Kendim Diyetim. ( resimli)

yruklu YILDIZIM, post: 44350577, member: 689734"]Merhaba... Hoşgeldin canım..

Tabiki katılabilirsin.. Kendiden bash etsene.. Kac kilosun , kaç yaşındasın , hedefin kaç??
Hosbuldum. Teşekkür ederim. Üç çocuk annesiyim ben. Çok kilo aldım iki ve üçüncü hamilelikte. En son 73 kiloda kendimden utanarak başladım sekiz ay önce. Şimdi 57 kilodayim. Hedefim 52[/QUOTE]
Sen çok iyi bir örneksin asıl ben seni tebrik ederim..
Senden öğreneceğimiz çok şey var nasıl başardın? Toplamda kac kilo verdin boyun kaç? Ideal kilona az kalmış..

Arkadaşlar ben annemlere gidiyorum.. Akşamda eşimle avm ye gidecez.. Çıkmamam lazım akşam görüşürüz öpüyorum hepinizi iyiki varsınız..

Hosbuldum. Teşekkür ederim. Üç çocuk annesiyim ben. Çok kilo aldım iki ve üçüncü hamilelikte. En son 73 kiloda kendimden utanarak başladım sekiz ay önce. Şimdi 57 kilodayim. Hedefim 52
Sen çok iyi bir örneksin asıl ben seni tebrik ederim..
Senden öğreneceğimiz çok şey var nasıl başardın? Toplamda kac kilo verdin boyun kaç? Ideal kilona az kalmış..
[/QUOTE]
Toplam 16 kilo oldu 8 ayda. Spor yapamadım ben. Is yerime gidiş geliş toplam 40 dk yürüyus sadece..Son 5 kaldı..Sanırım 2,5 ay daha var hedefe

Bu sabah yediklerim
2 dilim kızarmış ekmek,
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı cemen
1 kibrit kutusu peynir
6 adet zeytin
1 muz
1 bardak tarçınlı yeşil çay

20 dk yürüyüş

Kızlar benim kızım çok küçük olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum ev içinde yürüyüş kadar etkili olacak bi hareket var mı?
Malesef bnde cikamiyorum.benim.kizimda bes aylik birakabilecegim birisi olsa birakip yuruyus yapmayı cok isterdim ama ailemden uzaktayim kimsem yok malesef o yuzden bnde evde ip.atlıyorum plates yapiyorum falan

Ip atlamanın tüm kasları çalıştırdığını duymuştum. Bel Fıtığı yoksa yapabilirsin
Çok şükür
Malesef bnde cikamiyorum.benim.kizimda bes aylik birakabilecegim birisi olsa birakip yuruyus yapmayı cok isterdim ama ailemden uzaktayim kimsem yok malesef o yuzden bnde evde ip.atlıyorum plates yapiyorum falan
Faydasını görüyormusun peki?

Sabah kahvaltısindan sonra çay ve su içtim. Azönce de
1 yemek kaşığı ton balığı
1 adet domatesli Kaşarlı kepekli tost
1 çay bardağı iç ay çekirdeği
1 avuç kuru üzüm
Ama doydugumu hissetmiyorum. Yiyebilecegim baska bir şey yok o yüzden Akşam da bir şeyler yerim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…