- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.681
Vücudu nasıl bir enfeksiyon kapmış ki böyle halen atlatamadı.. ?Canım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için de
Valla topik olarak hep beraber sınav stresine girdik..aman ben bugun oyle yedim takildim serbest...
sporda yapasiim yok...
adet olcam zatn oyle takiliom...
sinavada az kaldi zatn kitaplarida bitermem lazim, 10lu deneme aldim bugun onlarida cozmem lazim
Kendine sorun etme.. Ölçülü yediğin sürece birseycik olmaz..Şey çiğköfte zeytin salata yedim
Çok geçmiş olsun tekrar umarım bir an önce iyileşir Allah safi ismini tecelli ettirsin canimCanım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için de
dunde esimle konusmustuk ayni seyi, vucudun butun kaslarini calistiyormus ve vucut calismis gibi vucudu sekillendiriyormus...kızlar bildiğiniz üzere iki haftadır yüzmeye gidiyorum.şimdilik güzel gidiyor ve çok yoruyor.o yüzden başka bişey yapamıyorum....
bacaklarımda sıkılaşma hissediorum.ve yavaş yavaş öğreniyorumda:)
yüzme hocamda 178 boyunca belinde saçları olan incecik beli olan.hani ne giyse yakışan tiplerden.göbeği resmen içine kaçmış.karnı o kadar düz insan görmedim desem yeri...tatlı bir hatun. tek yaptığı sporun yüzme olduğunu söyledi.bende paylaşayım dedim....
bende netten bakıyorum bir saatlik yüzme 500 kalori yaktırıyomuş, 1 saatlik fitnessta öyle. yalnız kiloya göre değişiyor bu benim kiloma göre,daha kilolu daha çok kalori yakıyor.dunde esimle konusmustuk ayni seyi, vucudun butun kaslarini calistiyormus ve vucut calismis gibi vucudu sekillendiriyormus...
sisman biri varmisti yagli falan , adam sadece yuzmeyle haftada 2 kere falan 3 saat yuzmeyle vucut calismis gibi olmus
keske hepimizin gitme olanagi olsa
iykk bende beceremiyorum yuzmeyibende netten bakıyorum bir saatlik yüzme 500 kalori yaktırıyomuş, 1 saatlik fitnessta öyle. yalnız kiloya göre değişiyor bu benim kiloma göre,daha kilolu daha çok kalori yakıyor.
ben saf spor salonuna kaç aydır gidiyorum havuza hiç bakmıyordum bile.bilmiyorum ya.keşke kışın halletseymişim neyse geç olsun güç olmasın.
ilk gün yuttuğum klorlu suyun haddi hesabı yok:))
4 dersimi geride bıraktım ve hala öğrenemiycem gibi geliyor. tek problemimi kasma ve panikmiş.iykk bende beceremiyorum yuzmeyi
bir kere denize gittim kucukken sayili havuz, zatn igreniyorum galiba kafamdaki deliklerden su girecek diye cok huylaniyorumbu gidisle yuzmeyi ogrenmeden tahtali koye giderim
isterdim ama ya, hos olsada esim kesin musade etmezde hayirlisi
Günün verimli gecmis egzersizlerin falan süpersinNerdesiniz yaaaa
Gecmis olsun tekrardan canim.napacaksin canim evlat bu.sen kendini iyi hissetki ona yararin dokunsun.yani senin guclu olman gerekCanım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için de