- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.721
Tebrikler canım.. Iyi bir başlangıç yaptınGünaydın kızlar
Ftmk tebrik ederim cok iyi gidiyorsun sana yaklastim ben de :)
Bu arada kabaklı omlet çok güzel görünüyor
Kızlar bir sey soracağım tartıldım bir kilom daha gitmiş 70 olmuşum. O kadar da kaçamak yapıyorum geçen akşam çiğköfte yemiştim dün de baya makarna yiyip bozdum diyeti neden gidiyor bu kilolarartar diye bekliyordum
Ayy canım benim hiç sorun değil.. Herşeyin başı sağlık.. Oğlun iyileşsin sağlığına kavuşsun evinize gelsin daha sonra konuşuruz bu konuları.. Kaldığımız yerden devam ederiz..Merhaba arkadaşlar bugün oğlum çıkacak gibi inşallah. Hiç bilmiyorum kaç kilo olduğumu aklıma bile gelmedi tartılmak. Cehennem gibi geçti bugün 9gün oldu çocuğum hastaneye yatalı. Haftaya bildiririm inşallah bende kilomu allah evlatlarımızı korusun
Çok teşekkür ederim arkadasimcanlar ders calismakdan devreler yandi
tarihin hepsi birbirine girdi oyle okuyorum cozuyorum yalan yanlis allah hayir eylesin bakalim
ben 60.1 geldim adet oldum zaten dun, 2 3 gundur spor yok arada bir seylerde atistiriyorum, 59.9 dum
bakalim pazar gununu bi atlatayim ya..
hepinizi tebrik ederim
Ftmk43 harikasin aferin sana
Moralini bozma Meleğim..
Biliyorsun regl döneminde vücudunda en az kilo ödem oluşur.. En iyisi regli sonrası tartıl kuzum
İnşallah çıkarırlar kendini toparlar biran önce önemli olan evlatlarimizin sağlığı kilolari bi dahaki saliyada konuşuruz çok geçmiş olsun tekrarMerhaba arkadaşlar bugün oğlum çıkacak gibi inşallah. Hiç bilmiyorum kaç kilo olduğumu aklıma bile gelmedi tartılmak. Cehennem gibi geçti bugün 9gün oldu çocuğum hastaneye yatalı. Haftaya bildiririm inşallah bende kilomu allah evlatlarımızı korusun. Yemek hiç yapamadım bu kadar zaman iştah falan da kalmadı. Mecburen yedim sütüm kesilmesin diye kahvaltı türü yedik genelde
Darısı başıma darısı basimaBide zamaninda olmadigim icin daha sis hissediyorum canim kendimi. Ins haftaya 58.9 dahi olsa 58 i gorecegim.
Ya ben bu 50 lere hala alisamadim. Her seferinde 68 69 yaziyorum sonra silip duzeltiyorum
Hayirli olsun canim harikasin
Sağol tatlimHayirli olsun canim harikasin
Bugunumuze sukur..gecmis olsun yenidenMerhaba arkadaşlar bugün oğlum çıkacak gibi inşallah. Hiç bilmiyorum kaç kilo olduğumu aklıma bile gelmedi tartılmak. Cehennem gibi geçti bugün 9gün oldu çocuğum hastaneye yatalı. Haftaya bildiririm inşallah bende kilomu allah evlatlarımızı korusun. Yemek hiç yapamadım bu kadar zaman iştah falan da kalmadı. Mecburen yedim sütüm kesilmesin diye kahvaltı türü yedik genelde
Saat epey geçti.. Bence salata ve yoğurt yemelisin.. Meyve yeme.. Meyvelerini gündüz yiyebilirsin. Bugünki gibi mesela.. Gece acıkırsan 1 bardak süt yada ayran içebilirsin..Merhaba :)
Sabah kahvaltım biraz ağır oldu ve yağlıydı geç saatte yaptım filan ama çayımda şeker kullanmadım reçel ekmek falan da tüketmedim
Sonrasında iki kupa çay bir kase erik tükettim şimdi aç hissetmiyorum kendimi ama gece yememek için ya da daha geç olmadan son öğünümü yiyeyim bari diyorum. Ne atıstırayım önerileriniz var mı
Aayyy kıskanıyorum seni..Evet bayanlar bugunluk
Leslie 2 mil
30 dk dans ettim (Leslie yapmış kadar terliyorum )
Jillian level 2 3. Gün yapildi
Ya bende o kiloları görsem keşke bakıyorum kolları bacakları bunlar hiç toparlanmayacakmis gibi geliyor umutsuzluğa dusuyorumAayyy kıskanıyorum seni..vakitim olsa bende yapsam ama ufaklık bırakmıyor..
Sıkılaşma için pilates öneririm..Ya bende o kiloları görsem keşke bakıyorum kolları bacakları bunlar hiç toparlanmayacakmis gibi geliyor umutsuzluğa dusuyorum
Sen kiskaniyosan ben napimAayyy kıskanıyorum seni..vakitim olsa bende yapsam ama ufaklık bırakmıyor..
Arkadaşımız tam örnek alınması gereken birisi..Sen kiskaniyosan ben napim