Kendim Diyetim. ( resimli)

Aaaa bildirim yapmayı unuttum
Ogleden önce 20 dk egzersiz yaptım
Aksam sporum level 3 8. Gün yapıldı
Arkadaslar spor yarışmasına katılmayı düşünüyor musunuz? Malum ramazanda var
Sayfaya Yeni katilan arkadaslarimada hoşgeldiniz diyorum
spor yarışması derken?

Eki Görüntüle 1840462

Bi MAŞALLAH inizi alırız ama :KK39:
Konseptimiz ŞALVARLI PARTİYDİ :-)
Hala giyen var mi bilmem ama sana yabanci degildir tubacigim tuanairem tuanairem :confused:
(ilk defa salvar giydim, cook rahatmis )
ayyyyyy yeni görüyorum bebem...çok tatlı olmuşun ve çok fitsin,hatta şimdi arkadaşlar diyo sen neye gülüyosun? nice mutlu yıllarınız olsun hep birlikte

Aayy maşallah binbirkere maşallah size.:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım korusun esirgesin yavrunu.. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah..:anne: Minik Eymen aynı babasına benziyor kopyası gibi çok sevimli:emir_bebek: öpesim geldi o yanakları o kolları:KK200:

Sende çok güzelsin yüzün ne kadar güzel hayran kaldım :KK19: gerçekten sarval konseptini beğendim çok değişik olmuş harika bir fikir olmuş..
O kadar geniş kıyafetler içinde bile çok zayıf görünüyorsun bencede kilo verme artık çok idealsin.. Bileklerin belin ellerin incecik görünüyorsun gayet zayıfsın.. :KK19:
Biliyosun Mayıs anneleri grubunda tanıştık seninle ordan konuşuyorduk sonra doğum kilolarımızdan kurtulalım diyince birlik olduk destek olduk.. Bende seninle tanıştığım için çok mutluyum :KK68: ne güzel sağlıklı bir şekilde doğum kilolarımızdan kurtulduk.. Hoppa
gulcum okuyunca çok duygulandım şimdi...içindekileri o kadar güzel ifade ediyosun ki okumaya doyamıyorum :nazar: çok harikasın sizi seviyorum kızlar iyiki varsınız

gulcum okuyunca çok duygulandım şimdi...içindekileri o kadar güzel ifade ediyosun ki okumaya doyamıyorum :nazar: çok harikasın sizi seviyorum kızlar iyiki varsınız
Sende çok içten ve doğalsın ve gerçekten topikte olmazsa olmaz dedigim Tugbamsın.. :KK200: iyi ki varsın.. :KK19: cansın:KK68:

Kahvaltı bile olsa karpuz peynir favorimdir.. :kk77:
20160601_090503.jpg

Zeytinleri bebeğimle birlikte yedik ama pernir yarısını yedim hemde light beyaz peynir..:kk77:

Aayy maşallah binbirkere maşallah size.:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım korusun esirgesin yavrunu.. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah..:anne: Minik Eymen aynı babasına benziyor kopyası gibi çok sevimli:emir_bebek: öpesim geldi o yanakları o kolları:KK200:

Sende çok güzelsin yüzün ne kadar güzel hayran kaldım :KK19: gerçekten sarval konseptini beğendim çok değişik olmuş harika bir fikir olmuş..
O kadar geniş kıyafetler içinde bile çok zayıf görünüyorsun bencede kilo verme artık çok idealsin.. Bileklerin belin ellerin incecik görünüyorsun gayet zayıfsın.. :KK19:
Biliyosun Mayıs anneleri grubunda tanıştık seninle ordan konuşuyorduk sonra doğum kilolarımızdan kurtulalım diyince birlik olduk destek olduk.. Bende seninle tanıştığım için çok mutluyum :KK68: ne güzel sağlıklı bir şekilde doğum kilolarımızdan kurtulduk.. Hoppa

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Tesekkur ederim canim arkadasim
Ewet oglus babasinin kopyasi. Hamilelikte hep esime bakmistim :KK60:
Bilek kol bel gitti. Sadece bacaklarimi biraz daha sikilastirmak istiyorum.
Artik nefsime hakim olmayi öğrenmişim
Yaptiklarimdan hic yemedim desem yeridir. Dun aksamda arkadaslar vardi. Saat 4 bucuk gibi 1 cupcake 4 5 sarma 1 dilim pasta yedim. Aksam tok oldugum icin kendime tabak yapmadim. Kalanlarin hepsinide bugun esimin is yerine yolladim.
Eskiden olsa, cope gidecegine yiyeyim gunah :KK17: derdm

kimsecikler yok ne zamandır:KK43: Ben günlük raporumu vereyim de unutmayayım sonra:)
sabah geç kaldım o sebeple evde kahvaltı yapamadım. İşyerinde 2 tane kepek ekmeğine yağsız tost yaptım
öğle yemeğinde ton balıklı salata + ezo gelin çorba
ara öğün; 2 avuç kadar kiraz
akşam da sanırım köfte patates yemeğinden biraz ve yoğurt olur.

aktivitelere geçeyim:) bu akşam kızımı anneannesinden erken almam gerekiyor, bu sebeple bu akşam yürüyemicem. Ama şimdiye kadar 500 ip atladım, 30x3 squat ve 30x3 squata benzer bi hareket (adını bilmiyorum)
bir de kızımı akşam parka götürürüm o da spordan sayılır herhalde:)))

benim günlük raporum böyle forum arkadaşlarım, öperim hepinizi:KK54::KK54:

İlginiz için teşekkür ederim ama Ramzanda spor yapmayı düşünmüyorum.. Ibadetimi yapıp dini vecibelerimi yerine getirmek istiyorum..
Siz bilirsiniz tabii ki de ama bu yarışma sadece Ramazanı kapsamıyor :KK66: Ayrıca dini görevlerin yanında spor da yapılabilir ama herkesin kendi kararı tabii kii. Ben sadece bilgilendirme amaçlı bütün takımlara yazdım.

gunaydin tatlislar:KK200:
bende yarin evime donecegim , akifle zorlu bir yolculuk bekliyor beni:halay:
60bucuk kilom karamsarliga kapiliyorum bir daha vermezsem diye:110:
kendimi 150 kilo gibi hissediyorum su an ,
59lardayken cok guzeldi hersey:KK43:

Evine gidince dikkat edip verirsin canim. Memleketteyken kilo vermek olmuyor. Cokta almadin zaten :KK19:

aynı ben 55 kilo olup kendini 150 hisseden başka yoktur sanırım.
sanırım kızlar vücudum yediğim seylere alıştı.
lifalif, yoğurt süt,hurma,kayısı,form bisküvi.favorilerimdi.ama değiştireceğim.
biraz bünyeyi şaşırtmak lazım farklı yemeklerle.yada farklı diyetle.

X