- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.141
canlarım ikigündür arazideyim ve eve gidince ayağa kalkacak halim olmadığımdan spor yapamıyorum yardım lütfen...gaza gelmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkaten çok doğru baharcım insan kilo aldıkca zayıf oldugunu iddia ediyor kilo verdikçe kilolu olduğunuaynı ben 55 kilo olup kendini 150 hisseden başka yoktur sanırım.
sanırım kızlar vücudum yediğim seylere alıştı.
lifalif, yoğurt süt,hurma,kayısı,form bisküvi.favorilerimdi.ama değiştireceğim.
biraz bünyeyi şaşırtmak lazım farklı yemeklerle.yada farklı diyetle.
o sekildehissetmen gayetnormal...suanben de oleyimhakkaten çok doğru baharcım insan kilo aldıkca zayıf oldugunu iddia ediyor kilo verdikçe kilolu olduğunu
bende bi bilek bikol ve bi bel istiyom gideninden:)
Tesekkur ederim canim arkadasim
Ewet oglus babasinin kopyasi. Hamilelikte hep esime bakmistim
Bilek kol bel gitti. Sadece bacaklarimi biraz daha sikilastirmak istiyorum.
Artik nefsime hakim olmayi öğrenmişim
Yaptiklarimdan hic yemedim desem yeridir. Dun aksamda arkadaslar vardi. Saat 4 bucuk gibi 1 cupcake 4 5 sarma 1 dilim pasta yedim. Aksam tok oldugum icin kendime tabak yapmadim. Kalanlarin hepsinide bugun esimin is yerine yolladim.
Eskiden olsa, cope gidecegine yiyeyim gunah derdm
bende bi bilek bikol ve bi bel istiyom gideninden:)
tuğbacım üzülme zaten spor yapmış kadar olmuşsun:)canlarım ikigündür arazideyim ve eve gidince ayağa kalkacak halim olmadığımdan spor yapamıyorum yardım lütfen...gaza gelmem lazım
Okul çıkışı yapıyorum canım yani çocuk sebebiyle geç yatıyorum zaten sabah 6.10 gece kalkıyorum kahvaltı falan ancacanım ya sabah 5te mi yapıyorsun yürüyüşü maşallahhh
Afiyet olsun ama yaramasın canimmerhaba kızlar hepinize günaydın.aylardır yemediğim bir şey yedim:)
dereotlu poğaça. bugun vücut şaşırsın dedim. üstelik regliyim.
Yine güzel olur canım ya orada suyuna bile dikkat edememissi dir yani 1 taş catlasin 2 haftada 59 lardasin tekrar insallahgunaydin tatlislar
bende yarin evime donecegim , akifle zorlu bir yolculuk bekliyor beni
60bucuk kilom karamsarliga kapiliyorum bir daha vermezsem diye
kendimi 150 kilo gibi hissediyorum su an ,
59lardayken cok guzeldi hersey
Canim ya bi motivasyon sayfası var orayı okuyormusun yani çok hoş motive edici şeyler paylaşıyor arkadaşcanlarım ikigündür arazideyim ve eve gidince ayağa kalkacak halim olmadığımdan spor yapamıyorum yardım lütfen...gaza gelmem lazım