- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.181
oooo ne güzel çok iyi oluyor gösterileri, benim kızın da vardı onbeş gün önce gurur ile izledikBugün oglusumun yıl sonu gösterisi var çok heyecanliyimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo ne güzel çok iyi oluyor gösterileri, benim kızın da vardı onbeş gün önce gurur ile izledikBugün oglusumun yıl sonu gösterisi var çok heyecanliyimmm
Bir an önce iyileşir inşallah canım geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar,Herkese iyi hafta sonlarııı, dün akşam Ohh yarın tatil bol bol yürüyüş yapar gezeriz diye düşünürken, baktım kızım ateşler içinde yanıyor, bademcik gene gittik doktora gene macrol verdi, ağlaya ağlaya zorla içti, tabi saate baktım gece 2 olmuş, 3 e doğru uyudum, sabah 8 de uyandım gene sporumu yaptım, alışkanlık olmuş ne kadar yorgun olsamda yapmadan duramıyorum , kahvaltıda, üç ceviz 7 çekirdekli siyah kuru üzüm, bir Domates, bir Salatalık,5 zeytin, küçük dilim peynir, iki yumurtadan oluşan omlet,bir yaprak marul,yarım dilim tüm tahıl ekmek yedim :)) şimdi de ev işi yapacağım,bir yığın ütüm var temizlik falan derken geçecek vakit, dışarı çıkmak yalan oldu
Çok çok geçmiş olsun canım... Bir an önce iyileşmesini diliyorum.Günaydın arkadaşlar,Herkese iyi hafta sonlarııı, dün akşam Ohh yarın tatil bol bol yürüyüş yapar gezeriz diye düşünürken, baktım kızım ateşler içinde yanıyor, bademcik gene gittik doktora gene macrol verdi, ağlaya ağlaya zorla içti, tabi saate baktım gece 2 olmuş, 3 e doğru uyudum, sabah 8 de uyandım gene sporumu yaptım, alışkanlık olmuş ne kadar yorgun olsamda yapmadan duramıyorum , kahvaltıda, üç ceviz 7 çekirdekli siyah kuru üzüm, bir Domates, bir Salatalık,5 zeytin, küçük dilim peynir, iki yumurtadan oluşan omlet,bir yaprak marul,yarım dilim tüm tahıl ekmek yedim :)) şimdi de ev işi yapacağım,bir yığın ütüm var temizlik falan derken geçecek vakit, dışarı çıkmak yalan oldu
Merak etme canım.. Kilo vermesende almazsın hem yaptığın sporlarla incelirsin.. Olumsuz düşünme..!Arkadaslar dün 3mil Leslie yaptım
Evet güzel cumartesi Günaydın sizlere sabah kalktım limonlu suyumu içtim vede
Jillian 6 week 35 dk videosu var onu yaptım kahvaltimi gayet saglikli yaptım dün malum program olunca yemek geç saate kaldı piknik falan kilo verme konusunda pek umutsuzum off off
Ya spor vazgecilmezim oldu sanki çok süper tartı olayı yerinde sayabilir ama vucudumdaki değişimler gizle görülür olacak inşallah yani etkinlikler üst üste geldi hayırlısı ne yapalım ben kararlı ve istekliyim bu hafta beceremezsem haftaya beceririm inşallah ama saldigim için değil yani öyle gelişti ne yapayimMerak etme canım.. Kilo vermesende almazsın hem yaptığın sporlarla incelirsin.. Olumsuz düşünme..!
Evet ya ben de plank çok zorlanıyorum, programınmda bu günlerde 120 saniye plank var, ter içinde kalıyorumBu arada video 6 week yani çok hızlı ilerliyor ama çok zevkli sadece tek el yerde yan plank yaparken çok zorlandım süperdi tavsiye ediyorum arkadaslar
Boy kilo ve hedefin neydi canım yeni gelen birkaç arkadaş olduğu için sordummu bilemiyorum kusura bakmaEvet ya ben de plank çok zorlanıyorum, programınmda bu günlerde 120 saniye plank var, ter içinde kalıyorum
yaaa çok zayifsin maşallah bende 155 ama senden 20 kilo fazlayimBoy 156, Kilo 48.9,şimdiye kadar hiç Spor yapmadım, hedefim zayıflamak değil sıkılaşmak sadece, kızım beş.buçuk yaşında, ikinci çocuğun zamanı geldi kışa doğru ikinci düşünüyoruz inş,hamile kalmadan sağlıklı besneneyim, Spor yapayım daha sağlıklı Hamilelik geçireyim istiyorum, ilk hamileliğimde çok kansız kaldım ne yaptı isem hemoglabin 8 den yukarı çıkmadı, ben şimdiden dikkat etmek istedim, ve iki aydır dikkat ediyorum kendi kendine beş Kilo gitti
Geçmiş olsun canım tirnaginda sıkıntı mi vardı umarım biran önce geçer acıların Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsinMerhaba kizlar
Forum a girip okuyorum ama yazamiyordum. Cuma gunu tirnak revizyonu operasyonu yapildi. Simdi agriyla aciyla uyandim. Dikis bölgesi cok aciyor. Bu saatte hic bisey yiyemem ama bi mutfaga gidip 1 2 lokma bisey agzima atip agri kesici iceyim. Opuyorum sizi
Geçmiş olsun canım tirnaginda sıkıntı mi vardı umarım biran önce geçer acıların Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin