- 26 Aralık 2015
- 62
- 47
- 45
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Teşekkür ederim canım..Ooooo cooook harikaaa caniimm yaaaa basarilarinin devamini dileriiimm
Gecen kine gore az gitmus ama olsun hic gitmeseydi uzulurdum yaYaaaa sen süpersin.. Tebrik ederim canım... :) inan çok mutlu oldum.
Kahvaltın harika görünüyor.
Ama tabi bana daha bi hafta olmadi bile oyle dusununcee ooo coook iyi vermisim demi 2.5 kg yiGecen kine gore az gitmus ama olsun hic gitmeseydi uzulurdum ya
Evet ins yaaa tartida ellileri gormeyi o kadar cooook.istiryoruumm kii yaaaTeşekkür ederim canım..
Sende bugün güzel haberlerle geldin. 50 li kilolara az kaldı...
Hosbuldum. Teşekkür ederim. Üç çocuk annesiyim ben. Çok kilo aldım iki ve üçüncü hamilelikte. En son 73 kiloda kendimden utanarak başladım sekiz ay önce. Şimdi 57 kilodayim. Hedefim 52[/QUOTE]yruklu YILDIZIM, post: 44350577, member: 689734"]Merhaba... Hoşgeldin canım..
Tabiki katılabilirsin.. Kendiden bash etsene.. Kac kilosun , kaç yaşındasın , hedefin kaç??
Sen çok iyi bir örneksin asıl ben seni tebrik ederim..Hosbuldum. Teşekkür ederim. Üç çocuk annesiyim ben. Çok kilo aldım iki ve üçüncü hamilelikte. En son 73 kiloda kendimden utanarak başladım sekiz ay önce. Şimdi 57 kilodayim. Hedefim 52
Bende yeniyim hop diye giriverdim konuyaMerhaba hepinize..yeni uyeyim ben de katilabilir miyim size..
Ip atlamanın tüm kasları çalıştırdığını duymuştum. Bel Fıtığı yoksa yapabilirsinKızlar benim kızım çok küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum ev içinde yürüyüş kadar etkili olacak bi hareket var mı?
Malesef bnde cikamiyorum.benim.kizimda bes aylik birakabilecegim birisi olsa birakip yuruyus yapmayı cok isterdim ama ailemden uzaktayim kimsem yok malesef o yuzden bnde evde ip.atlıyorum plates yapiyorum falanKızlar benim kızım çok küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum ev içinde yürüyüş kadar etkili olacak bi hareket var mı?
Tesekkurler caniim aramiza hosgeldinAyrıca hepinizi de tebrik ediyorum. Çok güzel ve hızlı veriyorsunuz.
Hosgeldiniiz kizlaaaarrBende yeniyim hop diye giriverdim konuya)
Ohh ne guzel caniimm gunun coookk guzel gecer ins gule gule sende iyiki varsiinArkadaşlar ben annemlere gidiyorum.. Akşamda eşimle avm ye gidecez.. Çıkmamam lazım akşam görüşürüz öpüyorum hepinizi iyiki varsınız..
Çok şükürIp atlamanın tüm kasları çalıştırdığını duymuştum. Bel Fıtığı yoksa yapabilirsin
Faydasını görüyormusun peki?Malesef bnde cikamiyorum.benim.kizimda bes aylik birakabilecegim birisi olsa birakip yuruyus yapmayı cok isterdim ama ailemden uzaktayim kimsem yok malesef o yuzden bnde evde ip.atlıyorum plates yapiyorum falan
Hosbuldum. tesekkur ederim.his buldumpost: 4435ederim member: 724896 .!.:Tesekkurler caniim aramiza hosgeldin