- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.641
Teşekkür ederim..Çok sevindim azmini tebrik ederim
Bende 72 kiloyum hedefim şimdilik altmış sonra 55. Diyet uygulayamıyorum sınavımın stresinden dolayı. Sadece abur cuburu kestim yeşil çay tüketiyorum ve suyu hayatıma aldım. Diyet yemekleri hazırlamıyorum olanlardan yiyorum bir tabak. İnşaallah böyle verebilirim
Günaydın güzel sabahlar hayırlı günler
Kalktım sabah 07.30 Elma sirkeli limonlu ılık suyumu içtim sonraaaaa
Level 2 yapıldı inanin arkadaşlar kaşlarimdan halıya ter damladı ama daha kolay yaptım ilk başladığım günden .
yandı yağlar
tuanairem canım Haydi yakalım bugün yağları
harikasin genc arkadasimGünaydın güzel sabahlar hayırlı günler
Kalktım sabah 07.30 Elma sirkeli limonlu ılık suyumu içtim sonraaaaa
Level 2 yapıldı inanin arkadaşlar kaşlarimdan halıya ter damladı ama daha kolay yaptım ilk başladığım günden .
yandı yağlar
tuanairem canım Haydi yakalım bugün yağları
Kalıcı ve istikrarlı olursan katılabilirsin.. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. Önemli olan üzerimizdeki yüklerden kurtulmuş olmak..Çok haklısın diyete başladım cümlesi cıss
Birkaç gündür dikkat ediyordum 71 çıktım az önce tartıda dün salçalı bulgur pilavını tabak tabak kacırdıktan sonra bunu görmek iyi hissettirdi.Bugün hayli dikkat edeceğim beslenmeme. Sizinle burada devam edebilir miyim kalabalık yapmazsam
Kalıcı ve istikrarlı olursan katılabilirsin.. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. Önemli olan üzerimizdeki yüklerden kurtulmuş olmak..
Kendinden bash etsene biraz.. ?
Hoşgeldin BüşraTeşekkür ederim, istikrarlıyım :)
Adım büsra 36 gün sonra üniversite sinavim var onun hazirligi icerisindeyim annemle birlikte yasiyoruz. Yeni insanlarla tanismayi ve sosyal olmayi paylasmayi cok severim
Sizin merak ettiğiniz bi sey olursa alabilirim
Him.. Kahvaltı güzel ama yumurta eklemelisin..Bu arada güne bir bardak suyla basladım kahvaltim: 10 zeytin 1domates1salatalık
Şimdi derse gecip 13:00 a kadar masa basında olacağım mola verdiğimde mekik squat düsünüyorum
uyanmazmi canim ya sabahin 5 bucugunda hortladik
Ooyyy kuzu yaaauyanmazmi canim ya sabahin 5 bucugunda hortladik
jilianla 1 mile yaptim, akifi asagi indircem simdi napiyim yaa cok yoruldu vucudum, o kadar kilo gitti spor yapiyorum bacaklar halaa lambur lumbur olabilio
Bunlara takılma şu an derslere odaklanman lazım geleceğin için çalışıyorsun.. Allahım zihin açıklığı versin.. Tam anlamıyla spora geçtiğin zaman burda uyguladığımız spor programlarından sende faydalanabilirsin..Hoşbuldum teşekkür ederim
Evet, lys ye hazırlsnıyorum. Yememi azaltıyorum fakat ders çalışıyor olmak aktifliğimi kısıtlıyor elimden geleni yapıyorum
Yumurtayı genelde kahvaltıda yerim ama bugün canım pek istemedi
Sen de kendini biraz tanıtır mısın ve ne kadar sürede kac kilo verdin karatayla