- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.221
Hemdeeee aç karnına meyve yemek sünnettir.
Sağol canım ama kimse bildirim yapmiyor ya ramazanda ne zaman tartilinmali acabaRamazan ayı ne güzel tatlı bir telaş var.. Aile içi iftar yemekleri başladı.. ufak bir tatil gibi bedenimi dinlendiriyorum..
Bayarama kadar formda kalmaya devam edilir çünkü kendime harika bayramliklar alacam inşallah..
Bugün tartı günümüz... kilo verenFtmk43 tebrik ediyorum arkadaşım.. @beyazmelek0116 maşallah sana şekerim.. 58 kilosun harika
Bende akşam tartılıyım diyorumSağol canım ama kimse bildirim yapmiyor ya ramazanda ne zaman tartilinmali acababende akşam tartışmak istiyorum bide öyle bakayım dimi merak ettim
Ben bilemedim çünkü yıllardır gormedigim bir sayı çıktı inanmak istemiyorumBende akşam tartılıyım diyorum
Cok güzel bi rakam görmüşsündür inşallah :)Ben bilemedim çünkü yıllardır gormedigim bir sayı çıktı inanmak istemiyorum
Yediklerimizi az da olsa burda paylaşıyoruz.. Hepimiz ufak bebekli anneleriz yazmaya zaman olmuyor bazen..Sağol canım ama kimse bildirim yapmiyor ya ramazanda ne zaman tartilinmali acababende akşam tartışmak istiyorum bide öyle bakayım dimi merak ettim
Tebrikler TuğbamGuncel kilom 68.8 giden 500
Ekmek pilav kızartma şerbetli tatlılar ve hamur işinden uzak dur..Kilom 70,4 istikrarlı bir şekilde kilo alıyorum(
Oooo süper formdasınkilomu bildiriyorum 59.9
tabiki orucdan 600 gram gittigi falan yok
Kimse bildirim yapmıyor derken bugün sabah kilo bildirimi oluyorya onu demek istedim aksami beklemek daha dogrumu diye yani canım yoksa genel durumla alakali değil söylediğimYediklerimizi az da olsa burda paylaşıyoruz.. Hepimiz ufak bebekli anneleriz yazmaya zaman olmuyor bazen..
Yani şu an belirli bir düzenim yok benim olabildiğince hafif beslenmeye çalışıyorum..
Amin inşallah.. Cümlemize hayırlı bereketli Ramazanlar olsun..İyi akşam arkadaşlarım, hepinize iyi ramazanlar diliyorum, Allah nicelerine erişmemizi nasip etsinbende tartıldım biraz önce 70,8 kg geldim, oruçtan olduğunu biliyorum ama çok sevindim yine de 3 yıldır görmediğim kilo sonuçta akşama da baklava var off ya yemesem mi diyorum