Kendim Diyetim. ( resimli)

Yaparsın sen.. Biraz daha gayret :))

Inan ben spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.. Boyle parçaları tamamlamış oluyorum spor olmazssa birşeyler eksik oluyor...

Yaparsın sen.. Biraz daha gayret :))

Inan ben spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.. Boyle parçaları tamamlamış oluyorum spor olmazssa birşeyler eksik oluyor...

Ben kii siyah kuşak taekwon do cuyum
Uzun kosu atletiydim
Lisanslı voleybolcuydummm
Amaa bu son 2 bucuk yil yaslandirdi beni
Esimin izinleri bi rayina otursaydi. Oglusta gun içerisinde yoruyor beni. 1 saat sonra uyur. Patates hasladim. Onu yicem. Kondisyon bisikletinde yorulana kadar pedal cevirim artik. 20×3 mekik cekerim. Baska bisey yapacak halim yok suanda

Heyy üzülme..!
Yine yaparsın yine eskisi gibi fit olursun hatta daha güzel olursun... Biz sadece biraz acele ediyoruz hemen gitsin kilolar hemen eskisi gibi olalım istiyoruz...

Olacak herşey daha güzel olacak oğluş büyüyünce daha rahat olacaksın bundan 2 sene 1 sene sonrasını düşün ogluş yürümeye başlayacak kendikendine oynayacak birlikte yürüyüşe çıkarsınız daha aktif olursun , yine sporunuda yaparsın...

Sadece biraz sabır, sadece biraz zaman...!

1 yil degilll, bahar olsun. Oglusu pusete koyup koyup cikarim

Esimle 7 bucuk yil once tanistigimizda 56 57 kiloydum

Insallah o kilolari tekrar göreceğim

İyi akşamlar kizlaaar...
Bugun sabah dokuz bucukta yarim.saat plates yaptim
Saat onda kahcaltimi yaptim
On ikide bi tane tarcinli elma yedim
Saat birde.kucuk bi kase corba ictim
Aksam uzeri dort gibi bi bardak tarcinli sut ictim
Saat bes bucukta Aksam yemigimi.yedim alti yedi tane sarma bi kase sebze corbasi ictim bi bardak ayran ictim biraz da yesillik.yediimm artik bisey yemek.herhalde bi bardak nescafe icebilirim.sadece

Eklentiler

• IMG_20151230_142840.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20151230_171007.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20151230_175947.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20151230_175954.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 81
Iyi akşamlar
09:15 1 haşlanmış yumurta
1 muz
Yarım çay bardağı süt
13:30 1 lahmacun, 1ayran 1 kase salata
18:30 1 tabak ıspanak,
1 tabak ton balikli iç börülce salatası
Yarım kase yoğurt
1 avuç fıstık
kahve, yeşil çay, 3 litre su
toplamda 40 dk yürüyüş

1 yil degilll, bahar olsun. Oglusu pusete koyup koyup cikarim

Esimle 7 bucuk yil once tanistigimizda 56 57 kiloydum

Insallah o kilolari tekrar göreceğim
Bize neyin iyi geldiğini neyin motive ettiğini biliyoruz.. Bu demek oluyor ki yaza harika planlarımız var demektir..

En çıtır halinle güzel bir anne olacaksın..

Nasıl güzel bir beslenme tablosu.. Sen hepimize örneksin düzenlesin.. Harika gidiyorsun..

Gayet hafif bir beslenme olmuş.. Yürüyüşte iyi olmuş..
Iyi gidiyorsun...

Nasıl güzel bir beslenme tablosu.. Sen hepimize örneksin düzenlesin.. Harika gidiyorsun..
Coook tesekkur ederiim canim ya sonunda duzen oturtabildim bnde evde yalniz oldugum icin pek kimseye de gitmiyorum duzenim bozulmasin diye gidrsem bi komsulara o da sadece kahveye Kiloma da haftada bi defa bakmaya karar verdim sporu cok yapamiyorum ama ya kizum erken uyaniyo onunla ilgileneyim karnini doyurayim derken genelde saat onu buluyo bu defa da bn acikiyorum cpk uzun sure yapamiyorum onu da arttirsam tam olucak aslinda

Kilo vermek için hareket etmek şart..!

