Kendim Diyetim. ( resimli)

hakkaten çok doğru baharcım insan kilo aldıkca zayıf oldugunu iddia ediyor kilo verdikçe kilolu olduğunu

bende bi bilek bikol ve bi bel istiyom gideninden:)

gunaydin tatlislar
bende yarin evime donecegim , akifle zorlu bir yolculuk bekliyor beni
60bucuk kilom karamsarliga kapiliyorum bir daha vermezsem diye
kendimi 150 kilo gibi hissediyorum su an ,
59lardayken cok guzeldi hersey
Yine güzel olur canım ya orada suyuna bile dikkat edememissi dir yani 1 taş catlasin 2 haftada 59 lardasin tekrar insallah

evet ben de takip ediyorum o sayfayı, gerçekten çok motive ediyor, hele benim gibi spora yeni başlayanlar için çok iyi şeyler paylaşıyor, 3 haftadır spor yapıyorum bedenim sıkılaştı bile. tüm pantolonlarım bol gelmeye başladı, işteki arkadaşlarım ne oldu sana böyle diye şaşırıyorlar :) bilseydim bu kadar etkili olduğunu şimdiye kadar çoktan düzenli spor yapardım

Evet kızlar bugün regl oldum dünkü ağrım ondanmis okul pikniği vardı çok yoruldum artık ne spor yaptım bilemiyorum bol bol kol çalıştım sucuk ekmek sucuk ekmek sucuk ekmek. ...
Sabah yarım şeftali 2 sigara böreği
Öğlen tost ekmeğin in yarısına sucuk ekmek yedim 1 meyve suyu
Bir iki çatal meyveli pasta ve karpuz 1elma büyüklüğünde

Bugün piknik olduğu için dün çok az tuttum yemeği söndü malum aksama salata yerim artik dimi sıkıntı yoktur inşallah

Benim tartı canımı sıkıyor al ver al ver metoyu bozduk galiba dikkat etmeme rağmen eksi göremiyorum hatta bi gün 400 gr eksildik çıkıyorum ertesi gün hop geri gelmiş spor yapamıyorum yogunluktsn onunda etkisi olabilir galiba
Haftada 1 yada 2 kere tartılmayı alışkanlık haline getirmem lazım yoksa eksiyi göremeyince moralim bozuluyo oda konsantre mi bozup diyette gevşeme me sebep veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…