Kendim Diyetim. ( resimli)

Wc ye gitcem diye ise gidemedim..70.8 im degisen yok kendimi karincalar icindeki agustos bocegi gibi hissettim
Bol bol salata ve yoğurt yemelisin kaçamak yapmadan günde 30 dk hareket etsen mutlaka eksilirsin..

Demekki kilo vermemeye etki rahatsızlığın var yada kaçamak yapıyorsun..

Waauuww çok iyisin tebrikler 6 lı rakamların hayırlı olsun şekerim

Ne güzel aç kalmadan diyetini ve sporunu keyifli hale getirerek yapıyorsun..
Sağol canım yaa
Yani kahvaltı ve spor olduktan sonra sıkıntı yok inşallah 1 kepçe yemekle salata yoğurt dönüyor insan da benim gözüm aç sıkıntı orda inşallah tutmaya çalışıyorum kendimi
1 kilo iyi demekki sevindim simdi
1 gün arayla jillianimada devam ediyorum
Hadi bakalım hayırlısı. Birlikte göreceğiz inş.
Tavsiyeler resimler için Sağol devamını bekliyorum

çok iyisin ve azimlisin tebrik ediyorum.
kilo gitme hızın artacak sakın pes etme.
o arkadaşlarının verdiği çikolatanın erimesini bekleme; hiç alma...

çok iyisin ve azimlisin tebrik ediyorum.
kilo gitme hızın artacak sakın pes etme.
o arkadaşlarının verdiği çikolatanın erimesini bekleme; hiç alma...
İnşallah çok istekliyim ya sporda iyi gidiyor
Vücudum hem zayıflayip hem toplansa çok iyi olacak bakalım bidahaki salı neler olacakSağol canim

13 unde olmam gereken regl yi rötarli olarak simdi oldum. Cok siskinlik var
Kilomu söylesem mi soylemesem mi bilemedim
Moralini bozma Meleğim..

Biliyorsun regl döneminde vücudunda en az kilo ödem oluşur.. En iyisi regli sonrası tartıl kuzum

canlar ders calismakdan devreler yandi
tarihin hepsi birbirine girdi oyle okuyorum cozuyorum yalan yanlis allah hayir eylesin bakalim
ben 60.1 geldim adet oldum zaten dun, 2 3 gundur spor yok arada bir seylerde atistiriyorum, 59.9 dum
bakalim pazar gununu bi atlatayim ya..
hepinizi tebrik ederim
Ftmk43 harikasin aferin sana

Günaydın kızlar
Ftmk tebrik ederim cok iyi gidiyorsun sana yaklastim ben de :)
Bu arada kabaklı omlet çok güzel görünüyor

Kızlar bir sey soracağım tartıldım bir kilom daha gitmiş 70 olmuşum. O kadar da kaçamak yapıyorum geçen akşam çiğköfte yemiştim dün de baya makarna yiyip bozdum diyeti neden gidiyor bu kilolar artar diye bekliyordum​

makarna yağsız salçasız çokta tehlikeli değil.
eğer porsıyonların küçükse ve metabolizmanı hızlandıran seyler yapmaya başladıysan gidiyordur. mesela tarçınlı süt yesilçay türk kahvei tüketmeye başladın ya:)

Açıkçası porsiyonum küçük değildi
Ama bol su ve yeşil çay süt tüketiyorum haklısın. İyi o zaman artacağını beklerken gittiğini görmek motive etti

Merhaba arkadaşlar bugün oğlum çıkacak gibi inşallah. Hiç bilmiyorum kaç kilo olduğumu aklıma bile gelmedi tartılmak. Cehennem gibi geçti bugün 9gün oldu çocuğum hastaneye yatalı. Haftaya bildiririm inşallah bende kilomu allah evlatlarımızı korusun. Yemek hiç yapamadım bu kadar zaman iştah falan da kalmadı. Mecburen yedim sütüm kesilmesin diye kahvaltı türü yedik genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…