Kendim Diyetim. ( resimli)

Ramazan ayı ne güzel tatlı bir telaş var.. Aile içi iftar yemekleri başladı.. ufak bir tatil gibi bedenimi dinlendiriyorum..
Bayarama kadar formda kalmaya devam edilir çünkü kendime harika bayramliklar alacam inşallah..

Bugün tartı günümüz... kilo veren Ftmk43 tebrik ediyorum arkadaşım..@beyazmelek0116 maşallah sana şekerim.. 58 kilosun harika

Sağol canım ama kimse bildirim yapmiyor ya ramazanda ne zaman tartilinmali acababende akşam tartışmak istiyorum bide öyle bakayım dimi merak ettim

Sağol canım ama kimse bildirim yapmiyor ya ramazanda ne zaman tartilinmali acababende akşam tartışmak istiyorum bide öyle bakayım dimi merak ettim
Yediklerimizi az da olsa burda paylaşıyoruz.. Hepimiz ufak bebekli anneleriz yazmaya zaman olmuyor bazen..

Yani şu an belirli bir düzenim yok benim olabildiğince hafif beslenmeye çalışıyorum..

Yediklerimizi az da olsa burda paylaşıyoruz.. Hepimiz ufak bebekli anneleriz yazmaya zaman olmuyor bazen..

Yani şu an belirli bir düzenim yok benim olabildiğince hafif beslenmeye çalışıyorum..
Kimse bildirim yapmıyor derken bugün sabah kilo bildirimi oluyorya onu demek istedim aksami beklemek daha dogrumu diye yani canım yoksa genel durumla alakali değil söylediğim

Amin inşallah.. Cümlemize hayırlı bereketli Ramazanlar olsun..

Kendin için büyük bir adım.. Bırakma sakin emin ol devamı gelecektir.. Tebrikler canım:)

Tatlıya gelince abartmadan az olsa yemelisin ama lütfen ipin ucunu kaçırma sonra pişman olursun emeklerin boşa gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…