Kendim Diyetim. ( resimli)

Bugun sabah kahvaltida
Uc dirt dilim peynir
Bi tane haslanmis yumurta
Uc tane ceri domatesi
Yesillik
Yediimm
Ara ogun olarak
Bi tane kivi yedim
Oglen kucuk bir kase yayla corbasi ictim
Aksam uzeri bi bardak tarcinli sut ictim
Aksam yemeginde de
Bi buyuk tabak salata
Yarim.kase tarhana corbasi
Yarim dilim kepek ekmegi
İki yemek kasigi ciger sote
Yediimm
Aksamda misafurlerle bi bardak cay
Bi catal kek
Bi bardak da nescafe ictim
Birde sabah kirk bes dk plates yaptim
On bes dk ip atladim
Gunu boylece bitirdim .:KK68::KK24:
Haa. Birde 4 litre su ictim.ekleyeyim.dediimm :)

Bana yediklerimden bir şey yaramadı galiba midem kötü :KK43:( Son zamanlarda esnettim diyetimi ekmek yemiyordum mesela. Yemeye başladım. Bu kadar esneme yeter yine yeniden devam. 2 ocak cumartesi sabahi 56 kilo olmam gerekiyor hesabıma göre..bakalım olabilecek miyim??? Hepinize iyi geceler diliyorum

Demi yanii valla ben oyle yapiyorum artikkk... Dun aksam.uzeri komsum uc dilim islak kek getirdi cok acikmistim ve yemek saatim yakindi tabagi onume aldim uzun bir sure bakistim yicem yemicem diye daha sonra hemen kalktim kendime tarcinli sut yaptim ictim bi anda canim hic bisey istmedi tatliyi dolaba atti oglene dogru aciktim tatliyi gordum dolapta yine onume aldim uzun sura bakistik ve yine yemedim kalktim bi tane kivi dildim ara ogun olarak yedim tatliyi da cope doktum valla... Bu aksam da caya misafur gelmisti kek pasta borek cesit boldu ve bn sadece tarcinli kekten bir catal aldim ve baska hic biseyi yemedim kalan pastaları da arkadasima verdim hamile oda gun icinde acikinca yersin dedim maksat evden yok etmek ama :KK70: yanii nefsime hakim olmayi ogrenme asamasindayi su aralar simdiye kadar cok basarili oldum ins boyle devam ederim kizlarrr :KK68:

Çok iyi kendini telkin etmişsin..

Bende evde yaptigim mecburen çaya misafirim oluyor kalanları yaaa eşime yediriyorum yada komşuya veriyorum yada çöpe atıyorum.. Gözümün önünde durmasın mutlaka saklıyorum..

:KK54::KK54:

Bugun sabah kahvaltida
Uc dirt dilim peynir
Bi tane haslanmis yumurta
Uc tane ceri domatesi
Yesillik
Yediimm
Ara ogun olarak
Bi tane kivi yedim
Oglen kucuk bir kase yayla corbasi ictim
Aksam uzeri bi bardak tarcinli sut ictim
Aksam yemeginde de
Bi buyuk tabak salata
Yarim.kase tarhana corbasi
Yarim dilim kepek ekmegi
İki yemek kasigi ciger sote
Yediimm
Aksamda misafurlerle bi bardak cay
Bi catal kek
Bi bardak da nescafe ictim
Birde sabah kirk bes dk plates yaptim
On bes dk ip atladim
Gunu boylece bitirdim .:KK68::KK24:
Oooofff süpersin... Valla çok çok iyi beslendin özellikle iradane hayran kaldım... Günün güzel geçmiş eksiksiz fazlasız..:KK9::KK9:

Bana yediklerimden bir şey yaramadı galiba midem kötü :KK43:( Son zamanlarda esnettim diyetimi ekmek yemiyordum mesela. Yemeye başladım. Bu kadar esneme yeter yine yeniden devam. 2 ocak cumartesi sabahi 56 kilo olmam gerekiyor hesabıma göre..bakalım olabilecek miyim??? Hepinize iyi geceler diliyorum
Beyaz ekmek yerine kepek ekmeği tercih etmelisin.. Miden için de bir bardak ılık süt içebilirsin rahatlarsin..

Kendini bu kadar kasma artık vereceğin kiloların sonuna geldin bırak yavaş yavaş gitsin..

Sanada iyi uykular..

Benimde teldeki aktivite sıfırladı kendini çünkü saat 12 yi geçti..

10000 adım attım Leslie 3 mill yaptim..
80 sguat yaptım
100 kere bacak egzersizleri yaptım yana arkaya makas hareketleri yapıldı.. 3 lt su içtim ve şimdide yatıyorum...

Herkese iyi geceler diliyorum..

Çok iyi kendini telkin etmişsin..

