- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Benimde bebeğim ufak dışarı çıkamıyoruz ama evde leslie yürüyüş programı var günde 3 mill yapıyorum..Kızlar benim kızım çok küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum ev içinde yürüyüş kadar etkili olacak bi hareket var mı?
Olan olmuş canım.. Gelmiş bol kaloriler.. Artık telafi edersin mesela sporunu fazla yaparsın..bide bugun yada yarin regl olmam gerek kizlar bu yuzden fazla cikmişta olabilirmiyim sizce??
HosbuldumHosgeldiniiz kizlaaaarr
HosbuldumAramiza yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz
Hmm internet ten mi buldun programıBenimde bebeğim ufak dışarı çıkamıyoruz ama evde leslie yürüyüş programı var günde 3 mill yapıyorum..
Sende deneyebilirsin baya ter attırıyor..
Evet video var .. Bende indirdim yapıyorum.Hmm internet ten mi buldun programı
Tamam hemen indireyimEvet video var .. Bende indirdim yapıyorum.
İlk olarak 2 mill başlayabilirsin.. 30 dk sürüyor 3 mill 45 dk sürüyor..
hosbuldum canimAramiza yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz
2 kilomu? o zaman 66 kilomuyum? öyleyse iyiymiş ama :) bide yilbaşi sabahida davetliyiz napsam gitmesemmi israr ediyorlar ye ye diyeOlan olmuş canım.. Gelmiş bol kaloriler.. Artık telafi edersin mesela sporunu fazla yaparsın..
Regl döneminde vücut su tutuyor canım.. Tartıda 2 kilo fark ediyor..
Benimde regl dönemim geldi biliyorum kendimden vücut direce geçti bu hafta yarım kilo verdim...
1 tabak ciğer kavurmasi az salata yedin..İkindi vakti yediğim tost doyurmak beni. Akşam meyva yerim dedim ama olmadı.
1 Tabak ciğer kavurmasI ve cok az salata
1 bardak Türk Kahvesi
1 bardak yeşil çay
işte şimdi doydum ama çok mu oldu böyle de
Gitmsen olur mu ? Küsüyorlar sonra... !!2 kilomu? o zaman 66 kilomuyum? öyleyse iyiymiş ama :) bide yilbaşi sabahida davetliyiz napsam gitmesemmi israr ediyorlar ye ye diye
hafif birşey bulamadimki canim pilav rus salatasi kizartmalar daha neler yani.gitmesem kuserler.bakalim evde yiyp gitsem olurmuki saldirmam boyleceGitmsen olur mu ? Küsüyorlar sonra... !!
Sofrada olan en hafif yiyecelerden yemelisin.. Birde yavaş yemelisin ki çok yedin sansınlar
. masadan hemen kalkma..
Artık kendine göre yöntemler bulursun.. Evde salatanı yiyip çıkarsın yada az az tadına bakarsın..hafif birşey bulamadimki canim pilav rus salatasi kizartmalar daha neler yani.gitmesem kuserler.bakalim evde yiyp gitsem olurmuki saldirmam boylece
Demi yanii valla ben oyle yapiyorum artikkk... Dun aksam.uzeri komsum uc dilim islak kek getirdi cok acikmistim ve yemek saatim yakindi tabagi onume aldim uzun bir sure bakistim yicem yemicem diye daha sonra hemen kalktim kendime tarcinli sut yaptim ictim bi anda canim hic bisey istmedi tatliyi dolaba atti oglene dogru aciktim tatliyi gordum dolapta yine onume aldim uzun sura bakistik ve yine yemedim kalktim bi tane kivi dildim ara ogun olarak yedim tatliyi da cope doktum valla... Bu aksam da caya misafur gelmisti kek pasta borek cesit boldu ve bn sadece tarcinli kekten bir catal aldim ve baska hic biseyi yemedim kalan pastaları da arkadasima verdim hamile oda gun icinde acikinca yersin dedim maksat evden yok etmek amaArtık kendine göre yöntemler bulursun.. Evde salatanı yiyip çıkarsın yada az az tadına bakarsın..
DünCeremyo arkadaşımız cok güzel birşey soyledi ne zamana kadar davetlere caylara gitmeyecegiz yada ne zamana kadar evimize misafir gelmeyecek böyle böyle nefsimize hakim olmayı öğrenecez demişti...
Haklı yani...