Kendim Diyetim. ( resimli)

Hoşgeldin canım..

Tam zamanında kendini frenlemişsin..

Evet aynı benim gibisin ben su an 69 kiloyum başladığımda 76 kiloydum..

Diyet spor ve istikrar birleşince veremeyeceğin kilo yok.. !!

Hoşgeldin canım..

Tam zamanında kendini frenlemişsin..

Evet aynı benim gibisin ben su an 69 kiloyum başladığımda 76 kiloydum..

Diyet spor ve istikrar birleşince veremeyeceğin kilo yok.. !!
Evet yeterki istek olsun bu yaşta bu kilo bana çok ağır geldi ve psikolijimi çok bozdu dışarıda ince ince kızları gördükçe moralim çok bozuluyor :-(

Tartı gününü takip ediyorum merakla bekliyodum ben
Aminnn inşallahhh bende görürüm o günlerii.
İnan bende senin kadar senin tartı gününü merak ediyorum

Emek veriyorum çaba sarf ediyorum ve böyle sonuçlar görünce mutlu oluyorum

Moralimin eksiye düştüğü çok zaman oldu etrafımdaki herkes herşeyi yerken ben sadece tadına bakarıyorum.. Olsun alıştım kilo verme aşkına zayıf olmak için herşeye değer..

Evet yeterki istek olsun bu yaşta bu kilo bana çok ağır geldi ve psikolijimi çok bozdu dışarıda ince ince kızları gördükçe moralim çok bozuluyor :-(
Peki moralin bozulunca ne hissediyorsun.. ?
Kendi kendine hırs yapmıyor musun ?

Güzel ve fit anne olmak için kendini kısıtlayarak ögünlerini kücülterek işe başlayabilirsin...

Kesinlikle oyle canim. Tartida kilolar eksildikce dahada kararli istekli oluyorsun.
Iiiyy kizarmada neymis

Kesinlikle oyle canim. Tartida kilolar eksildikce dahada kararli istekli oluyorsun.
Iiiyy kizarmada neymis
Hehheh:))

Tabi canım oda neymiş Melek , hiç sevmez onu :) demi...

Hatırlıyorum seni mayıs anneleri grubundan unu yağda kavurup şekerle yiyordun süt olsun diye hatta dedim yeme arkadaşım diye ama nerdeeeee

yruklu YILDIZIM, post: 44350577, member: 689734"]Merhaba... Hoşgeldin canım..

Tabiki katılabilirsin.. Kendiden bash etsene.. Kac kilosun , kaç yaşındasın , hedefin kaç??
[/QUOTE]
Hosbuldum. Teşekkür ederim. Üç çocuk annesiyim ben. Çok kilo aldım iki ve üçüncü hamilelikte. En son 73 kiloda kendimden utanarak başladım sekiz ay önce. Şimdi 57 kilodayim. Hedefim 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…