Kendim Diyetim. ( resimli)

80 gr'lık paketlerden alıyorum Baharcım ama light almadım hiç, çok mu kalorili ki? Elimde son 1 tane kalmış baktım ama yazmıyor üstünde kalorisi
yaklaşık 155-195 kalori arası klasik olanı.
light 90 kalori.
benim diyet menumde öğle aramda vardı,hergün yiyordum.salatayla karıştırıp.
zaten tenekeden yağı akıtsan vıcık vıcık akan yağı görüyosundur:)

yaklaşık 155-195 kalori arası klasik olanı.
light 90 kalori.
benim diyet menumde öğle aramda vardı,hergün yiyordum.salatayla karıştırıp.
zaten tenekeden yağı akıtsan vıcık vıcık akan yağı görüyosundur:)
zaten yağını akıtıp katıyorum salataya, yoksa midem kaldırmıyor. Hergün de yemiyorum, dediğim gibi yemekleri beğenmediğimde yapıyorum. Bir dahakine light olanı alıp deneyeyim, belki onu daha çok severim:)

PicsArt_05-31-05.16.06.jpg

Bi MAŞALLAH inizi alırız ama :KK39:
Konseptimiz ŞALVARLI PARTİYDİ :-)
Hala giyen var mi bilmem ama sana yabanci degildir tubacigim tuanairem tuanairem :confused:
(ilk defa salvar giydim, cook rahatmis )

Salvarli olunca zayif oldugum belli olmadi pek ama daha oglusumla zayif coook resim cekiliriz :KK71:
Aralikta buraya ilk yazdigim zaman
Oglumun dogumgunu ve tatile gidene kadar hedef 65 diyodum :))
Heeyyy gidi gunler
Zaman ne cabuk akip gecti
Iyikide gul ile tanismisim, iyi ki de pes etmeden saglikli, dogru beslenmeye ve spora devam etmisim. 65 derken 58 olmuşum. Coook mutluyum:halay::halay:

çok güzel görünüyorsunuz Melekcim:) valla benim de gözüme ilk çarpan zayıflığındı:)
Oğluna da musmutlu hayırlı bir ömür diliyorum

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tesekkur ederim canim, insallah
Kvalidem 4 ay once geldiginde 71 kiloydum. Eriyip bitmissin 3 4 kilo al diyor ama bence cok iyiyim hatta 1 2 kilo daha verip sabitlemek istiyorum insallah :KK73:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tesekkur ederim canim, insallah
Kvalidem 4 ay once geldiginde 71 kiloydum. Eriyip bitmissin 3 4 kilo al diyor ama bence cok iyiyim hatta 1 2 kilo daha verip sabitlemek istiyorum insallah :KK73:
Anneler kayınvalideler hep aynı, benim annem de daha fazla zayıflama kıyafetlerin bol gelecek diyo☺️ Bilmiyor ki zevkle düzeceğim gardrobumu yeniden

Eki Görüntüle 1840462

Hala giyen var mi bilmem ama sana yabanci degildir tubacigim tuanairem tuanairem :confused:
Aaaa çok tatlisin ya sende oglunda maşallah size ailenize nazar değmesin pek güzel olmuş salvarda ne güzel ya doğum günü kutlamissiniz nice yillara

Aaaa çok tatlisin ya sende oglunda maşallah size ailenize nazar değmesin pek güzel olmuş salvarda ne güzel ya doğum günü kutlamissiniz nice yillara

Tesekkur ederi canim. Esim adanali ama fikir bendendi. Gerci onlarda salvar giymiyor ama oglus dogmadan esim derdi. Oglum olursa salvar alcam diye. Benimde aklima geldi

Aaaa bildirim yapmayı unuttum
Ogleden önce 20 dk egzersiz yaptım
Aksam sporum level 3 8. Gün yapıldı
Arkadaslar spor yarışmasına katılmayı düşünüyor musunuz? Malum ramazanda var
Sayfaya Yeni katilan arkadaslarimada hoşgeldiniz diyorum

Eki Görüntüle 1840462

Aayy maşallah binbirkere maşallah size.:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım korusun esirgesin yavrunu.. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah..:anne: Minik Eymen aynı babasına benziyor kopyası gibi çok sevimli:emir_bebek: öpesim geldi o yanakları o kolları:KK200:

Sende çok güzelsin yüzün ne kadar güzel hayran kaldım :KK19: gerçekten sarval konseptini beğendim çok değişik olmuş harika bir fikir olmuş..
O kadar geniş kıyafetler içinde bile çok zayıf görünüyorsun bencede kilo verme artık çok idealsin.. Bileklerin belin ellerin incecik görünüyorsun gayet zayıfsın.. :KK19:
Biliyosun Mayıs anneleri grubunda tanıştık seninle ordan konuşuyorduk sonra doğum kilolarımızdan kurtulalım diyince birlik olduk destek olduk.. Bende seninle tanıştığım için çok mutluyum :KK68: ne güzel sağlıklı bir şekilde doğum kilolarımızdan kurtulduk.. Hoppa

X