Kendim Diyetim. ( resimli)

o degilde kiskanc seyler sizi...gobegimde catlak yoktu iki gundur catlak goruyorum sol tarafta minik cokmu yuklendimki yemeye yaaa moralim yine sifir sifir sifir
yoksa kac gundur spor yapmadim jilian1 karin calistiryodu ondanmi oldu ki

Ooff iki gündür full misafirim vardı topige giremedim ama baktım keyifler yerinde sayılır.. Ramazan geliyor arkadaşlar ben spor yapmayı düşünmüyorum ama yine de aktif olmaya çalışırım.. Ramazan sonrası yine harika spor programları yapıp sıkılaşmaya kaldığımız yerden devam ederiz..

Özlemişim adım saymayı kızımla birlikte bol bol yürüyüş yaptık bugün:))

Günaydın arkadaşlar,Herkese iyi hafta sonlarııı, dün akşam Ohh yarın tatil bol bol yürüyüş yapar gezeriz diye düşünürken, baktım kızım ateşler içinde yanıyor, bademcik gene gittik doktora gene macrol verdi, ağlaya ağlaya zorla içti, tabi saate baktım gece 2 olmuş, 3 e doğru uyudum, sabah 8 de uyandım gene sporumu yaptım, alışkanlık olmuş ne kadar yorgun olsamda yapmadan duramıyorum , kahvaltıda, üç ceviz 7 çekirdekli siyah kuru üzüm, bir Domates, bir Salatalık,5 zeytin, küçük dilim peynir, iki yumurtadan oluşan omlet,bir yaprak marul,yarım dilim tüm tahıl ekmek yedim :)) şimdi de ev işi yapacağım,bir yığın ütüm var temizlik falan derken geçecek vakit, dışarı çıkmak yalan oldu

Bir an önce iyileşir inşallah canım geçmiş olsun

Arkadaslar dün 3mil Leslie yaptım
Evet güzel cumartesi Günaydın sizlere sabah kalktım limonlu suyumu içtim vede
Jillian 6 week 35 dk videosu var onu yaptım kahvaltimi gayet saglikli yaptım dün malum program olunca yemek geç saate kaldı piknik falan kilo verme konusunda pek umutsuzum off off

Çok çok geçmiş olsun canım... Bir an önce iyileşmesini diliyorum.

Benimde gün öncesi planladığım sosyal proglamrim olmazsa kendi kendime sinir oluyorum.. Ama napalim sağlık olsun..

Merak etme canım.. Kilo vermesende almazsın hem yaptığın sporlarla incelirsin.. Olumsuz düşünme..!

Merak etme canım.. Kilo vermesende almazsın hem yaptığın sporlarla incelirsin.. Olumsuz düşünme..!
Ya spor vazgecilmezim oldu sanki çok süper tartı olayı yerinde sayabilir ama vucudumdaki değişimler gizle görülür olacak inşallah yani etkinlikler üst üste geldi hayırlısı ne yapalım ben kararlı ve istekliyim bu hafta beceremezsem haftaya beceririm inşallah ama saldigim için değil yani öyle gelişti ne yapayim
Spora devam Sağol arkadasim

Boy 156, Kilo 48.9,şimdiye kadar hiç Spor yapmadım, hedefim zayıflamak değil sıkılaşmak sadece, kızım beş.buçuk yaşında, ikinci çocuğun zamanı geldi kışa doğru ikinci düşünüyoruz inş,hamile kalmadan sağlıklı besneneyim, Spor yapayım daha sağlıklı Hamilelik geçireyim istiyorum, ilk hamileliğimde çok kansız kaldım ne yaptı isem hemoglabin 8 den yukarı çıkmadı, ben şimdiden dikkat etmek istedim, ve iki aydır dikkat ediyorum kendi kendine beş Kilo gitti

yaaa çok zayifsin maşallah bende 155 ama senden 20 kilo fazlayim

Canım benim, sen de zayıflayacaksın inşallahh,zaten bir Kilo yağ ile bir Kilo kasın kütlesi aynı değil, bende kas yok,hep yağ, :))bu kadar az Kilo olduğuna bakma, 49 Kilo gibi değilim daha fazla gösteriyorum, önemli olan bence Kilo değil dış görünüş

Merhaba kizlar
Forum a girip okuyorum ama yazamiyordum. Cuma gunu tirnak revizyonu operasyonu yapildi. Simdi agriyla aciyla uyandim. Dikis bölgesi cok aciyor. Bu saatte hic bisey yiyemem ama bi mutfaga gidip 1 2 lokma bisey agzima atip agri kesici iceyim. Opuyorum sizi

Geçmiş olsun canım tirnaginda sıkıntı mi vardı umarım biran önce geçer acıların Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin

Geçmiş olsun canım tirnaginda sıkıntı mi vardı umarım biran önce geçer acıların Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin

Evet canim hemde aylardir
8 ay once tirnak batmasindan ayak bas parmak tirnagi cekilmisti
Tekrar batik cikti. 4 aydir ilacla pansumanla duzeltmeye calistik ama olmadi. Batan kisim kokten temizlenerek dikis atildi.
Cok tesekkurler
Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…