Kendim Diyetim. ( resimli)

aynı ben 55 kilo olup kendini 150 hisseden başka yoktur sanırım.
sanırım kızlar vücudum yediğim seylere alıştı.
lifalif, yoğurt süt,hurma,kayısı,form bisküvi.favorilerimdi.ama değiştireceğim.
biraz bünyeyi şaşırtmak lazım farklı yemeklerle.yada farklı diyetle.
hakkaten çok doğru baharcım insan kilo aldıkca zayıf oldugunu iddia ediyor kilo verdikçe kilolu olduğunu

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Tesekkur ederim canim arkadasim
Ewet oglus babasinin kopyasi. Hamilelikte hep esime bakmistim :KK60:
Bilek kol bel gitti. Sadece bacaklarimi biraz daha sikilastirmak istiyorum.
Artik nefsime hakim olmayi öğrenmişim
Yaptiklarimdan hic yemedim desem yeridir. Dun aksamda arkadaslar vardi. Saat 4 bucuk gibi 1 cupcake 4 5 sarma 1 dilim pasta yedim. Aksam tok oldugum icin kendime tabak yapmadim. Kalanlarin hepsinide bugun esimin is yerine yolladim.
Eskiden olsa, cope gidecegine yiyeyim gunah :KK17: derdm
bende bi bilek bikol ve bi bel istiyom gideninden:)

gunaydin tatlislar:KK200:
bende yarin evime donecegim , akifle zorlu bir yolculuk bekliyor beni:halay:
60bucuk kilom karamsarliga kapiliyorum bir daha vermezsem diye:110:
kendimi 150 kilo gibi hissediyorum su an ,
59lardayken cok guzeldi hersey:KK43:
Yine güzel olur canım ya orada suyuna bile dikkat edememissi dir yani 1 taş catlasin 2 haftada 59 lardasin tekrar insallah

ramazan-caps8.jpg

Ha ha ha
Annem bizdeeee oglusuma bakmaya geldiler

evet ben de takip ediyorum o sayfayı, gerçekten çok motive ediyor, hele benim gibi spora yeni başlayanlar için çok iyi şeyler paylaşıyor, 3 haftadır spor yapıyorum bedenim sıkılaştı bile. tüm pantolonlarım bol gelmeye başladı, işteki arkadaşlarım ne oldu sana böyle diye şaşırıyorlar :) bilseydim bu kadar etkili olduğunu şimdiye kadar çoktan düzenli spor yapardım :spor:

Evet kızlar bugün regl oldum dünkü ağrım ondanmis okul pikniği vardı çok yoruldum artık ne spor yaptım bilemiyorum bol bol kol çalıştım sucuk ekmek sucuk ekmek sucuk ekmek. ...
Sabah yarım şeftali 2 sigara böreği
Öğlen tost ekmeğin in yarısına sucuk ekmek yedim 1 meyve suyu
Bir iki çatal meyveli pasta ve karpuz 1elma büyüklüğünde

Bugün piknik olduğu için dün çok az tuttum yemeği söndü malum aksama salata yerim artik dimi sıkıntı yoktur inşallah :KK17:

Benim tartı canımı sıkıyor al ver al ver metoyu bozduk galiba dikkat etmeme rağmen eksi göremiyorum hatta bi gün 400 gr eksildik çıkıyorum ertesi gün hop geri gelmiş spor yapamıyorum yogunluktsn onunda etkisi olabilir galiba
Haftada 1 yada 2 kere tartılmayı alışkanlık haline getirmem lazım yoksa eksiyi göremeyince moralim bozuluyo oda konsantre mi bozup diyette gevşeme me sebep veriyo:KK43:

X