Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydiinnn bayanlar
Gecen hafta 68.9 dum
Cuma gunu kvalide teyze geldi. Cumartesi sabah tartildigimda 68.1 dim ama haftasonu cook yogun gecti. Sonra hic tartilmadim. Bugünde erken kalkip kahvalti hazirlayip birlik yapip, misafirlerimi yolculadim.Misafirlerim var diye daha guzel yemekler cigkofteler yapip yedik. Veee dun aksamda oglusumun dogumgununu kutladik teyzeleri
Artik oglum bebek degil, onunda 1 yasi var :halay:
Ama aynur teyzesi disinda burdaki tum teyzelerine kizmis yiğit eymen, kutlamadiniz diye :110:
Oooo maşallah küçük delikanlıya..:nazar::nazar:biz onun gönlünü almasını biliriz.. Teyze yeğen arasında küslük olmaz yoksa ısırırım o yanakları :KK68: o küçük kollarinida ısırırım saat yaparım:KK19:

Afiyet olsun tatlım :KK66:

İYİ Kİ DOĞDUN EYMEN , İYİ Kİ DOĞDUN TEYZECIM MUTLU YILLAR KUZUM :KK200:

EVIN KÜÇÜK ERKEĞİ.. NICE UZUN SENELERE AİLENLE BİRLİKTE..:KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sağol canım ya bu haftalikta böyle olmasi gerekiyormuş ne yapalım artık haklısın sonuçta azda olsa eksili bir rakam şükür
Salatalara yağ kullaniyormuydun canım diyetteyken yani yemeği az yiyorum ben ama salata kalınca bitiriyorum Karnım iyice doymuş oluyor ama 1 kepçe yemek 1 dilim ekmek genelde suyunu koymuyorum sadece çorba yersen 2 kepçe
diyetisyende salata olayına kafayı takmıştım bazen 1 yemek kasıgı z.yagı bazı menulerdede hıc katma diyordu.
korumada öğrendimki o bır kasık yağ sankı sebze yemegı yıyormuşuz gibiymiş.
ama yağsız olursa sınırsız yiyebilirmişiz.
bende alıştım salatada sıfır yağ kullanıyorum:) cunku hayatımı salatayla geçirebilirim o kadar çok seviyorum.
muazzam bir sofrada bakacağım ilk sey salata :)
eşimide alıştırdım anlamıyor bile sirke ve lımonsuyu kafi...

Bir kilo bildirimide benden olsun.. 20160531_092533.jpg
Çok mutluyum.. :halay:gramlara takılmıyorum.. Kilom aynı 57 kiloyum :KK68:

Eeee tmm sen fiziken hazırsın.. Çok güzel kendini hazırlamışsın.. Artık her hafta burda senin cm cm incelisini gr gr eksildigini göreceğiz..

Bol eksili günler :KK66:
Kelebekkim sizinde desteğinizle bende vereceğime inanıyorum yüzde bir milyon:)

Günaydın herkese ben şimdi tartılacam ama şöyle bi durum var sabah 7 De markete gitmem lazımdı tartıllamadım ben ve küçük şişe su içtim yani 500gr kafadan fazla cıkarım:))

Ben okudugum kadarıyla kısa zamanda istikrarla verdin kilonu peki ne zamandır koruyorsun, korumak vermekten daha zor bunun için nasıl bi düzenin var anlatırmısdon:)
Ben 5 ayda 17 kilo verdim.. Yani her ay 3 buçuk kilo gitmiş oldu.. Harika bir düzenim vardı halende devam ettirmeye çalışıyorum çünkü yaşam tarzı haline geldi..

2 aydır korumaya geçtim.. Evet koruma zor ama kendimi kasmıyorum.. Canımın istediği herşeyden kontrollü şekilde yiyorum kilo almıyorum..

Zaten mide küçük ve nefis korlenmis ayriyetende kilo alma korkusu var haliyle az az dikkat ediyorum.. Yine gün içinde aktif olmaya çalışıyorum.. Bol bol yürüyüş yapıyorum..

Tartıldım 70 çıktım daha az bekliyordum aslında :KK43:neyse 70le bismillah diyelim biz
Ben kaçtım yarın mevlüt yapıcam bugun evi temizliğim dip köşe çok işim var çokkk:)
Allahım kabul etsin..

