- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Hoşgeldingünaydın arkadaslar ...kuyruklu yıldızım azmine hayran kaldım ilk öncelikle.sana katılmak isterim..eger sana uyarsa..çalışan bi bayan olarak diyet yapmak cok zor..suan kilom kaç onu bile bilmiyorum..tartımın pili bitmiş burda bulamıyorum..bana kalırsa 82 oldum.gece boyunca günlüğünü okudum..yazdıklarına baktıkca kendimdede yapabilirim hırsı cogaldı..her gün bugun baslarım bugun olmadı yarın derken hep erteledim..ama yemenin sınırı yok..
Eki Görüntüle 1735908
Çook mutluyum tartımdaa eksiler :))
Bu hafta 800 gr vermişim neee mutlu bana..
kararlıyım ins canım uygulayacagım evde koşu bandım var ama burası cok soğuk korkuyorum hasta olmaktan..spora nasıl baslayım
Teşekkür ederim canım.. :)Süpersinnn!! :)
Tebrik ederim canımmm
Eki Görüntüle 1735908
Tebrikler.. devamını diliyorum. Maşallah sana.EEmeklerinin karşılığıni alıyorsun[/QUOTE]OTE="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44456879, member: 689734"]Eki Görüntüle 1735908
Teşekkür ederim canım.. :)
Sende bırakma sakın , emeklerimizin karşılığını alacaz inşallah
Teşekkür ederimTE="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44457506, member: 689734"]Tebrikler.. devamını diliyorum. Maşallah sana.EEmeklerinin karşılığıni alıyorsun
Biliyorum okudum..Hafif bi sallantı yaşadım ama toparlıyorum şimdi.
Hele seni görünce daha da hırslandımm :)
Sabah tartida eksileri görünce tam gaz ilerlemeye devam ediyorum.. Maydonoz ve limon ile hazırladığım detoks suyumu içtim..
Eki Görüntüle 1736006 Eki Görüntüle 1736016
Ardından kahvaltımı yedim..
Haftaya 68 leri görmeyi planlıyorum.. İnşallah
Mutlaka diş sıkıntısı vardır. İnşallah kolay atlatır..Ins canim. Sabah hafif kahvalti yaptim. Hala ogle yemegi yiyemedim. Oglum cok huysuz. Sanirim dis yuzunden. Kandirma ahlamalari var ya, surekli o modda. Basim agriyo. Bitmis durumdayim. Ins uyurda meyve yerim