- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.081
komsum bu yine iyi benim 2-3 kilo fazlam çıkıyordugunayydin hanimlar ne kadar erkencisiniz bugun
bende tabiki fazlayimm...ankara bana 1 kiloya mâl oldu maleseff ...
60.5 im geldigimde 59.5dim
neyse bakalim moral bozmak yok ramazanda vucut nasil bir tepki gosterecek
Boyum 165 kilom 57 yani boyuma göre ideal kilodayım..Peki kilo verme döneminde nasıl beslendiniz spor falan nasıldı? Boyun kaç? Çok merak ettim bende kendime 6 ay hedef koydum.
selamun aleykum arkadaşlar, ben geçen hafta aranıza katılmak için yazmıştım , hafta sonu düğün vardı, dün de iş yeri yoğundu, bugün yazabildim ancaTabiki düzenli bildirim ve daimi yazıcı olursan bizde sana destek olabiliriz..
Hepimizin hedefi aynı..
Evet Gülcüm çok şükür ki boydan kurtarıyorum:)Iyi ne güzel boyun uzunmuş..
Evet kilo verme uğruna yapamadığımız kalmadı.. Sodalar bitki çayları kürler ooooohooo:))
hayırlı olsun yeni yaşı öpüyorum eymeniGunaydiinnn bayanlar
Gecen hafta 68.9 dum
Cuma gunu kvalide teyze geldi. Cumartesi sabah tartildigimda 68.1 dim ama haftasonu cook yogun gecti. Sonra hic tartilmadim. Bugünde erken kalkip kahvalti hazirlayip birlik yapip, misafirlerimi yolculadim.Misafirlerim var diye daha guzel yemekler cigkofteler yapip yedik. Veee dun aksamda oglusumun dogumgununu kutladik teyzeleri
Artik oglum bebek degil, onunda 1 yasi var
Ama aynur teyzesi disinda burdaki tum teyzelerine kizmis yiğit eymen, kutlamadiniz diye
hosgeldin adaşım bende senin hikayeni okuyunca mutlu oldum..benimde başımdan bi düşük geçti ve allah kimseye nasip etmesin yaklaşık iki aylıktı bebek ve tutunamadı..olabiliyor insanoğlunun başına herşey geliyor hele bide kadınsan yükün dahada ağırlaşıyor..Teşekkür ederim Gül Hanım, burada olacağıma inanıyorum. Azıcık kendimden bahsettiğimde burda olmam gerektiğine kanaat getirebilirsiniz:)
İsmim Tuğba, 31 yaşındayım. 2,5 yaşında bir kızım var. Tedavi görerek hamile kaldım ve dolayısı ile oldukça fazla kilo aldım. Geçtiğimiz yıl bir hamilelik daha yaşadım ama bebeğimde sağlık problemlerinden ötürü 5,5 aylıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Üzüntü, stres derken kilolar geldikçe geldi. En son mart ayının 3'nde tartıda 78 kg göründe "bi dur" dedim kendime. 2 ay fitness salonuna gittim ama ilk ay gram veremedim. İkinci ay yavaş yavaş başladım kilo vermeye. Üyeliğim bittiğinde yenileme gereği duymadım, havalar güzel her akşam eve gittiğimde kızımı anneannesinden almadan 1 saat yürüyorum. Fırsat buldukça ip atlıyorum, squat yapıyorum. Yediklerime oldukça dikkat ediyorum. Sizin forumla karşılaşalı salı günleri tartılır oldum. En son bu sabah tartıda 71,4'ü görünce çok sevindim. İşe gider gitmez yazıp teşekkür etmeliyim dedim.
Benim hikayem bu arkadaşlarım, daha uzundur da sıkmayayım sizi dedim:))
yorumsuzBir kilo bildirimide benden olsun.. Eki Görüntüle 1840128
Çok mutluyum..gramlara takılmıyorum.. Kilom aynı 57 kiloyum
tabikide verceksin biz sana inanıyoruzKelebekkim sizinde desteğinizle bende vereceğime inanıyorum yüzde bir milyon:)
merhaba canım:)hosgeldin adaşım bende senin hikayeni okuyunca mutlu oldum..benimde başımdan bi düşük geçti ve allah kimseye nasip etmesin yaklaşık iki aylıktı bebek ve tutunamadı..olabiliyor insanoğlunun başına herşey geliyor hele bide kadınsan yükün dahada ağırlaşıyor..
geçmiş olsun canım..iyi bir karar vermişin..biz burda aile gibiyiz...aramıza hoşgeldin
Hafif mi hafif diyete uygun menü olmuş.. Alman gerken bütün gıdalardan almışsın..Öğle yemeğimi yedim geldim:)
yarım kase mercimek çorbası
birkaç yemek kaşığı türlü gibi bişey:)
birkaç yemek kaşığı yoğurt
salata
doydum çok şükür
evet bugün böyle oldu şükür.Hafif mi hafif diyete uygun menü olmuş.. Alman gerken bütün gıdalardan almışsın..
Afiyet olsun
Oooo maşallah küçük delikanlıya..biz onun gönlünü almasını biliriz.. Teyze yeğen arasında küslük olmaz yoksa ısırırım o yanakları o küçük kollarinida ısırırım saat yaparım
Afiyet olsun tatlım
İYİ Kİ DOĞDUN EYMEN , İYİ Kİ DOĞDUN TEYZECIM MUTLU YILLAR KUZUM
EVIN KÜÇÜK ERKEĞİ.. NICE UZUN SENELERE AİLENLE BİRLİKTE..
Oooo ikramların süper olmuş.. Ellerine sağlık MeleğimEymen çok şanslı harika bir annesi var üstelik fitt..
Bende o karpuzun içine meyve doldurma fikrine bayıldım.. Tam benlik
Doğum günü pastasini sen mi yaptın?
hayırlı olsun yeni yaşı öpüyorum eymeni
İyiki doğdun diyorum oğluşuna Allah hayırlı güzel ömürler versin amel defterinizi kapattirmayacak 2 dunyadada sizi mutlu edecek bir evlat olsun inşallah sofra da çok guzel
ton balığını MUTLAKA light al.ve mümkünse 80gr geçmesin.evet bugün böyle oldu şükür.
ama hergün firmada güzel yemekler çıkmıyor işte, ben de yanımda muhakkak ton balığı bulunduruyorum, yemekleri beğenmezsem salataya onu katıp çorba-salata ikilisi yapıyorum:)