Kendim Diyetim. ( resimli)

Teşekkür ederim..

Aslında diyete tamamen başlamadan önce diyete kendini hazırlamak önemli bir süreç..!

Tamam ben yarın rejime girecem yada ben bugün diyete başladım diyenler malesef sonuna kadar devam edemiyor. İnanır misin benim kendimi ve psikolojimi hazirlamam tam 10 gün sürdü..
Yavaş yavaş paketli ürünlerden uzaklaştım porsiyonlarımı küçülttüm.. Sporu hayatıma aldım bu yolda çaba sarf eden emek veren kişileri araştırdım.. Zayıflama hikayeleri öncesi sonrası resimler bana ilham oldu..

Benim de asla kilo problemi olmayan ve yemek yemeyi seven bir eşim var haliyle ona ayrı kendime ayrı diyet yemekleri yapmadım.. Evde pişen yemeklerden ölçülü şekilde yedim bol salata ve yoğurt yedim öğünlerimde asla aç kalmadım doyana kadar sınırsız salata çorba yoğurt yedim.. Çok şükür sonuc aldım..

Sanada başarılar diliyorum.. Başlamak bitirmenin yarısı.. Seninde fazla bir kilon yokmuş 2 ayda toplarlarsın kendini....
gider kilolar emin ol...

Sanada Günaydın tatlım

Sabah yapılan spor en etkili spordur.. Ter atmışsın yenilensin vücudun.. Tebrikler günden güne sportmen bir bayan olacaksın..

Bende birazdan kardio yaparım belki yada plateste olabilir... beni bile heveslendirdin

Çok haklısın diyete başladım cümlesi cıss
Birkaç gündür dikkat ediyordum 71 çıktım az önce tartıda dün salçalı bulgur pilavını tabak tabak kacırdıktan sonra bunu görmek iyi hissettirdi. Bugün hayli dikkat edeceğim beslenmeme. Sizinle burada devam edebilir miyim kalabalık yapmazsam

harikasin genc arkadasim

Kalıcı ve istikrarlı olursan katılabilirsin.. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. Önemli olan üzerimizdeki yüklerden kurtulmuş olmak..
Kendinden bash etsene biraz.. ?

Kalıcı ve istikrarlı olursan katılabilirsin.. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. Önemli olan üzerimizdeki yüklerden kurtulmuş olmak..
Kendinden bash etsene biraz.. ?

Teşekkür ederim, istikrarlıyım :)
Adım büsra 36 gün sonra üniversite sinavim var onun hazirligi icerisindeyim annemle birlikte yasiyoruz. Yeni insanlarla tanismayi ve sosyal olmayi paylasmayi cok severim
Sizin merak ettiğiniz bi sey olursa alabilirim

Hoşgeldin Büşra

Sendeki o başarma hissini aldım.. Sanırım üni 1. Sınıf hazırlığı lys olmalı.. Bu sınav stresi arasında beslenmene dikkat edersen kilo almazsın.. Sınav bitsin senden daha iyi performanslar bekliyor olacaz..
Bu arada güne bir bardak suyla basladım kahvaltim: 10 zeytin 1domates1salatalık
Şimdi derse gecip 13:00 a kadar masa basında olacağım mola verdiğimde mekik squat düsünüyorum​
Him.. Kahvaltı güzel ama yumurta eklemelisin.. birde playstore den 7 dk egzersizi var onu indirim yapabilirsin ders aralarında.. Vücudu harika çalıştırıyor.. Spora yeni başlayanlar için uygun...

Violet Life , Akif napiyo uyandı mı? :))

Uykusu düzene girdi mi tatlım?
uyanmazmi canim ya sabahin 5 bucugunda hortladik
jilianla 1 mile yaptim, akifi asagi indircem simdi napiyim yaa cok yoruldu vucudum, o kadar kilo gitti spor yapiyorum bacaklar halaa lambur lumbur olabilio

uyanmazmi canim ya sabahin 5 bucugunda hortladik
jilianla 1 mile yaptim, akifi asagi indircem simdi napiyim yaa cok yoruldu vucudum, o kadar kilo gitti spor yapiyorum bacaklar halaa lambur lumbur olabilio
Ooyyy kuzu yaaa napalim öyle öyle büyüyecek annesi

Bir tek sen varsın yanında oyun arkadaşıda sensin kardeşide sensin anneside sensin eee tabi 1 evin oğlu sonuçta kıymetli

Hoşbuldum teşekkür ederim
Evet, lys ye hazırlsnıyorum. Yememi azaltıyorum fakat ders çalışıyor olmak aktifliğimi kısıtlıyor elimden geleni yapıyorum
Yumurtayı genelde kahvaltıda yerim ama bugün canım pek istemedi
Sen de kendini biraz tanıtır mısın ve ne kadar sürede kac kilo verdin karatayla

Bunlara takılma şu an derslere odaklanman lazım geleceğin için çalışıyorsun.. Allahım zihin açıklığı versin.. Tam anlamıyla spora geçtiğin zaman burda uyguladığımız spor programlarından sende faydalanabilirsin..

4 ayda ideal kiloma geldim.. Su an 57 kiloyum.. Ayda 2.500 kilo verdim 75 kiloda başladım.. Evliyim 1 yaşında Gökçe adında kızım var..

Beyaz Kelebek Allah bağışlasın

Ftmk merhaba öncelikle bravo cünkü o kadar güzel sey benim önümde olsa dayanamaz fazla yerdim ama yine de diyet icin fazla olmus sanki birazcık ama sporla toparlarsın ya da yarın öğün eksilterek hemen toparlarsın diyeti bir süredir yapıyorsan kacamaklardan bi sey olmaz

Ben de öğlen biraz fazla kacirdim sabah 10 zeytin ve salata yemistim 15:00 gibi de iki tabak patatesli sulu yemek ve bir but yedim yemeğin icinde vardı Bir anda fazla oldu sanırım o yüzden aksam dans ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…