Sorun değil kilon 70 olarak kayıt ettim.. Haftaya 6 lı rakamları göreceksin..

Kolay gelsin canım:KK66: bende kahvaltı yapacam..

Bunlarda benim yaptıklarım
Bana kalsa 3 4 cesit daha yaparim ama
Yetr artik dediler
Burda akrabalar yok malum.arkadasta cagirmak istmedim. Kocis ben kvalide teyze oglus. Bizbize kutladik. Daha foto atarim size :KK68: aksam 1 catal pastq 3 4 tane sarma disinda bisey yemedim. Bol bol halay cekip oynadik :rapci:
İyiki doğdun diyorum oğluşuna Allah hayırlı güzel ömürler versin amel defterinizi kapattirmayacak 2 dunyadada sizi mutlu edecek bir evlat olsun inşallah sofra da çok guzel

Boyum 168 cm. İlk hedefim 70, sonra 65 :) verdikçe şımarıyor insan:)
Dünden beri forumunuzda gördüğüm sodalı limonlu yağ yakıcı suyu hazırlayıp içiyorum, bakalım ramazanda nasıl yapacağız? Ama eminim ki sizlerin de desteği ile hep birlikte zaiyatsız atlatacağız:)
Iyi ne güzel boyun uzunmuş..

Evet kilo verme uğruna yapamadığımız kalmadı.. Sodalar bitki çayları kürler ooooohooo:))

Ben 5 ayda 17 kilo verdim.. Yani her ay 3 buçuk kilo gitmiş oldu.. Harika bir düzenim vardı halende devam ettirmeye çalışıyorum çünkü yaşam tarzı haline geldi..

2 aydır korumaya geçtim.. Evet koruma zor ama kendimi kasmıyorum.. Canımın istediği herşeyden kontrollü şekilde yiyorum kilo almıyorum..

Zaten mide küçük ve nefis korlenmis ayriyetende kilo alma korkusu var haliyle az az dikkat ediyorum.. Yine gün içinde aktif olmaya çalışıyorum.. Bol bol yürüyüş yapıyorum..

Peki kilo verme döneminde nasıl beslendiniz spor falan nasıldı? Boyun kaç? Çok merak ettim bende kendime 6 ay hedef koydum.

Bunlarda benim yaptıklarım
Bana kalsa 3 4 cesit daha yaparim ama
Yetr artik dediler
Burda akrabalar yok malum.arkadasta cagirmak istmedim. Kocis ben kvalide teyze oglus. Bizbize kutladik. Daha foto atarim size :KK68: aksam 1 catal pastq 3 4 tane sarma disinda bisey yemedim. Bol bol halay cekip oynadik :rapci:
Oooo ikramların süper olmuş.. Ellerine sağlık Meleğim:KK200: Eymen çok şanslı harika bir annesi var üstelik fitt.. :KK48:

Bende o karpuzun içine meyve doldurma fikrine bayıldım.. Tam benlik :KK54:

Doğum günü pastasini sen mi yaptın?

Peki kilo verme döneminde nasıl beslendiniz spor falan nasıldı? Boyun kaç? Çok merak ettim bende kendime 6 ay hedef koydum.
Kahvaltı= 2 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 domates kibrit kutusu peynir şekersiz çay bol yeşillik.
(zeytin yediğim gün yumurta yemiyorum)

1 saat sonra şekersiz sade türk kahvsi
Öğün araları en az 4 saat bekletiyorum..
1 portakal 1 kivi bazende 1 elma üzerine tarçın döküyorum yanında yoğurtla yiyorum..

Akşama doğru 1 su bardağı süt içiyorum tarçınlı ve içine 1 tane dövülmüş ceviz ekliyorum...

Akşam yemeğim sınırsız yağsız limonlu salata yiyorum 1 kase yoğurt veya çorba yanında ana yemek herneyse miktarına göre değişebilir.. Ama 2 kaşık pilav 6 kaşık sebze yemeği yada 1 porsiyon et li yemekler..

Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yiyorum daha sonra çay kahve süt hariç hiç birşey yemiyorum..

Şeker makarna pilav ekmek hazir peket gıdalar asitli içecekler içmiyorum..

Buradan yola çıktım.
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir

Son düzenleme:
X