- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.661
Fazlami bilmem bana çok öyle gelmediBeyaz Kelebek Allah bağışlasın
Ftmk merhaba öncelikle bravo cünkü o kadar güzel sey benim önümde olsa dayanamaz fazla yerdimama yine de diyet icin fazla olmus sanki birazcık ama sporla toparlarsın ya da yarın öğün eksilterek hemen toparlarsın diyeti bir süredir yapıyorsan kacamaklardan bi sey olmaz
Ben de öğlen biraz fazla kacirdim sabah 10 zeytin ve salata yemistim 15:00 gibi de iki tabak patatesli sulu yemek ve bir but yedim yemeğin icinde vardıBir anda fazla oldu sanırım o yüzden aksam dans ederim
onunaskibanaxl hosgeldin canim
72 kiloydun galiba
Boyun kac acaba
Topigimize gelmekle dogru karar verdin. Sinavin cok onemli, cok kati diyet yapma sakin. Kahvaltini 1 2dilim ekmekle guzel yap. Ders arasinda meyve yiyebilirsin. Aksam 19 dan sonra bisey yememeni tavsiye ederim. Yarim saatte olsa spora vakit ayirirsan cok guzel olur. Kilonu korumak icin yediklerine, kilo vermek icin sporuna dikkat etmelisin bence.
Ayy düşünsene istediğin universitede, istedigin bolumu kazanmissin
Simdiki halinle mi okula girmek istersin
Yoksaa 55 57 kiloyla mi
Onunde 4 ay var. 4 ayda eğer gercekten istersen hedefledigin kiloda olabilirsin
Hafta ici degilki erken kalkayim demituanairem hadi uyan artık...!
Bak erken kalkan yol alır.. Kalkamayan yolda kalırbırak evi işi biraz kendine vakit ayır.. Hava bozuk yağmur çamur dinleme hadi biraz hareket edelim şekerim
Bilmiyorum artik iki akif olsa ne olurdu acaba..birileri tugbaya hak vermeli diyorumuyanmazmi canim ya sabahin 5 bucugunda hortladik
jilianla 1 mile yaptim, akifi asagi indircem simdi napiyim yaa cok yoruldu vucudum, o kadar kilo gitti spor yapiyorum bacaklar halaa lambur lumbur olabilio
Bütün haklar senin olsun canım ya sen yeterki işte yaBilmiyorum artik iki akif olsa ne olurdu acaba..birileri tugbaya hak vermeli diyorum
Fatmacim herzaman yanindayim canim..allah cocugunu sana bagislasin..ya ben takiliyorun komsuma..70lerden dolayiBütün haklar senin olsun canım ya sen yeterki işte ya
Var ya çocuk is çok zor ama hayat devam ediyor işte varya 12 kilo vermişsin bu yogunlukta resmen benim oğlan 12 kilo onu kucagindan indirmissin ya supersin
Desteğini ve arkadaşlığın i bekliyorum bak
Ben hep erken kalkmaktan alismisim uyuyamiyorum yaayani yıllardır böyle bi hamileyken çok uyumustum ya işten geliyordum sabahlara kadar öğlen yemegine eve gelince bile içim geçiyordu ya ne gunlerdi
Merhabaa hosbuldum
Evet 72 kiloyum boyumu da zaman oldu ölçtürmeyeli 1.65 olması lazım bi ara ölçeyim cidden
Ayy inşaAllah ya, sınava ilk girişim bu yıl olsun bitsin istiyorum hedef yüksek ilk puanım kötü ikincisine çok iyi yapmam lazım dua edin de istediğim bölüm gelsin
Mesajını okurken yerde bacağıma asılmış esniyordum dediğin gibi katı diyet yapmıyorum hatta adı diyet mi bilmiyorum abur cubur hastasıydım onu kestim ekmeği kestim nadiren yerim hayatıma kahvaltıyı ekledim ve meshur gece yemelerimi kestim su içiyorum bol bol. Eskiden bir sey yemeden yatağa girince kendimi yalnız hissederdim.
Bu sıcakkanlı karsılamalar beni cok mutlu etti Allah razı olsun sen diyette misin nasıl gidiyor
Bu arada Ftmk öyle aman aman bi fazlalık değil zaten sadece hamur isi olduğu icin diyete bir tık uygunsuz demek istedim afiyet şifa olsun
Bende misafirim var yatiliydi bugunde buralar spor yapamıyorum çok mutsuzumFatmacim herzaman yanindayim canim..allah cocugunu sana bagislasin..ya ben takiliyorun komsuma..70lerden dolayiaman napim yaâa..bahar gecislerinde benim istahim cok aciliyo sanirim ondan veremiyorum.valla sen spora zaman ayiriyosun takdir ettim inan seni.birinin beni turduklemesi lazim.yokda bi haftada bu kari iki kiloda verdi yani jatirlatim dedim kankalara
senin bide bebeginmi varrrrrrBende misafirim var yatiliydi bugunde buralar spor yapamıyorum çok mutsuzum
Ccanimsin yaaa'...yemene dikkat etBende misafirim var yatiliydi bugunde buralar spor yapamıyorum çok mutsuzum
Var canım benim bebeğim oğlum 3 yaşına girecek inşallah 2 ay sonra eve gelince o kresten gelinceye kadar yemek evi topla spor hepsi bi arada zor ama kilolarda zorsenin bide bebeginmi varrrrrr
bebekle o kadar spor haaaaa
Çok yememeye dikkat ettim salata falan yedim bol bol zaten hizmet etmekten oturamiyor insan eşimin anne si kardeşi eşi falan kalabalikCcanimsin yaaa'...yemene dikkat et
Canım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için debeseye nerdesin..cocugun nasil oldu..umarim iidir
allah acil sifa versin canim ya cok uzuldum hala gecmemis tuh yaaa....allah butun hastalara yardim etsin insaallahhCanım daha hastane de yatıyor. Ateşi düştü ama ishal var şimdide psikolojik olarak çok çöktüm. Kelimeler yetmez anlatmaya teşekkürler unutmadığın için de
Sağol canım çok teşekkür ederimallah acil sifa versin canim ya cok uzuldum hala gecmemis tuh yaaa....allah butun hastalara yardim etsin insaallahh