Bende evde yaptigim mecburen çaya misafirim oluyor kalanları yaaa eşime yediriyorum yada komşuya veriyorum yada çöpe atıyorum.. Gözümün önünde durmasın mutlaka saklıyorum..

:KK54::KK54:
Sendee coook coook iyi yapiyorsun ya ancak bu sekilde olacak napalim.ya ilerleyen zamanlarda karşı koyabilcez bnce gozumuzun önünde olsa da :)

Benimde teldeki aktivite sıfırladı kendini çünkü saat 12 yi geçti..

10000 adım attım Leslie 3 mill yaptim..
80 sguat yaptım
100 kere bacak egzersizleri yaptım yana arkaya makas hareketleri yapıldı.. 3 lt su içtim ve şimdide yatıyorum...

Herkese iyi geceler diliyorum..
Ooo baya yogun spor yapiyoruz masallah sana yaaa bravooooo :KK9: iyi geceleeeer :KK68:

Ooo baya yogun spor yapiyoruz masallah sana yaaa bravooooo :KK9: iyi geceleeeer :KK68:
Bu zamana kadar 7 kiloya yakın verdim.. Hep fitness yaptım artık vücudumu sıkılaştırmak istiyorum çünkü baya gevşedi bugünden itibaren platese başlayacağım..
Netten video indirdim yeni başlayanlara Ebru Şallı plates yaptırıyor..
Hem sıkılaşmak olduğundan daha ince görünmek demektir..

TE="asmedal, post: 44368032, member: 725711"][/QUOTE]
Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz
yarım çay bardağı süt ve 1 bardak çay içtim. Duydum mu Hayiiiiir. Ama vaktim yoktu bu bana öğle yemeği demek.. 16 kilo verdim sporsuz. Hiç kaşık tabak ya da kalori hesabı yapmadım. Sağlıklı olan şeylerden do yana kadar yedim. % 80 Karatay beslenmesine uydum. Diyetim bitse de sunu yesem dedigim bir yiyecek yok. çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Artısı zayıflamak oldu. Siz çok güzel spor yapıyorsunuz hayranım size ben de yapabilseydim hedefime ulaşmış olurdum :KK43:

30.12.2015 kilom 71.9 (+400 gr)

1 onceki gun 900 gr verdigim icin 400 unu geri almak cok uzmedi beni cunku pazartesi gunu oglum cok yormustu yemek yemeye fırsatım olmamisti. Aksam 6 bucukta uyuyuncada canim bisey istemedi diye yememistim :KK16:

Yeni yila 71 lerlede girmek guzel
2 hafta once 75 76 kiloydum :KK71:
Simdi kahvalti yapayim :KK52:

TE="asmedal, post: 44368032, member: 725711"]
Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz
yarım çay bardağı süt ve 1 bardak çay içtim. Duydum mu Hayiiiiir. Ama vaktim yoktu bu bana öğle yemeği demek.. 16 kilo verdim sporsuz. Hiç kaşık tabak ya da kalori hesabı yapmadım. Sağlıklı olan şeylerden do yana kadar yedim. % 80 Karatay beslenmesine uydum. Diyetim bitse de sunu yesem dedigim bir yiyecek yok. çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Artısı zayıflamak oldu. Siz çok güzel spor yapıyorsunuz hayranım size ben de yapabilseydim hedefime ulaşmış olurdum :KK43:[/QUOTE]
Neden öğle yemeği yemiyorsun peki ?

Birde kahvaltıda muz yemissin sanırım ara öğünü tam öğünle birlestirdin..

Ben çoğunluk Karatay uyluyorum mesela beyaz ekmek ve şeker asla yemiyorum.. Karbonhidratlı gidalardan uzak duruyorum ama aynı zamanda emzirdigim için biraz esnek davranıyorum asla katı diyet yapamam..!

Birde ben spor yaptığım halde vücudum baya gevşedi artık sıkılaşmak için platese başlayacağım.. Peki sen vücudun 16 kilo verince sarkmadı mı ?

1 onceki gun 900 gr verdigim icin 400 unu geri almak cok uzmedi beni cunku pazartesi gunu oglum cok yormustu yemek yemeye fırsatım olmamisti. Aksam 6 bucukta uyuyuncada canim bisey istemedi diye yememistim :KK16:

Afiyet olsun Melekcim...

Birşey olmaz 400 gr sudur.. Yavaş yavaş gidecek o kilolar..

20151230_101556.jpg

Bu sabah detosk suyumu içtim..

