- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.061
Oooo maşallah küçük delikanlıya..Gunaydiinnn bayanlar
Gecen hafta 68.9 dum
Cuma gunu kvalide teyze geldi. Cumartesi sabah tartildigimda 68.1 dim ama haftasonu cook yogun gecti. Sonra hic tartilmadim. Bugünde erken kalkip kahvalti hazirlayip birlik yapip, misafirlerimi yolculadim.Misafirlerim var diye daha guzel yemekler cigkofteler yapip yedik. Veee dun aksamda oglusumun dogumgununu kutladik teyzeleri
Artik oglum bebek degil, onunda 1 yasi var
Ama aynur teyzesi disinda burdaki tum teyzelerine kizmis yiğit eymen, kutlamadiniz diye
HehehehAayyy 58 istealisamadim 50 lere
diyetisyende salata olayına kafayı takmıştım bazen 1 yemek kasıgı z.yagı bazı menulerdede hıc katma diyordu.Sağol canım ya bu haftalikta böyle olmasi gerekiyormuş ne yapalım artık haklısın sonuçta azda olsa eksili bir rakam şükür
Salatalara yağ kullaniyormuydun canım diyetteyken yani yemeği az yiyorum ben ama salata kalınca bitiriyorum Karnım iyice doymuş oluyor ama 1 kepçe yemek 1 dilim ekmek genelde suyunu koymuyorum sadece çorba yersen 2 kepçe
Kelebekkim sizinde desteğinizle bende vereceğime inanıyorum yüzde bir milyon:)Eeee tmm sen fiziken hazırsın.. Çok güzel kendini hazırlamışsın.. Artık her hafta burda senin cm cm incelisini gr gr eksildigini göreceğiz..
Bol eksili günler
Ben okudugum kadarıyla kısa zamanda istikrarla verdin kilonu peki ne zamandır koruyorsun, korumak vermekten daha zor bunun için nasıl bi düzenin var anlatırmısdon:)Bir kilo bildirimide benden olsun.. Eki Görüntüle 1840128
Çok mutluyum..gramlara takılmıyorum.. Kilom aynı 57 kiloyum
Bende sana güveniyorum...Kelebekkim sizinde desteğinizle bende vereceğime inanıyorum yüzde bir milyon:)
Ben 5 ayda 17 kilo verdim.. Yani her ay 3 buçuk kilo gitmiş oldu.. Harika bir düzenim vardı halende devam ettirmeye çalışıyorum çünkü yaşam tarzı haline geldi..Ben okudugum kadarıyla kısa zamanda istikrarla verdin kilonu peki ne zamandır koruyorsun, korumak vermekten daha zor bunun için nasıl bi düzenin var anlatırmısdon:)
Allahım kabul etsin..Tartıldım 70 çıktım daha az bekliyordum aslındaneyse 70le bismillah diyelim biz
Ben kaçtım yarın mevlüt yapıcam bugun evi temizliğim dip köşe çok işim var çokkk:)
İyiki doğdun diyorum oğluşuna Allah hayırlı güzel ömürler versin amel defterinizi kapattirmayacak 2 dunyadada sizi mutlu edecek bir evlat olsun inşallah sofra da çok guzelBunlarda benim yaptıklarım
Bana kalsa 3 4 cesit daha yaparim ama
Yetr artik dediler
Burda akrabalar yok malum.arkadasta cagirmak istmedim. Kocis ben kvalide teyze oglus. Bizbize kutladik. Daha foto atarim sizeaksam 1 catal pastq 3 4 tane sarma disinda bisey yemedim. Bol bol halay cekip oynadik
Vayyy be bu foto yu ekrana koycam bana iyi geldi
Iyi ne güzel boyun uzunmuş..Boyum 168 cm. İlk hedefim 70, sonra 65 :) verdikçe şımarıyor insan:)
Dünden beri forumunuzda gördüğüm sodalı limonlu yağ yakıcı suyu hazırlayıp içiyorum, bakalım ramazanda nasıl yapacağız? Ama eminim ki sizlerin de desteği ile hep birlikte zaiyatsız atlatacağız:)
Ben 5 ayda 17 kilo verdim.. Yani her ay 3 buçuk kilo gitmiş oldu.. Harika bir düzenim vardı halende devam ettirmeye çalışıyorum çünkü yaşam tarzı haline geldi..
2 aydır korumaya geçtim.. Evet koruma zor ama kendimi kasmıyorum.. Canımın istediği herşeyden kontrollü şekilde yiyorum kilo almıyorum..
Zaten mide küçük ve nefis korlenmis ayriyetende kilo alma korkusu var haliyle az az dikkat ediyorum.. Yine gün içinde aktif olmaya çalışıyorum.. Bol bol yürüyüş yapıyorum..
Oooo ikramların süper olmuş.. Ellerine sağlık MeleğimBunlarda benim yaptıklarım
Bana kalsa 3 4 cesit daha yaparim ama
Yetr artik dediler
Burda akrabalar yok malum.arkadasta cagirmak istmedim. Kocis ben kvalide teyze oglus. Bizbize kutladik. Daha foto atarim sizeaksam 1 catal pastq 3 4 tane sarma disinda bisey yemedim. Bol bol halay cekip oynadik
tamam kaptanım devam inş ....Ayyy Tugbam yaaa halen inanamıyorum senin 6 lı rakamlara geldiğinemaşallah sana şekerim çok iyi ilerliyorsun.. Sakin bozma devam
bişey olmaz canım haftaya bayağı kiloları atacaz..bu bize hırs olsunTartıldım 70 çıktım daha az bekliyordum aslındaneyse 70le bismillah diyelim biz
Ben kaçtım yarın mevlüt yapıcam bugun evi temizliğim dip köşe çok işim var çokkk:)
Kahvaltı= 2 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 domates kibrit kutusu peynir şekersiz çay bol yeşillik.Peki kilo verme döneminde nasıl beslendiniz spor falan nasıldı? Boyun kaç? Çok merak ettim bende kendime 6 ay hedef koydum.