- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Sanada afiyet olsun arkadaşım.. Sende baya protein ağırlıklı besleniyorsun.. Ben senin yediklerin kadar yesem kilo vermem hatta spor yapmasam kilo bile alırım:)Günü kapattığıma gore yediklerimi listeliseyim. Iki öğün oldu yine çok şükür.
10:30 Sucuklu 1 yumurta
6 zeytin, üç küçük dilim peynir
Kıyma kavurması 1 tabak
Havuç salatası 1 tabak
Çay... ekmek yok :)) acikmistim doydum
1 fincan Türk Kahvesi maalesef şekerli yapmışlar
16:00 4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
4 yk ciğer kavurması
Iç börülce salatası bir küçük tabak
1 çatal pasta
1 avuç antep fıstığı..
Yarın o zaman güzel haberlerle gelirsin. Merakla bekliyorum :)Yarım armut yedim akşam öğünumle beraber yazmayı unutmusum
1 fincan da Türk Kahvesi şekersiz :)
yarın tartılacagim 56 olmalıydim ama olmayacak sanırım.. bir hafta önce 56,5 görünce umutlanmistim
Bilemiyorum ki böyle beslenerek verdim. Meyve ve ekmek yemiyordum sadece. Daha da fazla yediğim günler oldu. aç kalınca depolarmis vücut yediklerimızı yağ olarak. Öyle de oldu bende doymadigim zaman veremedim kilo. Ideal kilodayım simdi tam sekiz sene sonra 57.... Ama önce 55 sonra da 52 olmak istiyorum.. son kiloların da altı ugrastigim yani. Insan kilo vermenin keyfini yasayinca daha da vermek istiyor. Az değil sekiz sene gezdim ben tontik tontik :)[/QUOTE]E="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44404372, member: 689734"]Sanada afiyet olsun arkadaşım.. Sende baya protein ağırlıklı besleniyorsun.. Ben senin yediklerin kadar yesem kilo vermem hatta spor yapmasam kilo bile alırım:)
Ama senle benim aramda 12 kilo var.
canim benim regl henuz gelmedi ve moralim inanilmaz bozuk oglen 2 ev pogacasi yedim akşama ceza vrrdim kendime saat 5den sonra hicbisey yemedim su icmek haricOoff bendede biraz gerginlik var.. ! Yeme canım tatlı istediğini bastır...
İnşallah en kısa zamanda oluruz..!
Bekleyelim bakalım..
Moralini bozma çünkü halen emziriyoruz bu yüzden düzensiz olabiliriz.. Bende olmadı bekliyorum...canim benim regl henuz gelmedi ve moralim inanilmaz bozuk oglen 2 ev pogacasi yedim akşama ceza vrrdim kendime saat 5den sonra hicbisey yemedim su icmek haric
Merhaba canım..Merhaba arkadaslar
Birkac gundur giremiyordum foruma
Hala regl olmadim ve gece agridan uyuyamadim. Hic bu kadar agrim olmazdi. Diyeti biraz daha az dikkat ettim bu aralar
Tartiyada cikmiyorum. Çünkü karnimda siskinlik var,moralim bozulmasin.
Siz neler yapiyorsunuz bakim
squat ise yaradi mi canimBen de dün squat yaptım benim de sorunum basen bacak ce kalça.
Bayagi ağrıyor iç bacaklarim bugün 30 tane yapabildim sadece.
Yok canim ben kabızlık sorunu yaşıyorum onun için sadece ğer gün kayısı yemeye çalışıyorum
Düzenli yapmadım canım çok zorluyor beni ama düzenli yapılsa mutlaka yararsquat ise yaradi mi canim
Oohh masallah canim sana cok guzel.gidiyorsuunn... Bnm iki gundur tembelligim tuttu ya spor yapamadim haftasonu malesefEki Görüntüle 1734748
Kısa günün karı..
İnşallah bu kadar yoruldugumuza değer..!
1 saat yürüyüş yapıldı
45 dk plates yapıldı
250 ip atlandı
4 lt su içtim.
İyi geceler günlük:)
Oohh masallah canim sana cok guzel.gidiyorsuunn... Bnm iki gundur tembelligim tuttu ya spor yapamadim haftasonu malesefEki Görüntüle 1734748
Kısa günün karı..
İnşallah bu kadar yoruldugumuza değer..!
1 saat yürüyüş yapıldı
45 dk plates yapıldı
250 ip atlandı
4 lt su içtim.
İyi geceler günlük:)
Teşekkür ederim canım..Oohh masallah canim sana cok guzel.gidiyorsuunn... Bnm iki gundur tembelligim tuttu ya spor yapamadim haftasonu malesefkendimi iyi hissedersem yarin kaldigim yerden devam edecegim ins.
Bende haftada bes gun yapmaya karar verdim.zaten haftasonlari yogun geciyor baya haftaici yapsam yeterli haftasonu yapacak zamn olmuyor... Cuma gunu esim evdeydi ama sporumu yaptim sabah cumartesi ve pazar gunu disardaydik iki uc saat kadar ayakataydim.yurudum ayaklarim aciyordu eve geldigimde o gunde oyle spor yapmis oldukTeşekkür ederim canım..
Kilo vermek için herşeye değer.! Spor yapmaktan keyif alıyorum alıştım...
Zaten haftada 5 gün yapmak yeterli oluyor hergün yapmak şart değil...
Topigimizin kuralı bu kaldığımız yerden devam devam devam!