Kendim Diyetim. ( resimli)

Peki kilo verme döneminde nasıl beslendiniz spor falan nasıldı? Boyun kaç? Çok merak ettim bende kendime 6 ay hedef koydum.
Boyum 165 kilom 57 yani boyuma göre ideal kilodayım..

Spora gelince haftada 3 gün kardiyo 2 gün yürüyüş 1 günde pilates yaptım.. Diğer kalan bir günde dinlenme..

Tabiki düzenli bildirim ve daimi yazıcı olursan bizde sana destek olabiliriz..

Hepimizin hedefi aynı.. :KK66:
selamun aleykum arkadaşlar, ben geçen hafta aranıza katılmak için yazmıştım , hafta sonu düğün vardı, dün de iş yeri yoğundu, bugün yazabildim anca :KK16:, bugün kilo bildirimi yapamıyorum çünkü eşim tartıyı saklamış takıntı yaptın diye sinir oldummmm

Gunaydiinnn bayanlar
Gecen hafta 68.9 dum
Cuma gunu kvalide teyze geldi. Cumartesi sabah tartildigimda 68.1 dim ama haftasonu cook yogun gecti. Sonra hic tartilmadim. Bugünde erken kalkip kahvalti hazirlayip birlik yapip, misafirlerimi yolculadim.Misafirlerim var diye daha guzel yemekler cigkofteler yapip yedik. Veee dun aksamda oglusumun dogumgununu kutladik teyzeleri
Artik oglum bebek degil, onunda 1 yasi var :halay:
Ama aynur teyzesi disinda burdaki tum teyzelerine kizmis yiğit eymen, kutlamadiniz diye :110:
hayırlı olsun yeni yaşı öpüyorum eymeni:KK200::nazar:

Teşekkür ederim Gül Hanım, burada olacağıma inanıyorum. Azıcık kendimden bahsettiğimde burda olmam gerektiğine kanaat getirebilirsiniz:)
İsmim Tuğba, 31 yaşındayım. 2,5 yaşında bir kızım var. Tedavi görerek hamile kaldım ve dolayısı ile oldukça fazla kilo aldım. Geçtiğimiz yıl bir hamilelik daha yaşadım ama bebeğimde sağlık problemlerinden ötürü 5,5 aylıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Üzüntü, stres derken kilolar geldikçe geldi. En son mart ayının 3'nde tartıda 78 kg göründe "bi dur" dedim kendime. 2 ay fitness salonuna gittim ama ilk ay gram veremedim. İkinci ay yavaş yavaş başladım kilo vermeye. Üyeliğim bittiğinde yenileme gereği duymadım, havalar güzel her akşam eve gittiğimde kızımı anneannesinden almadan 1 saat yürüyorum. Fırsat buldukça ip atlıyorum, squat yapıyorum. Yediklerime oldukça dikkat ediyorum. Sizin forumla karşılaşalı salı günleri tartılır oldum. En son bu sabah tartıda 71,4'ü görünce çok sevindim. İşe gider gitmez yazıp teşekkür etmeliyim dedim.

Benim hikayem bu arkadaşlarım, daha uzundur da sıkmayayım sizi dedim:))
hosgeldin adaşım bende senin hikayeni okuyunca mutlu oldum..benimde başımdan bi düşük geçti ve allah kimseye nasip etmesin yaklaşık iki aylıktı bebek ve tutunamadı..olabiliyor insanoğlunun başına herşey geliyor hele bide kadınsan yükün dahada ağırlaşıyor..

geçmiş olsun canım..iyi bir karar vermişin..biz burda aile gibiyiz...aramıza hoşgeldin

hosgeldin adaşım bende senin hikayeni okuyunca mutlu oldum..benimde başımdan bi düşük geçti ve allah kimseye nasip etmesin yaklaşık iki aylıktı bebek ve tutunamadı..olabiliyor insanoğlunun başına herşey geliyor hele bide kadınsan yükün dahada ağırlaşıyor..

geçmiş olsun canım..iyi bir karar vermişin..biz burda aile gibiyiz...aramıza hoşgeldin
merhaba canım:)
evet biliyorum senin de hikayeni, çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.
forumu okurken kendimi ailenizden hissettim ve katılmam gerektiğini düşündüm. Güzel günler görelim inşallah burada, samimiyetime inanın kendimi hepinize çok yakın hissediyorum:)

1_diyet_2016-05-12_21-17-54.jpg

Hafif mi hafif diyete uygun menü olmuş.. Alman gerken bütün gıdalardan almışsın..

Afiyet olsun :KK66:
evet bugün böyle oldu şükür.
ama hergün firmada güzel yemekler çıkmıyor işte, ben de yanımda muhakkak ton balığı bulunduruyorum, yemekleri beğenmezsem salataya onu katıp çorba-salata ikilisi yapıyorum:)

Oooo maşallah küçük delikanlıya..:nazar::nazar:biz onun gönlünü almasını biliriz.. Teyze yeğen arasında küslük olmaz yoksa ısırırım o yanakları :KK68: o küçük kollarinida ısırırım saat yaparım:KK19:

Afiyet olsun tatlım :KK66:

İYİ Kİ DOĞDUN EYMEN , İYİ Kİ DOĞDUN TEYZECIM MUTLU YILLAR KUZUM :KK200:

EVIN KÜÇÜK ERKEĞİ.. NICE UZUN SENELERE AİLENLE BİRLİKTE..:KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK45::KK45::KK45: baristik bileeee
Tesekkur ederiz canim benim

Oooo ikramların süper olmuş.. Ellerine sağlık Meleğim:KK200: Eymen çok şanslı harika bir annesi var üstelik fitt.. :KK48:

Bende o karpuzun içine meyve doldurma fikrine bayıldım.. Tam benlik :KK54:

Doğum günü pastasini sen mi yaptın?

Aslinda daha guzel susleyecektim ama son andq yaptim canim
Ewet hepsini ben yaptim. Daha 3 4 cesit yaoacaktim ama yeter dediler
Baba anne oglus babanne teyzeyle kutladik
Cok kaldi. Gelin yiyelim :))

evet bugün böyle oldu şükür.
ama hergün firmada güzel yemekler çıkmıyor işte, ben de yanımda muhakkak ton balığı bulunduruyorum, yemekleri beğenmezsem salataya onu katıp çorba-salata ikilisi yapıyorum:)
ton balığını MUTLAKA light al.ve mümkünse 80gr geçmesin.

X