Standart kahvaltımı yapıyorum.. Yesillik domates salatalık peynir 2 zetin şekersiz çay..:kk77::kk77:

ruklu ]Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz
yarım çay bardağı süt ve 1 bardak çay içtim. Duydum mu Hayiiiiir. Ama vaktim yoktu bu bana öğle yemeği demek.. 16 kilo verdim sporsuz. Hiç kaşık tabak ya da kalori hesabı yapmadım. Sağlıklı olan şeylerden do yana kadar yedim. % 80 Karatay beslenmesine uydum. Diyetim bitse de sunu yesem dedigim bir yiyecek yok. çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Artısı zayıflamak oldu. Siz çok güzel spor yapıyorsunuz hayranım size ben de yapabilseydim hedefime ulaşmış olurdum :KK43:[/QUOTE]

Ben çoğunluk Karatay uyluyorum mesela beyaz ekmek ve şeker asla yemiyorum.. Karbonhidratlı gidalardan uzak duruyorum ama aynı zamanda emzirdigim için biraz esnek davranıyorum asla katı diyet yapamam..!

Birde ben spor yaptığım halde vücudum baya gevşedi artık sıkılaşmak için platese başlayacağım.. Peki sen vücudun 16 kilo verince sarkmadı mı ?
[/QUOTE]
Dog
1 haşlanmış yumurta
1 muz
yarım çay bardağı süt ve 1 bardak çay içtim. Duydum mu Hayiiiiir. Ama vaktim yoktu bu bana öğle yemeği demek.. 16 kilo verdim sporsuz. Hiç kaşık tabak ya da kalori hesabı yapmadım. Sağlıklı olan şeylerden do yana kadar yedim. % 80 Karatay beslenmesine uydum. Diyetim bitse de sunu yesem dedigim bir yiyecek yok. çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeyi tercih ettim. Artısı zayıflamak oldu. Siz çok güzel spor yapıyorsunuz hayranım size ben de yapabilseydim hedefime ulaşmış olurdum :KK43:

[/QUOTE]
Genelde Iki ogun besleniyorum. Tam kahvalt
1 haşlanmış yumurta
1 muz

[/QUOTE]
Sabah kahvaltimi tam yapip doyabilirsem bir daha iki bucuk uc gibi acikip yiyorum. calistigim icin o saatte yeme isi zorluyor ama onda da doyabilirsem sabaha kadar tutuyor beni. Tabii ben emzirmiyorum acikmiyorum. ara ogunum de yaglarimdan gidiyor. Sadece gobegin biraz toplanmasi lazim. Plates dusunuyorum ama uc cocukla pek firsat kalmiyor. Bir de bel ve boyun agrilarim var

1 onceki gun 900 gr verdigim Inuyıkama usürecindekisi gunu oglum cok yormustu yemek yemeye fırsatım olmamisti. Aksam 6 bucukta uyuyuncada canim bisey istemedi diye yememistim :KK16:

Tebrik ederim. Fazlaliklari tasimamissin yeni seneye. Bir ileri iki geri gidiyor zaten :) bazen duruyor kilo verme. zayiflama surecinde uzun yol katedince vucudunu dengeni daha iyi taniyorsun ne yarar ne zayiflatir..

Tebrik ederim. Fazlaliklari tasimamissin yeni seneye. Bir ileri iki geri gidiyor zaten :) bazen duruyor kilo verme. zayiflama surecinde uzun yol katedince vucudunu dengeni daha iyi taniyorsun ne yarar ne zayiflatir..

Tesekkur ederim canim. 1.5 kilo daha verince dun fazla ödül verdim herlade kendime :KK70: spor salonu buldum ama esimin is saatleriyle uyusmuyor :mad: diyete yavas yavas alistirdim kendimi bide spora alistirsam cok guzel olacak
O da yakinda olacak Insallah, olmadi oglumla beraber yapariz :KK28::KK73::confused:

ruklu ]Günaydın herkese.. yeni olduğum için kullanımda bazı hatalar yapıyorum kusura bakmayın. Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz

[/QUOTE]
Dog

[/QUOTE]
Genelde Iki ogun besleniyorum. Tam kahvalt

[/QUOTE]
Sabah kahvaltimi tam yapip doyabilirsem bir daha iki bucuk uc gibi acikip yiyorum. calistigim icin o saatte yeme isi zorluyor ama onda da doyabilirsem sabaha kadar tutuyor beni. Tabii ben emzirmiyorum acikmiyorum. ara ogunum de yaglarimdan gidiyor. Sadece gobegin biraz toplanmasi lazim. Plates dusunuyorum ama uc cocukla pek firsat kalmiyor. Bir de bel ve boyun agrilarim var[/QUOTE]
Tabi herkesin vücut yapısı farklı olarak sende kendine göre besleniyorsun ama bana biraz düzensiz gibi geldi öğün atliyorsun bir dahaki öğün de çok aciktigin için fazla yiyorsun..

Dikkatli ol ipin ucu kaçmasın..!

X