Ama napalım evde küçük kuzu var inan bebekle ilgilenmek oynamak yanı sıra evin rutin işlerini yapmak daha yorucu oluyor e birde üstüne spor yaparsak valla yerimden kalkacak halim kalmıyor bu yüzden en hafifi yürüyüş yapmak oluyor ben öyle kardio falan yapamam..

Mecburen sporumu yapıyorum ama yapmasam yediklerimle formda kalabiliyorum kilo veremiyorum..

Sende yine azda olsa vakit ayırıyorsun... Tebrikler..

yapmi
Dog

Neden öğle yemeği yemiyorsun peki ?

Birde kahvaltıda muz yemissin sanırım ara öğünü tam öğünle birlestirdin..

Ben çoğunluk Karatay uyluyorum mesela beyaz ekmek ve şeker asla yemiyorum.. Karbonhidratlı gidalardan uzak duruyorum ama aynı zamanda emzirdigim için biraz esnek davranıyorum asla katı diyet yapamam..!

Birde ben spor yaptığım halde vücudum baya gevşedi artık sıkılaşmak için platese başlayacağım.. Peki sen vücudun 16 kilo verince sarkmadı mı ?
[/QUOTE]
Genelde Iki ogun besleniyorum. Tam kahvalt

Neden öğle yemeği yemiyorsun peki ?

Birde kahvaltıda muz yemissin sanırım ara öğünü tam öğünle birlestirdin..

Ben çoğunluk Karatay uyluyorum mesela beyaz ekmek ve şeker asla yemiyorum.. Karbonhidratlı gidalardan uzak duruyorum ama aynı zamanda emzirdigim için biraz esnek davranıyorum asla katı diyet yapamam..!

Birde ben spor yaptığım halde vücudum baya gevşedi artık sıkılaşmak için platese başlayacağım.. Peki sen vücudun 16 kilo verince sarkmadı mı ?
[/QUOTE]
Sabah kahvaltimi tam yapip doyabilirsem bir daha iki bucuk uc gibi acikip yiyorum. calistigim icin o saatte yeme isi zorluyor ama onda da doyabilirsem sabaha kadar tutuyor beni. Tabii ben emzirmiyorum acikmiyorum. ara ogunum de yaglarimdan gidiyor. Sadece gobegin biraz toplanmasi lazim. Plates dusunuyorum ama uc cocukla pek firsat kalmiyor. Bir de bel ve boyun agrilarim var[/QUOTE]
Tabi herkesin vücut yapısı farklı olarak sende kendine göre besleniyorsun ama bana biraz düzensiz gibi geldi öğün atliyorsun bir dahaki öğün de çok aciktigin için fazla yiyorsun..

Dikkatli ol ipin ucu kaçmasın..!
[/QUOTE]
Gayet hafif bir beslenme olmuş.. Yürüyüşte iyi olmuş..
Iyi gidiyorsun...
Teşekkür ederim

Bugün tatil iki öğün yaptım. Böyle olunca güzel oluyor. Iyi hissediyorum
10:30 2 dilim kızarmış ekmek
1 çorba kaşığı cemen
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı krem peynir
1 dilim peynir
6 zeytin
1 küçük yumurta
1 armut
yeşil çay biberiye sinameki tarçınlı
1 fincan Türk Kahvesi
17:30 1 tabak bulgur pilavı etli nohut salata karışımı
1.5 bardak salgam :))

İyi aksamlar kizlarr...
Bugun sabah dokuzda
Yarim saat plates yaptim
100 kere ip atladim
10 sınav
10 tane de mekik cekti(bunlari zamnla cogalticam ins. )
Saat onda kahvaltimi yaptim
İki tane ceri domatesi
Bi tane yumurta
Biraz da yesillik
Yedim
Ara ogun de bir tane portakal yedim
Oglenleyin bi kase corba ictim
Ogleden sonra bi bardak tarcinli sut ictim( birde kucuk bir kacamak yaptim buguuunn bi tane cikolata yediim
Aksam yemeginde de
Alti yemek kasigi ispanak yemegi
Biraz yesillik ve turp
Bide bi kase corba ictimm
Haa toplamda su saate kadar da 3 litre su ictim

Oohh afiyet olsuun caniimm... Yarin bnm esim evde bakalim.nasil olacak duzenim.bozulacak mii

Bide bu aralar hastalancam galiba.. Acayip siskinlik hissediyorum hastalanip bitene kadar tartiya cikmayi dusunmuyorum daha sonra ellili rakamlari gorecegime inaniyorum insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…