- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.701
Waauuww çok iyisin
Bol bol salata ve yoğurt yemelisin kaçamak yapmadan günde 30 dk hareket etsen mutlaka eksilirsin..Wc ye gitcem diye ise gidemedim..70.8 im degisen yok kendimi karincalar icindeki agustos bocegi gibi hissettim
Sağol canım yaaWaauuww çok iyisintebrikler 6 lı rakamların hayırlı olsun şekerim
Ne güzel aç kalmadan diyetini ve sporunu keyifli hale getirerek yapıyorsun..
çok iyisin ve azimlisin tebrik ediyorum.Sağol canım yaa
Yani kahvaltı ve spor olduktan sonra sıkıntı yok inşallah 1 kepçe yemekle salata yoğurt dönüyor insan da benim gözüm aç sıkıntı orda inşallah tutmaya çalışıyorum kendimi
1 kilo iyi demekki sevindim simdi
1 gün arayla jillianimada devam ediyorum
Hadi bakalım hayırlısı. Birlikte göreceğiz inş.
Tavsiyeler resimler için Sağol devamını bekliyorum
Çok teşekkür ederim.Cok iyi canim
Tebrik ediyorum
Basarilarinin devamini diliyorum öğretmenim
İnşallah çok istekliyim ya sporda iyi gidiyorçok iyisin ve azimlisin tebrik ediyorum.
kilo gitme hızın artacak sakın pes etme.
o arkadaşlarının verdiği çikolatanın erimesini bekleme; hiç alma...
Moralini bozma Meleğim..13 unde olmam gereken regl yi rötarli olarak simdi oldum. Cok siskinlik var
Kilomu söylesem mi soylemesem mi bilemedim
zaten kararlıysan bu işin %60ını halletmişşin demektir.İnşallah çok istekliyim ya sporda iyi gidiyor
Vücudum hem zayıflayip hem toplansa çok iyi olacak bakalım bidahaki salı neler olacakSağol canim
Canim çekti yaa öğlen yemeği yaklastiya acıktımEki Görüntüle 1833823
Kabak omlet yaptım harika oldu.. Hem doyurucu hem kiloyu korumak adına hafif mi hafif.
makarna yağsız salçasız çokta tehlikeli değil.Günaydın kızlar
Ftmk tebrik ederim cok iyi gidiyorsun sana yaklastim ben de :)
Bu arada kabaklı omlet çok güzel görünüyor
Kızlar bir sey soracağım tartıldım bir kilom daha gitmiş 70 olmuşum. O kadar da kaçamak yapıyorum geçen akşam çiğköfte yemiştim dün de baya makarna yiyip bozdum diyeti neden gidiyor bu kilolarartar diye bekliyordum
makarna yağsız salçasız çokta tehlikeli değil.
eğer porsıyonların küçükse ve metabolizmanı hızlandıran seyler yapmaya başladıysan gidiyordur. mesela tarçınlı süt yesilçay türk kahvei tüketmeye başladın ya:)