Kendim Diyetim. ( resimli)

Tebrikler canım.. Iyi bir başlangıç yaptın

Şimdi bu hafta normal düzeyde kilo versiysen bu bir hafta önceki çabaların sonucu vermiş olursun.. Eger bu haftada kaçamak yaparsan spor yapmazsan yediklerine dikkat etmezsen kilo vermen durur.. Gelecek haftanın sonuçlarını şimdiden hazırlıyoruz.. Diyetine dikkat edip düzenli olarak egzersiz yaparsan her hafta sonuç alırsın..

Ayy canım benim hiç sorun değil.. Herşeyin başı sağlık.. Oğlun iyileşsin sağlığına kavuşsun evinize gelsin daha sonra konuşuruz bu konuları.. Kaldığımız yerden devam ederiz..

Yeterki senin için rahat olsun.. Kolay değil canım benim yavrunun gözünün önünde hasta şekilde yatıyor olması... gerçekten çok üzücü..

Sen oğlunla ilgilen gerisini düşünme.. Bir an önce iyileşmesini diliyorum.. Allaha emanet olun..

Çok teşekkür ederim arkadasimdaha yol uzun Allah sanada zihin açıklığı versin insallah

Moralini bozma Meleğim..

Biliyorsun regl döneminde vücudunda en az kilo ödem oluşur.. En iyisi regli sonrası tartıl kuzum

Bide zamaninda olmadigim icin daha sis hissediyorum canim kendimi. Ins haftaya 58.9 dahi olsa 58 i gorecegim.
Ya ben bu 50 lere hala alisamadim. Her seferinde 68 69 yaziyorum sonra silip duzeltiyorum

İnşallah çıkarırlar kendini toparlar biran önce önemli olan evlatlarimizin sağlığı kilolari bi dahaki saliyada konuşuruz çok geçmiş olsun tekrar

Bide zamaninda olmadigim icin daha sis hissediyorum canim kendimi. Ins haftaya 58.9 dahi olsa 58 i gorecegim.
Ya ben bu 50 lere hala alisamadim. Her seferinde 68 69 yaziyorum sonra silip duzeltiyorum
Darısı başıma darısı basima
Umarim 6 li sayıları yanlışlıkla yazdığım günler gelir

Bugunumuze sukur..gecmis olsun yeniden

Merhaba :)
Sabah kahvaltım biraz ağır oldu ve yağlıydı geç saatte yaptım filan ama çayımda şeker kullanmadım reçel ekmek falan da tüketmedim
Sonrasında iki kupa çay bir kase erik tükettim şimdi aç hissetmiyorum kendimi ama gece yememek için ya da daha geç olmadan son öğünümü yiyeyim bari diyorum. Ne atıstırayım önerileriniz var mı

Saat epey geçti.. Bence salata ve yoğurt yemelisin.. Meyve yeme.. Meyvelerini gündüz yiyebilirsin. Bugünki gibi mesela.. Gece acıkırsan 1 bardak süt yada ayran içebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…