- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 29
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Evet canimmm... Sen cok.harikasin gercekteeenn bana da guc veriyorsun tesekkurler...Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:)
Malum haftasonu eşler evde olunca fazla girmedik topige ama kaçırdık mı HAYIR yada kaçırdık evet ama napıyoruz?? Kaldığımız yerden devam ediyoruz:) Yaza enn fit halimizle gireceğiz görenler hayret edecek doğum sonrası ne kadar zayifsin diyecek ve herkes baharın ilk aylarında kilo vermeye başlamış olurken biz çook tan kilolardan kurtulmuş olacaz ve yazlık ince kıyafetler içinde müthiş görüneceğiz...
Motivasyonumuz tam ilerleyelim... Hep destek tam destek...
Afiyet olsuun canim... Kahvaltin cook guzelll...Eki Görüntüle 1734903
Sabah aç karnına içtiğim detoks suyum.. Maydanoz ve limon karışımı..
Eki Görüntüle 1734905
Buda benim doyurucu kahvaltım:)
Ben teşekkür ederim..Evet canimmm... Sen cok.harikasin gercekteeenn bana da guc veriyorsun tesekkurler...
SağolAfiyet olsuun canim... Kahvaltin cook guzelll...
Bende.tam.tersine sabahlari canim hic bisey istemiyor aksam alti gibi yiyorum bndw yemegimi gece yatarken aclik hissediyorum.bisey yemiyorum yatiyorum...ama.sabah uyandığimda canim hic bisey istemiyor nedenseSağolCeremyo ...
Akşam 6 dan sonra birşey yemedigim için sabah kalktığımda acıkmış oluyorum bu yüzden sıkı bir kahvaltı yapıyorum..
Sende öyle oluyon mu ?
Aynen bende gece yatarken acıkıyorum bol bol su içiyorum birde geç yatıyorum 12 ile 1 arası.. Zaten gece kalkıp bebegimide emziriyorum e haliyle sabah baya açlık hissiyle uyanıyorum...Bende.tam.tersine sabahlari canim hic bisey istemiyor aksam alti gibi yiyorum bndw yemegimi gece yatarken aclik hissediyorum.bisey yemiyorum yatiyorum...ama.sabah uyandığimda canim hic bisey istemiyor nedense
Sen gece bebegini emzirdigin icin acikiyorsundur belki bnm ki hic emmiyor artik ve istahim.azaldiSağolCeremyo ...
Akşam 6 dan sonra birşey yemedigim için sabah kalktığımda acıkmış oluyorum bu yüzden sıkı bir kahvaltı yapıyorum..
Sende öyle oluyon mu ?
Olsun canım yaaa. :) Maksat eşinle güzel vakit geçirmiş olman.. Eline sağlık pasta harika görünüyor Afiyet olsun...2 dk da yaptigim icin boyle oldu ama tadi guzeldiveya pasta yemeyeli epey oldu ondan cok guzel geldi , dayanamadim yarisini hemen bitiridk
Simdi kucucuk bir parca kaldi
Hepinzizden ve kendimden ozur diliyorum. Daha dikkatli olmam lazimmm
Ooh afiyet olsun canim... Cok.guzel. gorunuyor pastan ellerine saglikkk... Uzulme arada kacamak oluyoo2 dk da yaptigim icin boyle oldu ama tadi guzeldiveya pasta yemeyeli epey oldu ondan cok guzel geldi , dayanamadim yarisini hemen bitiridk
Simdi kucucuk bir parca kaldi
Hepinzizden ve kendimden ozur diliyorum. Daha dikkatli olmam lazimmm
Himmm... Yeme düzeniniz çok güzel , iyi ilerliyorsun... Bende önce yemek sonra mama veriyorum ensonda emzirirerek uyuyor bütün ögünlerimiz busekilde...Kesinlikle emzirmekle alakalidir... Bnm bebegim.gece yatmadan once muhallebi yiyor gece yyandiginda mama ve su iciyor... Sabah on gibi birlikte kahvalti yapoyoruz meyve puresi yiyor kahvalti da ardindan cok az mama iciyor... Oglen bir gibi çorba veriyorum.bazen ardindan mama ve uyutuyorum... Uyaninca yogurt yediriyorum onun.ardindam mama vermiyorum onu doyana kadar yiyor digerlwrinu cok fazla yemek istemiyor yutmakta zorlaniyor doymuyor.... Sonra.yatana kadar aciktikca mama veriyorum vu sekilde beslenmesi
Ooh afiyet olsun canim... Cok.guzel. gorunuyor pastan ellerine saglikkk... Uzulme arada kacamak oluyoo
Sanada iyi akşamlar..Merhaba iyi akşamlar hepinize.. günümün özeti
09:30 2 yumurta Sucuklu
1 armut
1 parça peynir, 6 zeytin 1 lokma simit
1 bardak yeşil çay tarçınlı
Çay şu
14:30 1 kase kereviz etli
1 kase yoğurt
1 çay bardağı fıstık
18:30 3 küçük baget
1 haşlanmış patates küçük
Turşu
1 sşu bardağı fındık üzüm karışık
50 dakika yürüyüş
1 fincan kahve
şu
1 bardak yeşil çay tarçınlı
Kilo: 58
Hedef: 52
Kalan: 6
Sanada iyi akşamlar..
Ögünlerin çok güzel baya doyuru... Ekmek ve şeker yok..!
Meyve sabah
Lipton un tarçınlı yeşil çayi vardı poşet çay onu içtim cnm. Ama yaprak olarak da var vaktim olursa demliyorum ona da kabuk tarçın biberiye ve sinameki koyuyorum..Sanada iyi akşamlar..
Ögünlerin çok güzel baya doyuru... Ekmek ve şeker yok..!
Meyve sabah yemişsin..
Peki neden tarçınlı yeşil çay içtin?