- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.161
bence ovalsin gibi geldi canim amaEki Görüntüle 1841683 acaba benhangisiyim karar veremedim oval vucut tipim buyuk ihtimal
yerimseni armutum...geldinmi evine komsumbence ovalsin gibi geldi canim ama
ben tam bir armutum
tuğbacım o göbiş çocuklarımızdan yadigar, benim de bu kadar olmasa da göbeğimde hamilelik izleri var, çok ta mutluyum onlarla:)) ayrıca kol çalışırsan kolun sarkmaz ama göbeğin şekli maalesef çok değişmiyor canım.Eki Görüntüle 1841691 Eki Görüntüle 1841692 önceler benim gibisonrasısporla olurmu yoksa estetik mi yaptırmam gereklimi
Su ve bitki çayı tüketimine dikkat ediyor musun bide kabızlık falan oluyorsa olabilir belkiBenim tartı canımı sıkıyor al ver al ver metoyu bozduk galiba dikkat etmeme rağmen eksi göremiyorum hatta bi gün 400 gr eksildik çıkıyorum ertesi gün hop geri gelmiş spor yapamıyorum yogunluktsn onunda etkisi olabilir galiba
Haftada 1 yada 2 kere tartılmayı alışkanlık haline getirmem lazım yoksa eksiyi göremeyince moralim bozuluyo oda konsantre mi bozup diyette gevşeme me sebep veriyo
Tam bir Kum saati bennnnEki Görüntüle 1841683 acaba benhangisiyim karar veremedim oval vucut tipim buyuk ihtimal
Eki Görüntüle 1841691 Eki Görüntüle 1841692 önceler benim gibisonrasısporla olurmu yoksa estetik mi yaptırmam gereklimi
gelmedim yarin ucuomusum sekerimyerimseni armutum...geldinmi evine komsum
Varya Yadigar deyip kendimizi kandirmayalimtuğbacım o göbiş çocuklarımızdan yadigar, benim de bu kadar olmasa da göbeğimde hamilelik izleri var, çok ta mutluyum onlarla:)) ayrıca kol çalışırsan kolun sarkmaz ama göbeğin şekli maalesef çok değişmiyor canım.
bu arada herkes nerede yaw, ben geldim diye mi yok kimse(
hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok mutluyum,eşim tartıyı sakladığı yerden çıkardı) 15 günde 1.1 kilo zayıflamışım, bel 2 cm kalça 3 cm incelmiş dün de bana dön bakayım arkanı senin kalcan sanki daha mı yuvarlak duruyor dedi :)) yaşasın spor yapmakkk
aaa tabiki öyle ama estetik müdahale olmadan tamamen izleri silinmiyor demek istedim ben. Kimi kadınlarda da hiç belli olmaz çocuk doğurduğu, sinir olduğum tiplerVarya Yadigar deyip kendimizi kandirmayalimdaha iyi nasıl olabilir yollarini arayalım arkadaşı. M toparlanacagina ben inaniyorum gani gideceği yere kadar zorlayalim hepbirlikte insallah
tebrik ederim canım süpersin:) ben tartılıyorum ama hiç vucut ölçülerimi almadım, merak ettim bak şimdihayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok mutluyum,eşim tartıyı sakladığı yerden çıkardı) 15 günde 1.1 kilo zayıflamışım, bel 2 cm kalça 3 cm incelmiş dün de bana dön bakayım arkanı senin kalcan sanki daha mı yuvarlak duruyor dedi :)) yaşasın spor yapmakkk
Yani duzlestigi yere kadar sikilastigi noktaya kadar tabi canım çatlak falan sarkmalar ooo dolu ama calisicaz bakalımaaa tabiki öyle ama estetik müdahale olmadan tamamen izleri silinmiyor demek istedim ben. Kimi kadınlarda da hiç belli olmaz çocuk doğurduğu, sinir olduğum tipler
Tebrik ederim canım gerçekten spor candır:)hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok mutluyum,eşim tartıyı sakladığı yerden çıkardı) 15 günde 1.1 kilo zayıflamışım, bel 2 cm kalça 3 cm incelmiş dün de bana dön bakayım arkanı senin kalcan sanki daha mı yuvarlak duruyor dedi :)) yaşasın spor yapmakkk
Yogunluktsn bitki cayı içemedim amma suyu içmeyi seviyorum diyette olmasamda içerim bol bolSu ve bitki çayı tüketimine dikkat ediyor musun bide kabızlık falan oluyorsa olabilir belki
Bana ragmen süper bi vücudum var çatlaklarım pek yoktur gevşekte değil etim yani bi hedef ulaşsam spor eşliğinde harika bi vucuda sahip olacağıma eminimYani duzlestigi yere kadar sikilastigi noktaya kadar tabi canım çatlak falan sarkmalar ooo dolu ama calisicaz bakalım
Aynen o tiplere bende gıcık oluyorummm ya ama herkesin kendi bünyesi ne yapalım