- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 29
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Haa. Birde 4 litre su ictim.ekleyeyim.dediimm :)Bugun sabah kahvaltida
Uc dirt dilim peynir
Bi tane haslanmis yumurta
Uc tane ceri domatesi
Yesillik
Yediimm
Ara ogun olarak
Bi tane kivi yedim
Oglen kucuk bir kase yayla corbasi ictim
Aksam uzeri bi bardak tarcinli sut ictim
Aksam yemeginde de
Bi buyuk tabak salata
Yarim.kase tarhana corbasi
Yarim dilim kepek ekmegi
İki yemek kasigi ciger sote
Yediimm
Aksamda misafurlerle bi bardak cay
Bi catal kek
Bi bardak da nescafe ictim
Birde sabah kirk bes dk plates yaptim
On bes dk ip atladim
Gunu boylece bitirdim .
Demi yanii valla ben oyle yapiyorum artikkk... Dun aksam.uzeri komsum uc dilim islak kek getirdi cok acikmistim ve yemek saatim yakindi tabagi onume aldim uzun bir sure bakistim yicem yemicem diye daha sonra hemen kalktim kendime tarcinli sut yaptim ictim bi anda canim hic bisey istmedi tatliyi dolaba atti oglene dogru aciktim tatliyi gordum dolapta yine onume aldim uzun sura bakistik ve yine yemedim kalktim bi tane kivi dildim ara ogun olarak yedim tatliyi da cope doktum valla... Bu aksam da caya misafur gelmisti kek pasta borek cesit boldu ve bn sadece tarcinli kekten bir catal aldim ve baska hic biseyi yemedim kalan pastaları da arkadasima verdim hamile oda gun icinde acikinca yersin dedim maksat evden yok etmek amayanii nefsime hakim olmayi ogrenme asamasindayi su aralar simdiye kadar cok basarili oldum ins boyle devam ederim kizlarrr
Oooofff süpersin... Valla çok çok iyi beslendin özellikle iradane hayran kaldım... Günün güzel geçmiş eksiksiz fazlasız..Bugun sabah kahvaltida
Uc dirt dilim peynir
Bi tane haslanmis yumurta
Uc tane ceri domatesi
Yesillik
Yediimm
Ara ogun olarak
Bi tane kivi yedim
Oglen kucuk bir kase yayla corbasi ictim
Aksam uzeri bi bardak tarcinli sut ictim
Aksam yemeginde de
Bi buyuk tabak salata
Yarim.kase tarhana corbasi
Yarim dilim kepek ekmegi
İki yemek kasigi ciger sote
Yediimm
Aksamda misafurlerle bi bardak cay
Bi catal kek
Bi bardak da nescafe ictim
Birde sabah kirk bes dk plates yaptim
On bes dk ip atladim
Gunu boylece bitirdim .
Beyaz ekmek yerine kepek ekmeği tercih etmelisin.. Miden için de bir bardak ılık süt içebilirsin rahatlarsin..Bana yediklerimden bir şey yaramadı galiba midem kötü( Son zamanlarda esnettim diyetimi ekmek yemiyordum mesela. Yemeye başladım. Bu kadar esneme yeter yine yeniden devam. 2 ocak cumartesi sabahi 56 kilo olmam gerekiyor hesabıma göre..bakalım olabilecek miyim??? Hepinize iyi geceler diliyorum
Sendee coook coook iyi yapiyorsun ya ancak bu sekilde olacak napalim.ya ilerleyen zamanlarda karşı koyabilcez bnce gozumuzun önünde olsa da :)Çok iyi kendini telkin etmişsin..
Bende evde yaptigim mecburen çaya misafirim oluyor kalanları yaaa eşime yediriyorum yada komşuya veriyorum yada çöpe atıyorum.. Gözümün önünde durmasın mutlaka saklıyorum..
Tesekkur ederiiimm caniim... Senin sayende vallaOooofff süpersin... Valla çok çok iyi beslendin özellikle iradane hayran kaldım... Günün güzel geçmiş eksiksiz fazlasız..
