Kendim Diyetim. ( resimli)

images (1).jpg
Gebelik-Sonrası-Karın-Sarkmalarını-Önleyin.jpg
önceler benim gibi:KK66: sonrasısporla olurmu yoksa estetik mi yaptırmam gereklimi

Eki Görüntüle 1841691 Eki Görüntüle 1841692 önceler benim gibi:KK66: sonrasısporla olurmu yoksa estetik mi yaptırmam gereklimi
tuğbacım o göbiş çocuklarımızdan yadigar, benim de bu kadar olmasa da göbeğimde hamilelik izleri var, çok ta mutluyum onlarla:)) ayrıca kol çalışırsan kolun sarkmaz ama göbeğin şekli maalesef çok değişmiyor canım.

bu arada herkes nerede yaw, ben geldim diye mi yok kimse:KK43:(

Benim tartı canımı sıkıyor al ver al ver metoyu bozduk galiba dikkat etmeme rağmen eksi göremiyorum hatta bi gün 400 gr eksildik çıkıyorum ertesi gün hop geri gelmiş spor yapamıyorum yogunluktsn onunda etkisi olabilir galiba
Haftada 1 yada 2 kere tartılmayı alışkanlık haline getirmem lazım yoksa eksiyi göremeyince moralim bozuluyo oda konsantre mi bozup diyette gevşeme me sebep veriyo:KK43:
Su ve bitki çayı tüketimine dikkat ediyor musun bide kabızlık falan oluyorsa olabilir belki

Eki Görüntüle 1841683 acaba benhangisiyim karar veremedim oval vucut tipim buyuk ihtimal
Tam bir Kum saati bennnn
Ama zayıf bir Kum saati olmak isterim
Eki Görüntüle 1841691 Eki Görüntüle 1841692 önceler benim gibi:KK66: sonrasısporla olurmu yoksa estetik mi yaptırmam gereklimi

Yaa örnekte karın çok kötü duruyor yaa kol benim çok Tombak inanılmaz ama sarkmiyor sporun faydaları bence sporla toparlanir tabi zamanla zaten bu kilolar 1 günde alinmadiki dimi tatlim

tuğbacım o göbiş çocuklarımızdan yadigar, benim de bu kadar olmasa da göbeğimde hamilelik izleri var, çok ta mutluyum onlarla:)) ayrıca kol çalışırsan kolun sarkmaz ama göbeğin şekli maalesef çok değişmiyor canım.

bu arada herkes nerede yaw, ben geldim diye mi yok kimse:KK43:(
Varya Yadigar deyip kendimizi kandirmayalim:KK20: daha iyi nasıl olabilir yollarini arayalım arkadaşı. M toparlanacagina ben inaniyorum:KK51: gani gideceği yere kadar zorlayalim:spor::KK19: hepbirlikte insallah

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok mutluyum,eşim tartıyı sakladığı yerden çıkardı:KK66:) 15 günde 1.1 kilo zayıflamışım, bel 2 cm kalça 3 cm incelmiş :KK71::KK71:dün de bana dön bakayım arkanı senin kalcan sanki daha mı yuvarlak duruyor dedi :)) yaşasın spor yapmakkk :KK9::KK9:

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok mutluyum,eşim tartıyı sakladığı yerden çıkardı:KK66:) 15 günde 1.1 kilo zayıflamışım, bel 2 cm kalça 3 cm incelmiş :KK71::KK71:dün de bana dön bakayım arkanı senin kalcan sanki daha mı yuvarlak duruyor dedi :)) yaşasın spor yapmakkk :KK9::KK9:
:KK48:bak sen çifte kumrulara yansın yağlar sımsıkı vücutlar bekleyin biz geliyoruz çok yakında buralarda:KK19::KK5:

Varya Yadigar deyip kendimizi kandirmayalim:KK20: daha iyi nasıl olabilir yollarini arayalım arkadaşı. M toparlanacagina ben inaniyorum:KK51: gani gideceği yere kadar zorlayalim:spor::KK19: hepbirlikte insallah
aaa tabiki öyle ama estetik müdahale olmadan tamamen izleri silinmiyor demek istedim ben. Kimi kadınlarda da hiç belli olmaz çocuk doğurduğu, sinir olduğum tipler:KK11:

tebrik ederim canım süpersin:) ben tartılıyorum ama hiç vucut ölçülerimi almadım, merak ettim bak şimdi

aaa tabiki öyle ama estetik müdahale olmadan tamamen izleri silinmiyor demek istedim ben. Kimi kadınlarda da hiç belli olmaz çocuk doğurduğu, sinir olduğum tipler:KK11:
Yani duzlestigi yere kadar sikilastigi noktaya kadar tabi canım çatlak falan sarkmalar ooo dolu ama calisicaz bakalım
Aynen o tiplere bende gıcık oluyorummm ya ama herkesin kendi bünyesi ne yapalım

Tebrik ederim canım gerçekten spor candır:)

Su ve bitki çayı tüketimine dikkat ediyor musun bide kabızlık falan oluyorsa olabilir belki
Yogunluktsn bitki cayı içemedim amma suyu içmeyi seviyorum diyette olmasamda içerim bol bol
Tartınon pilini çıkarım bir hafta tartılmamaya çalışmam lazım:KK43:

Azda yemeye çalışsam vücudum düzensizliği sevmiyor vaktinde yemem vaktinde bitki çayını içip sporumu yapmam lazım ramazandan çok umutluyum bu konuda bakalım
Haftasonu da şehirdışından misafirim var ve doğumgünü var yiyenin ama pazartesi harika olucak herşey inşallah

Yani duzlestigi yere kadar sikilastigi noktaya kadar tabi canım çatlak falan sarkmalar ooo dolu ama calisicaz bakalım
Aynen o tiplere bende gıcık oluyorummm ya ama herkesin kendi bünyesi ne yapalım
Bana ragmen süper bi vücudum var çatlaklarım pek yoktur gevşekte değil etim yani bi hedef ulaşsam spor eşliğinde harika bi vucuda sahip olacağıma eminim

X