Kendim Diyetim. ( resimli)

Kızlar benim kızım çok küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum ev içinde yürüyüş kadar etkili olacak bi hareket var mı?
Benimde bebeğim ufak dışarı çıkamıyoruz ama evde leslie yürüyüş programı var günde 3 mill yapıyorum..

Sende deneyebilirsin baya ter attırıyor..

selam kizlar maşallah size hic bozmamişsiniz devam :) ben dun misafirlikteydim.eşimin halasi davet etmişdi ye diye israr edince diyetdeyim rejim yapiyorum falan diyemedim azarlardi yoksa emzirirken ne diyeti diye..yedikce yedim hatta tatli bile !! ve bugun 68i gordum !! yaziklar olsun bana :/

bide bugun yada yarin regl olmam gerek kizlar bu yuzden fazla cikmişta olabilirmiyim sizce??
Olan olmuş canım.. Gelmiş bol kaloriler.. Artık telafi edersin mesela sporunu fazla yaparsın..

Regl döneminde vücut su tutuyor canım.. Tartıda 2 kilo fark ediyor..

Benimde regl dönemim geldi biliyorum kendimden vücut direce geçti bu hafta yarım kilo verdim...

Öğlen annemlerde 1 kase mercimek çorba yedim..

Eve geldim 1 portakal yedim...

Leslie 3 mill yaptim..

Akşam 1 kase yayla çorbası yedim 1 küçük dilim etli pide yedim..

Simdi dışarı çıkacağım alışverişe gideceğim..

İkindi vakti yediğim tost doyurmak beni. Akşam meyva yerim dedim ama olmadı.
1 Tabak ciğer kavurmasI ve cok az salata
1 bardak Türk Kahvesi
1 bardak yeşil çay
işte şimdi doydum ama çok mu oldu böyle de

2 kilomu? o zaman 66 kilomuyum? öyleyse iyiymiş ama :) bide yilbaşi sabahida davetliyiz napsam gitmesemmi israr ediyorlar ye ye diye

İkindi vakti yediğim tost doyurmak beni. Akşam meyva yerim dedim ama olmadı.
1 Tabak ciğer kavurmasI ve cok az salata
1 bardak Türk Kahvesi
1 bardak yeşil çay
işte şimdi doydum ama çok mu oldu böyle de
1 tabak ciğer kavurmasi az salata yedin..

(Ben kaşık hesabı yiyorum) Ben olsaydım 4 kaşık ciğer küçük kase çorba doyana kadar sanırsınız yağsız limonlu salata yerdim..
Birde akşam yemeğini erken yiyorum saat 6 gibi..

Afiyet olsun canım..

2 kilomu? o zaman 66 kilomuyum? öyleyse iyiymiş ama :) bide yilbaşi sabahida davetliyiz napsam gitmesemmi israr ediyorlar ye ye diye
Gitmsen olur mu ? Küsüyorlar sonra... !!

Sofrada olan en hafif yiyecelerden yemelisin.. Birde yavaş yemelisin ki çok yedin sansınlar
. masadan hemen kalkma..

Gitmsen olur mu ? Küsüyorlar sonra... !!

Sofrada olan en hafif yiyecelerden yemelisin.. Birde yavaş yemelisin ki çok yedin sansınlar
. masadan hemen kalkma..
hafif birşey bulamadimki canim pilav rus salatasi kizartmalar daha neler yani.gitmesem kuserler.bakalim evde yiyp gitsem olurmuki saldirmam boylece

hafif birşey bulamadimki canim pilav rus salatasi kizartmalar daha neler yani.gitmesem kuserler.bakalim evde yiyp gitsem olurmuki saldirmam boylece
Artık kendine göre yöntemler bulursun.. Evde salatanı yiyip çıkarsın yada az az tadına bakarsın..

Dün Ceremyo arkadaşımız cok güzel birşey soyledi ne zamana kadar davetlere caylara gitmeyecegiz yada ne zamana kadar evimize misafir gelmeyecek böyle böyle nefsimize hakim olmayı öğrenecez demişti...

Haklı yani...

Demi yanii valla ben oyle yapiyorum artikkk... Dun aksam.uzeri komsum uc dilim islak kek getirdi cok acikmistim ve yemek saatim yakindi tabagi onume aldim uzun bir sure bakistim yicem yemicem diye daha sonra hemen kalktim kendime tarcinli sut yaptim ictim bi anda canim hic bisey istmedi tatliyi dolaba atti oglene dogru aciktim tatliyi gordum dolapta yine onume aldim uzun sura bakistik ve yine yemedim kalktim bi tane kivi dildim ara ogun olarak yedim tatliyi da cope doktum valla... Bu aksam da caya misafur gelmisti kek pasta borek cesit boldu ve bn sadece tarcinli kekten bir catal aldim ve baska hic biseyi yemedim kalan pastaları da arkadasima verdim hamile oda gun icinde acikinca yersin dedim maksat evden yok etmek ama yanii nefsime hakim olmayi ogrenme asamasindayi su aralar simdiye kadar cok basarili oldum ins boyle devam ederim kizlarrr

Kimseye diyetteyim.demenize gerek canim.istemiyp cok tokum.falan diyin diyetteyim.diyince illaki mudahele ediyorlar neyine diyet yapiyorsun emziriyorsan diyet yapma falan insanin hevesini kaciracak herseyi soyluyorlar valla

Bugun sabah kahvaltida
Uc dirt dilim peynir
Bi tane haslanmis yumurta
Uc tane ceri domatesi
Yesillik
Yediimm
Ara ogun olarak
Bi tane kivi yedim
Oglen kucuk bir kase yayla corbasi ictim
Aksam uzeri bi bardak tarcinli sut ictim
Aksam yemeginde de
Bi buyuk tabak salata
Yarim.kase tarhana corbasi
Yarim dilim kepek ekmegi
İki yemek kasigi ciger sote
Yediimm
Aksamda misafurlerle bi bardak cay
Bi catal kek
Bi bardak da nescafe ictim
Birde sabah kirk bes dk plates yaptim
On bes dk ip atladim
Gunu boylece bitirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…