çok yoruldum... Şimdi ekliyorum yakılan kalori miktarı...
1 saat hafif tempo koşu yapıldı
250 ip atlandı
45 dk plates yapıldı
4 lt su içildi.

Vvveeeee bugün gunlerden salı yani tartı günüm birazdan tartılıp geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…