Kendim Diyetim. ( resimli)

Sanada afiyet olsun arkadaşım.. Sende baya protein ağırlıklı besleniyorsun.. Ben senin yediklerin kadar yesem kilo vermem hatta spor yapmasam kilo bile alırım:)

Ama senle benim aramda 12 kilo var.

Yarım armut yedim akşam öğünumle beraber yazmayı unutmusum
1 fincan da Türk Kahvesi şekersiz :)
yarın tartılacagim 56 olmalıydim ama olmayacak sanırım.. bir hafta önce 56,5 görünce umutlanmistim
Yarın o zaman güzel haberlerle gelirsin. Merakla bekliyorum :)

E="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44404372, member: 689734"]Sanada afiyet olsun arkadaşım.. Sende baya protein ağırlıklı besleniyorsun.. Ben senin yediklerin kadar yesem kilo vermem hatta spor yapmasam kilo bile alırım:)

Ama senle benim aramda 12 kilo var.
[/QUOTE]
Bilemiyorum ki böyle beslenerek verdim. Meyve ve ekmek yemiyordum sadece. Daha da fazla yediğim günler oldu. aç kalınca depolarmis vücut yediklerimızı yağ olarak. Öyle de oldu bende doymadigim zaman veremedim kilo. Ideal kilodayım simdi tam sekiz sene sonra 57.... Ama önce 55 sonra da 52 olmak istiyorum.. son kiloların da altı ugrastigim yani. Insan kilo vermenin keyfini yasayinca daha da vermek istiyor. Az değil sekiz sene gezdim ben tontik tontik :)

Bilemiyorum ki böyle beslenerek verdim. Meyve ve ekmek yemiyordum sadece. Daha da fazla yediğim günler oldu. aç kalınca depolarmis vücut yediklerimızı yağ olarak. Öyle de oldu bende doymadigim zaman veremedim kilo. Ideal kilodayım simdi tam sekiz sene sonra 57.... Ama önce 55 sonra da 52 olmak istiyorum.. son kiloların da altı ugrastigim yani. Insan kilo vermenin keyfini yasayinca daha da vermek istiyor. Az değil sekiz sene gezdim ben tontik tontik :)[/QUOTE]
Ayyy canim yaaa darısı bize olsun :)

Ne kadar sürede verdin 16 kiloyu peki özel olarak uyguladığın birşeyler var mi ?

Bugün kendi rekorumu kırdım baya bir yoruldum şu an yürüyemez oldum bütün bacak kaslarım ağrıyor...!

1.30 saat yürüyüş yapıldı
45 dk plates yapıldı
Sabah 100 Akşam 100 olmak üzerine toplamda 200 kere ip atladım

4 lt su içtim

Ooff bendede biraz gerginlik var.. ! Yeme canım tatlı istediğini bastır...
İnşallah en kısa zamanda oluruz..!

Bekleyelim bakalım..
canim benim regl henuz gelmedi ve moralim inanilmaz bozuk oglen 2 ev pogacasi yedim akşama ceza vrrdim kendime saat 5den sonra hicbisey yemedim su icmek haric

canim benim regl henuz gelmedi ve moralim inanilmaz bozuk oglen 2 ev pogacasi yedim akşama ceza vrrdim kendime saat 5den sonra hicbisey yemedim su icmek haric
Moralini bozma çünkü halen emziriyoruz bu yüzden düzensiz olabiliriz.. Bende olmadı bekliyorum...
Ceza taktiğin güzel asla diyetini bozma kaldığın yerden devam devam devam..!!

Zaman zaman hepimiz duygusal dalgalanma yaşıyoruz ama olsun aç eski zayıf fotolarina bak..

Bugün ki yakılan kalori miktarımmm...

Oohhh yansın yağlar..!

1.30 saat yürüyüş yapıldı
45 dk pilates yapıldı
220 ip atlandı
4 lt su içildi

Merhaba arkadaslar
Birkac gundur giremiyordum foruma
Hala regl olmadim ve gece agridan uyuyamadim. Hic bu kadar agrim olmazdi. Diyeti biraz daha az dikkat ettim bu aralar
Tartiyada cikmiyorum. Çünkü karnimda siskinlik var,moralim bozulmasin.
Siz neler yapiyorsunuz bakim

Merhaba canım..

Bende olmadı bekliyorum 3 gün geciktim ve artık umudu kestim olmayacak sanırım..!!

Bende tartıda aynıyım ne ilerleme var nede gerileme resmen durdu vücudum...
Bu hafta böyle gitti..

squat ise yaradi mi canim

Kısa günün karı..
İnşallah bu kadar yoruldugumuza değer..!

1 saat yürüyüş yapıldı
45 dk plates yapıldı
250 ip atlandı

4 lt su içtim.

İyi geceler günlük:)

Kizlar benim de gunum gecikti kendimi cok siskin cok.istahli hissediyorum.ozelliklede canim.acayip cikolata cekiyoo gobegim kocaman oldu geri tartiya cikmiyorum moralim bozulmasin diye sizler gibi

Eki Görüntüle 1734748
Kısa günün karı..

1 saat yürüyüş yapıldı
45 dk plates yapıldı
250 ip atlandı

4 lt su içtim.

Oohh masallah canim sana cok guzel.gidiyorsuunn... Bnm iki gundur tembelligim tuttu ya spor yapamadim haftasonu malesef kendimi iyi hissedersem yarin kaldigim yerden devam edecegim ins.

Eki Görüntüle 1734748
Kısa günün karı..

1 saat yürüyüş yapıldı
45 dk plates yapıldı
250 ip atlandı

4 lt su içtim.

Oohh masallah canim sana cok guzel.gidiyorsuunn... Bnm iki gundur tembelligim tuttu ya spor yapamadim haftasonu malesef kendimi iyi hissedersem yarin kaldigim yerden devam edecegim ins.

Teşekkür ederim canım..
Kilo vermek için herşeye değer.! Spor yapmaktan keyif alıyorum alıştım...

Zaten haftada 5 gün yapmak yeterli oluyor hergün yapmak şart değil...

Topigimizin kuralı bu kaldığımız yerden devam devam devam!

Bende haftada bes gun yapmaya karar verdim.zaten haftasonlari yogun geciyor baya haftaici yapsam yeterli haftasonu yapacak zamn olmuyor... Cuma gunu esim evdeydi ama sporumu yaptim sabah cumartesi ve pazar gunu disardaydik iki uc saat kadar ayakataydim.yurudum ayaklarim aciyordu eve geldigimde o gunde oyle spor yapmis olduk simde kizimin karnini doyurdum sporumu yapicam ins haftaici herseye kaldigimiz yerden devaaamm...

Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:)
Malum haftasonu eşler evde olunca fazla girmedik topige ama kaçırdık mı HAYIR yada kaçırdık evet ama napıyoruz?? Kaldığımız yerden devam ediyoruz:) Yaza enn fit halimizle gireceğiz görenler hayret edecek doğum sonrası ne kadar zayifsin diyecek ve herkes baharın ilk aylarında kilo vermeye başlamış olurken biz çook tan kilolardan kurtulmuş olacaz ve yazlık ince kıyafetler içinde müthiş görüneceğiz...
Motivasyonumuz tam ilerleyelim... Hep destek tam destek...

Sabah aç karnına içtiğim detoks suyum.. Maydanoz ve limon karışımı..

Buda benim doyurucu kahvaltım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…