- 14 Aralık 2012
- 182
- 132
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.101
80 gr'lık paketlerden alıyorum Baharcım ama light almadım hiç, çok mu kalorili ki? Elimde son 1 tane kalmış baktım ama yazmıyor üstünde kalorisiton balığını MUTLAKA light al.ve mümkünse 80gr geçmesin.
yaklaşık 155-195 kalori arası klasik olanı.80 gr'lık paketlerden alıyorum Baharcım ama light almadım hiç, çok mu kalorili ki? Elimde son 1 tane kalmış baktım ama yazmıyor üstünde kalorisi
zaten yağını akıtıp katıyorum salataya, yoksa midem kaldırmıyor. Hergün de yemiyorum, dediğim gibi yemekleri beğenmediğimde yapıyorum. Bir dahakine light olanı alıp deneyeyim, belki onu daha çok severim:)yaklaşık 155-195 kalori arası klasik olanı.
light 90 kalori.
benim diyet menumde öğle aramda vardı,hergün yiyordum.salatayla karıştırıp.
zaten tenekeden yağı akıtsan vıcık vıcık akan yağı görüyosundur:)
çok güzel görünüyorsunuz Melekcim:) valla benim de gözüme ilk çarpan zayıflığındı:)Eki Görüntüle 1840462
Bi MAŞALLAH inizi alırız ama
Konseptimiz ŞALVARLI PARTİYDİ
Hala giyen var mi bilmem ama sana yabanci degildir tubacigimtuanairem
(ilk defa salvar giydim, cook rahatmis )
çok güzel görünüyorsunuz Melekcim:) valla benim de gözüme ilk çarpan zayıflığındı:)
Oğluna da musmutlu hayırlı bir ömür diliyorum
Anneler kayınvalideler hep aynı, benim annem de daha fazla zayıflama kıyafetlerin bol gelecek diyo
Tesekkur ederim canim, insallah
Kvalidem 4 ay once geldiginde 71 kiloydum. Eriyip bitmissin 3 4 kilo al diyor ama bence cok iyiyim hatta 1 2 kilo daha verip sabitlemek istiyorum insallah
İnşallah ramazanda hiç dikkat etmedim şimdiye kadar haliyle kılo aldım ilk defa dikkat edicem düzenimi bozmayacam bakalım meto ne yapıcak:)bişey olmaz canım haftaya bayağı kiloları atacaz..bu bize hırs olsun
Aaaa çok tatlisin ya sende oglunda maşallah size ailenize nazar değmesin pek güzel olmuş salvarda ne güzel ya doğum günü kutlamissiniz nice yillaraEki Görüntüle 1840462
Aaaa çok tatlisin ya sende oglunda maşallah size ailenize nazar değmesin pek güzel olmuş salvarda ne güzel ya doğum günü kutlamissiniz nice yillara
Çok iyi olmuş ya beğendim pekte zayifsin yaaa darısı başıma insallahTesekkur ederi canim. Esim adanali ama fikir bendendi. Gerci onlarda salvar giymiyor ama oglus dogmadan esim derdi. Oglum olursa salvar alcam diye. Benimde aklima geldi
Çok iyi olmuş ya beğendim pekte zayifsin yaaa darısı başıma insallah
Aayy maşallah binbirkere maşallah size.Eki Görüntüle 1840462
İlginiz için teşekkür ederim ama Ramzanda spor yapmayı düşünmüyorum.. Ibadetimi yapıp dini vecibelerimi yerine getirmek istiyorum..Merhabalar arkadaşlar
6 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK OLAN BİR SPOR YARIŞMASI BAŞLATTIM
HEP BİRLİKTE HEM YARIŞALIM HEM SPOR YAPALIM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/spor-yarismasi.931105/
BU LİNKE TIKLAYARAK DETAYLI OLARAK BAKABİLİRSİNİZ
KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM