Kendim Diyetim. ( resimli)

Canım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için de
Vücudu nasıl bir enfeksiyon kapmış ki böyle halen atlatamadı.. ?

Bende çok üzüldüm.. Evlat bu can bu.. Allahım şifa versin.

Merak etme iyilesicek inşallah evinize dönersiniz..

aman ben bugun oyle yedim takildim serbest...
sporda yapasiim yok...
adet olcam zatn oyle takiliom...
sinavada az kaldi zatn kitaplarida bitermem lazim, 10lu deneme aldim bugun onlarida cozmem lazim
Valla topik olarak hep beraber sınav stresine girdik..

Su sınavlar olsada rahatlasak :))

kızlar bildiğiniz üzere iki haftadır yüzmeye gidiyorum.şimdilik güzel gidiyor ve çok yoruyor.o yüzden başka bişey yapamıyorum....
bacaklarımda sıkılaşma hissediorum.ve yavaş yavaş öğreniyorumda:)
yüzme hocamda 178 boyunca belinde saçları olan incecik beli olan.hani ne giyse yakışan tiplerden.göbeği resmen içine kaçmış.karnı o kadar düz insan görmedim desem yeri...tatlı bir hatun. tek yaptığı sporun yüzme olduğunu söyledi.bende paylaşayım dedim....

Günaydın arkadaşlar
Dün akşam yememem gereken bir saatte yemek yedim 9 gibi misafirler olunca bende farketmeden yemisim
Misafirler geç gitti ev perisan halde hem dağınık hem pis ve ben çok yorgunum piknik gezme derken bende perişan oldum
Şişkinlik hissediyorum bide bugün benim için çok yorucu geçecek
Zaten dunde spor yapmadım
Tartışma bir gün kala hiç iyi olmadi
Elma sirkeli limonlu suyumu içtim kahvaltimi yaptım

dunde esimle konusmustuk ayni seyi, vucudun butun kaslarini calistiyormus ve vucut calismis gibi vucudu sekillendiriyormus...
sisman biri varmisti yagli falan , adam sadece yuzmeyle haftada 2 kere falan 3 saat yuzmeyle vucut calismis gibi olmus
keske hepimizin gitme olanagi olsa

bende netten bakıyorum bir saatlik yüzme 500 kalori yaktırıyomuş, 1 saatlik fitnessta öyle. yalnız kiloya göre değişiyor bu benim kiloma göre,daha kilolu daha çok kalori yakıyor.
ben saf spor salonuna kaç aydır gidiyorum havuza hiç bakmıyordum bile.bilmiyorum ya.keşke kışın halletseymişim neyse geç olsun güç olmasın.
ilk gün yuttuğum klorlu suyun haddi hesabı yok:))

iykk bende beceremiyorum yuzmeyi
bir kere denize gittim kucukken sayili havuz, zatn igreniyorum galiba kafamdaki deliklerden su girecek diye cok huylaniyorum bu gidisle yuzmeyi ogrenmeden tahtali koye giderim
isterdim ama ya, hos olsada esim kesin musade etmezde hayirlisi

4 dersimi geride bıraktım ve hala öğrenemiycem gibi geliyor. tek problemimi kasma ve panikmiş.
bende çok küçük ilçede büyüdüm tabi tatil falan görmedik:) eşimle bi evlendim bide ant-kemer doğumlu ya:)
13 günlükken denizle tanıştırmışlar.o balık gibi yüzerken ben saf kenarda onu izlemek istemiyorum artık sırf bu yüzden başladım...

Selamlar
Sabah bir kupa tarçınlı sıcak süt içtim sekiz gibi
15:30 bir kase erik yeni dünya
16:50 bir kase pul biberli yoğurt ve bir tabak salçasız yağlı makarna. En sevdiğim yemek olduğu için karşı koyamıyorum

Bu arada bayan öğretmenim bugün beni bahceye cağırdı oturduk muhabbet ettik bana güzelce bi çikolata almıs biz otururken cok eridi yiyemedim erimeseydi belki bi ısırık alırdım yasasin:))

Okuldan geldim basım çatlıyor catlıyor of

Canım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için de
Gecmis olsun tekrardan canim.napacaksin canim evlat bu.sen kendini iyi hissetki ona yararin dokunsun.yani senin guclu olman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…