Ooo baya yogun spor yapiyoruz masallah sana yaaa bravoooooBenimde teldeki aktivite sıfırladı kendini çünkü saat 12 yi geçti..
10000 adım attım Leslie 3 mill yaptim..
80 sguat yaptım
100 kere bacak egzersizleri yaptım yana arkaya makas hareketleri yapıldı.. 3 lt su içtim ve şimdide yatıyorum...
Herkese iyi geceler diliyorum..
Bu zamana kadar 7 kiloya yakın verdim.. Hep fitness yaptım artık vücudumu sıkılaştırmak istiyorum çünkü baya gevşedi bugünden itibaren platese başlayacağım..Ooo baya yogun spor yapiyoruz masallah sana yaaa bravoooooiyi geceleeeer
Beyaz ekmek yerine kepek ekmeği tercih etmelisin.. Miden için de bir bardak ılık süt içebilirsin rahatlarsin..
Kendini bu kadar kasma artık vereceğin kiloların sonuna geldin bırak yavaş yavaş gitsin..
Sanada iyi uykular..
Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabahTE="asmedal, post: 44368032, member: 725711"]
Afiyet olsun Melekcim...30.12.2015 kilom 71.9 (+400 gr)
1 onceki gun 900 gr verdigim icin 400 unu geri almak cok uzmedi beni cunku pazartesi gunu oglum cok yormustu yemek yemeye fırsatım olmamisti. Aksam 6 bucukta uyuyuncada canim bisey istemedi diye yememistim
Yeni yila 71 lerlede girmek guzel
2 hafta once 75 76 kiloydum
Simdi kahvalti yapayim
Neden öğle yemeği yemiyorsun peki ?Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz
yarım çay bardağı süt ve 1 bardak çay içtim. Duydum mu Hayiiiiir. Ama vaktim yoktu bu bana öğle yemeği demek.. 16 kilo verdim sporsuz. Hiç kaşık tabak ya da kalori hesabı yapmadım. Sağlıklı olan şeylerden do yana kadar yedim. % 80 Karatay beslenmesine uydum. Diyetim bitse de sunu yesem dedigim bir yiyecek yok. çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Artısı zayıflamak oldu. Siz çok güzel spor yapıyorsunuz hayranım size ben de yapabilseydim hedefime ulaşmış olurdum
Neden öğle yemeği yemiyorsun peki ?Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz
yarım çay bardağı süt ve 1 bardak çay içtim. Duydum mu Hayiiiiir. Ama vaktim yoktu bu bana öğle yemeği demek.. 16 kilo verdim sporsuz. Hiç kaşık tabak ya da kalori hesabı yapmadım. Sağlıklı olan şeylerden do yana kadar yedim. % 80 Karatay beslenmesine uydum. Diyetim bitse de sunu yesem dedigim bir yiyecek yok. çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Artısı zayıflamak oldu. Siz çok güzel spor yapıyorsunuz hayranım size ben de yapabilseydim hedefime ulaşmış olurdum
Tebrik ederim. Fazlaliklari tasimamissin yeni seneye. Bir ileri iki geri gidiyor zaten :) bazen duruyor kilo verme. zayiflama surecinde uzun yol katedince vucudunu dengeni daha iyi taniyorsun ne yarar ne zayiflatir..30.12.2015 kilom 71.9 (+400 gr)
1 onceki gun 900 gr verdigim Inuyıkama usürecindekisi gunu oglum cok yormustu yemek yemeye fırsatım olmamisti. Aksam 6 bucukta uyuyuncada canim bisey istemedi diye yememistim
Yeni yila 71 lerlede girmek guzel
2 hafta once 75 76 kiloydum
Simdi kahvalti yapayim
Tebrik ederim. Fazlaliklari tasimamissin yeni seneye. Bir ileri iki geri gidiyor zaten :) bazen duruyor kilo verme. zayiflama surecinde uzun yol katedince vucudunu dengeni daha iyi taniyorsun ne yarar ne zayiflatir..
Neden öğle yemeği yemiyorsun peki ?ruklu ]Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz