Kendim Diyetim. ( resimli)

Bugün tatil iki öğün yaptım. Böyle olunca güzel oluyor. Iyi hissediyorum
10:30 2 dilim kızarmış ekmek
1 çorba kaşığı cemen
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı krem peynir
1 dilim peynir
6 zeytin
1 küçük yumurta
1 armut
yeşil çay biberiye sinameki tarçınlı
1 fincan Türk Kahvesi
17:30 1 tabak bulgur pilavı etli nohut salata karışımı
1.5 bardak salgam :))

Afiyet olsun arkadaşım... Menün güzel gayet doyurucu.. :)

İyi aksamlar kizlarr...
Bugun sabah dokuzda
Yarim saat plates yaptim
100 kere ip atladim
10 sınav
10 tane de mekik cekti(bunlari zamnla cogalticam ins. )
Saat onda kahvaltimi yaptim
İki tane ceri domatesi
Bi tane yumurta
Biraz da yesillik
Yedim
Ara ogun de bir tane portakal yedim
Oglenleyin bi kase corba ictim
Ogleden sonra bi bardak tarcinli sut ictim( birde kucuk bir kacamak yaptim buguuunn :KK17: bi tane cikolata yediim :KK48:
Aksam yemeginde de
Alti yemek kasigi ispanak yemegi
Biraz yesillik ve turp
Bide bi kase corba ictimm :KK72::KK73::KK36:
Haa toplamda su saate kadar da 3 litre su ictim :confused::KK71:

Seninde menun çok güzel.. Protein ağırlıklı besleniyorsun ve öğün anlamıyorsun..
Sporunda iyi.. Bende ip atlamaya başlayacam inşallah..

Bide bu aralar hastalancam galiba.. Acayip siskinlik hissediyorum hastalanip bitene kadar tartiya cikmayi dusunmuyorum daha sonra ellili rakamlari gorecegime inaniyorum insAllah :KK36:
Ooff benimde yarın eşim evde.. Yarın güzel bir kahvaltı yaparız diyip duruyor :):KK200:
Bende regl zamanım geldi ve gerçekten kendimi acayip şiş hissediyorum.. Bu hafta beni biraz zorlayacak..

Seninde menun çok güzel.. Protein ağırlıklı besleniyorsun ve öğün anlamıyorsun..
Sporunda iyi.. Bende ip atlamaya başlayacam inşallah..
Tesekkur ederiimm caniim Hoppa ip atlamak baya ter attiriyor ve yoruyor nefes nefes kaliyorum o yuzden en son ip.atliyorum :KK6: bide eskiden hic sinav mekik falan cekmezdim platesden sonra cok rahat hic durmadan cektim daha fazla da cekerdim ama ilk gunden fazla yuklanmek istemedim gece agrilarim.olmasin diye :KK28:

Ooff benimde yarın eşim evde.. Yarın güzel bir kahvaltı yaparız diyip duruyor :):KK200:
Bende regl zamanım geldi ve gerçekten kendimi acayip şiş hissediyorum.. Bu hafta beni biraz zorlayacak..
[/QUOT
Ahh ahh ayni benimkide yarin oglene kadar uyuruz ogleden sonra guzel bir kahvalti yapari diyip.duruyor ama bn yine de her gun ki saatte kalkip sporumu yaparim bebisimle ilgilenirim kahvaltimi da.ayni şekilde yaparim ona hazirladigim seylerden yemem insAllah :KK43::110: herseye ragmen sporumuza diyetimize devam etmemiz lazim.kizlaaar En Büyük KK onca zamndir ugrasip verdigimiz kilolari haftasonu iki.gunde geri almak istemeyiz herhalde :KK17::KK57:

Ooo süper destek tam destek.. :KK5:

Valla bende aynı şeyi düşündüm yarın sabah yavruyu eşime bırakırım yürüyüşe çıkarım saat 8 de çıksam 9 gibi gelirim bol yeşillik li kahvaltımızı hazırlarım yaparız..:KK39::KK39:

Screenshot_2015-12-31-23-59-51.png
Bugün ki yakılan kalori miktarı..
45 dk yürüyüş yapıldı
Yarım saat plates yapıldı..

(zorlandım dizlerim titredi yaparken)

4 lt. Su içildi..

Cilt temizlendi Karışık karşıtı kremler sürüldü..
:KK66:

Günaydın kızlar Nasılsınız?

Ben sabah detoks suyumu içtim az öncede kahvaltımı yedim..

Kurutulmuş domates salatalık yeşillik az sucuklu yumurta yedim..

Sabah 30 dk yürüyüş yaptım geldim..

Burada kar var ama olsun diyetim diyet benim yağmur çamur işlemez:)

kizlar reglim 2 gun gecikti ve ben kendimi davul gibi hissediyorum.acayip şişmiş durumdayim .ve bu sabah tartida 69u gordum yaa nasil olur 67idim daha 2 gun once aglayacak durumdayim :KK43:(

kizlar reglim 2 gun gecikti ve ben kendimi davul gibi hissediyorum.acayip şişmiş durumdayim .ve bu sabah tartida 69u gordum yaa nasil olur 67idim daha 2 gun once aglayacak durumdayim :KK43:(
Oooofff bende aynı durumdayım..!

Bugün regl olmam lazımdı ama olmadı hafiften sancıları geliyor ama kendisi yok..!

Bende şişkinim tartı halen aynı ne eksilme var nede ileri gitme var...

Ben salep içmeyi düşünüyorum , adet söktürüyormuş..

Oooofff bende aynı durumdayım..!

Bugün regl olmam lazımdı ama olmadı hafiften sancıları geliyor ama kendisi yok..!

Bende şişkinim tartı halen aynı ne eksilme var nede ileri gitme var...

Ben salep içmeyi düşünüyorum , adet söktürüyormuş..
sancilar bende kaç gundur var ama halen bişey yok.acayip tatli istegim var.ama tutuyorum kendimi

Iyi akşamlar nasılsıniz. Geçmiş olsun desem yeri galiba :)) regl döneminde metabolizma hızlı calisirmis. Size bol eksi olarak dönecek umuyorum bu durum :KK54:

20151231_174315.jpg

Soğuk havalar diyetimizi aaksatmasın arkadaşlar. :)

Akşam üzeri tarçın süt içtim..

Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim..
20160101_172848.jpg

5 adet pazı sarması
1 tane biber dolması
Tere turp
2 bardak ayran..

Birazdan şekersiz çay içerim günü kapatırız..

Iyi akşamlar nasılsıniz. Geçmiş olsun desem yeri galiba :)) regl döneminde metabolizma hızlı calisirmis. Size bol eksi olarak dönecek umuyorum bu durum :KK54:
İyi akşamlar asmedal asmedal .. İyiyim canım havalar soğudu evdeyiz... Sen nasılsın?

Henüz bir kıpırtı yok , bekliyoruz.. :KK12:Demek metobolizma hızlı çalışıyor.? Himm... Hiç duymamıştım..:KK57: Aksine vücut su tutuyor ödem çoğalıyor diye okumuştum.
İnşallah dediğin gibidir..:KK35:

Günü kapattığıma gore yediklerimi listeliseyim. Iki öğün oldu yine çok şükür.
10:30 Sucuklu 1 yumurta
6 zeytin, üç küçük dilim peynir
Kıyma kavurması 1 tabak
Havuç salatası 1 tabak
Çay... ekmek yok :)) acikmistim doydum
1 fincan Türk Kahvesi maalesef şekerli yapmışlar
16:00 4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
4 yk ciğer kavurması
Iç börülce salatası bir küçük tabak
1 çatal pasta
1 avuç antep fıstığı..

Yarım armut yedim akşam öğünumle beraber yazmayı unutmusum
1 fincan da Türk Kahvesi şekersiz :)
yarın tartılacagim 56 olmalıydim ama olmayacak sanırım.. bir hafta önce 56,5 görünce umutlanmistim :KK43:

X