- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Bugün tatil iki öğün yaptım. Böyle olunca güzel oluyor. Iyi hissediyorum
10:30 2 dilim kızarmış ekmek
1 çorba kaşığı cemen
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı krem peynir
1 dilim peynir
6 zeytin
1 küçük yumurta
1 armut
yeşil çay biberiye sinameki tarçınlı
1 fincan Türk Kahvesi
17:30 1 tabak bulgur pilavı etli nohut salata karışımı
1.5 bardak salgam :))
İyi aksamlar kizlarr...
Bugun sabah dokuzda
Yarim saat plates yaptim
100 kere ip atladim
10 sınav
10 tane de mekik cekti(bunlari zamnla cogalticam ins. )
Saat onda kahvaltimi yaptim
İki tane ceri domatesi
Bi tane yumurta
Biraz da yesillik
Yedim
Ara ogun de bir tane portakal yedim
Oglenleyin bi kase corba ictim
Ogleden sonra bi bardak tarcinli sut ictim( birde kucuk bir kacamak yaptim buguuunnbi tane cikolata yediim
Aksam yemeginde de
Alti yemek kasigi ispanak yemegi
Biraz yesillik ve turp
Bide bi kase corba ictimm
Haa toplamda su saate kadar da 3 litre su ictim
Ooff benimde yarın eşim evde.. Yarın güzel bir kahvaltı yaparız diyip duruyor :)Bide bu aralar hastalancam galiba.. Acayip siskinlik hissediyorum hastalanip bitene kadar tartiya cikmayi dusunmuyorum daha sonra ellili rakamlari gorecegime inaniyorum insAllah
Tesekkur ederiimm caniimSeninde menun çok güzel.. Protein ağırlıklı besleniyorsun ve öğün anlamıyorsun..
Sporunda iyi.. Bende ip atlamaya başlayacam inşallah..
Ooff benimde yarın eşim evde.. Yarın güzel bir kahvaltı yaparız diyip duruyor :)
Bende regl zamanım geldi ve gerçekten kendimi acayip şiş hissediyorum.. Bu hafta beni biraz zorlayacak..[/QUOT
Ahh ahh ayni benimkide yarin oglene kadar uyuruz ogleden sonra guzel bir kahvalti yapari diyip.duruyor ama bn yine de her gun ki saatte kalkip sporumu yaparim bebisimle ilgilenirim kahvaltimi da.ayni şekilde yaparim ona hazirladigim seylerden yemem insAllahherseye ragmen sporumuza diyetimize devam etmemiz lazim.kizlaaar onca zamndir ugrasip verdigimiz kilolari haftasonu iki.gunde geri almak istemeyiz herhalde
Ohh ne güzel hepimiz aynıyız yarın eşler evde ve regl olmayı bekliyoruz..Benimde esim yarin izinli
11 de gelecekti hala gelmedi yaaa
Ben bugun tartilmadim. Bende 1 2 gune regl olacagim
Oooofff bende aynı durumdayım..!kizlar reglim 2 gun gecikti ve ben kendimi davul gibi hissediyorum.acayip şişmiş durumdayim .ve bu sabah tartida 69u gordum yaa nasil olur 67idim daha 2 gun once aglayacak durumdayim(
sancilar bende kaç gundur var ama halen bişey yok.acayip tatli istegim var.ama tutuyorum kendimiOooofff bende aynı durumdayım..!
Bugün regl olmam lazımdı ama olmadı hafiften sancıları geliyor ama kendisi yok..!
Bende şişkinim tartı halen aynı ne eksilme var nede ileri gitme var...
Ben salep içmeyi düşünüyorum , adet söktürüyormuş..
Ooff bendede biraz gerginlik var.. ! Yeme canım tatlı istediğini bastır...sancilar bende kaç gundur var ama halen bişey yok.acayip tatli istegim var.ama tutuyorum kendimi
İyi akşamlarIyi akşamlar nasılsıniz. Geçmiş olsun desem yeri galiba :)) regl döneminde metabolizma hızlı calisirmis. Size bol eksi olarak dönecek umuyorum bu durum
Afiyet olsun. Sağlıklı bir aksam yemegiEki Görüntüle 1733060
Soğuk havalar diyetimizi aaksatmasın arkadaşlar. :)
Akşam üzeri tarçın süt içtim..
Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim..Eki Görüntüle 1733062
5 adet pazı sarması
1 tane biber dolması
Tere turp
2 bardak ayran..
Birazdan şekersiz çay içerim günü kapatırız..