Kendi yaptığınız tırnak desenleri

kızlar bunlardan ızmırde pek yok sanırım ben hıc denk gelmedım sadece bır kız arkadasım yaptırdım ıncık boncuk taktırdım demıstı o degısık gelmıstı ben hıc dısarda denk gelmedım, kendı tırnagıma da beyazdan french ya da pembeden ötesını yapamıyorum zaten onlar bıle zor.. tebrık etmek lazım wallahı sızı.

ÇAKLITIMmMmMm
Ben bayıldımmmm . . .
Yeni gördüm bu çalışmaları ve bittim . . .
Hemen özgürcenin siteyi ziyaret ettim tabi ki fakat o kadar fazla seçenek var ki

:uhm:

canım bi de hani tırnak diplerinde birikinti oluyo onlarda kuruyo kuruyuncada böyle bi görüntü ortaya çıkıyo demişsin ya . . .
canım tırnak dibine değdirmeden sürsen ojeyi yani hiç etle temas ettirme bence . . .
özellikle koyu ojede çünkü çok rahatsız bi görüntü oluyo . . .

evet artik oyle yapiyorum zaten canim... tabi ojenin de kaliteli olmasi gerekiyor, bu alta surdugum gri oje kaliteli bir marka olmasina ragmen surulusu cok cok kotuydu, kaldirip aticaktim az daha sinirden... bi de kutikullerim biraz zarar gormus durumda su an, kendilerini toparlamalarini bekliyorum... :1hug:

peki onlar sadece baskıyımı yoksa ojelerinide göderiyorlarmı
bide fiyatlar nasıl

ihtiyaciniz olan her seyi gonderiyorlar, once telefonla konusup bilgi alabilirsiniz, cok iyi bir kadin, ailecek bunlarin ithalatini yapip satiyorlar...
ozel oje 10 lira, disklerin tanesi 10 lira, damga 15 lira...

Canım Konad m57 disk demişsin fakat sayfasında m45 e kadar mevcut disk çeşitliliği . . .

:ecrin_bebek:

Sorular bitmez şimdi bende ki o kadar hoşuma gitti ki . . .

Mesela bildiğimiz piyasa ojeleri ile yapılabilir demişsin tam olarak uygulamada nasıl bir fark oluyo yani oje almasak sadece disk ve damga ile kotarabilir miyiz bu işi ?

En az maliyetle almamız gereken ürünler disk ve damga mı ?

Silici falan şart mı ?

:ecrin_bebek:

canım yazdıgını yeni gordum... sayfa en son 2005'te güncellenmiş, aslında m67'ye kadar ellerinde mevcut... telefon edip detayli bilgi alabilirsin =) ayrıca konadnail com diye aratıp görebilirsin tüm diskleri =) ben bir beyaz bir siyah oje almanı tavsiye ederim, piyasadaki çoğu oje yeterince kapatıcı değil. oje biraz eskimiş ve yoğunlaşmış olduğunda daha iyi sonuç alınıyor =)

dyglu canım, birkaç sayfa geride yaparken kullandığım malzemelerin resmini koydum, ben elimle bu kadar kusursuz çalışamam yoksa =) özel bir disk ve damga sayesinde yapıyorum desenleri =)

çok güzeller bu baskı işini biliodum ama hep çiçek böcek zannediodum çok hoş olmuşlar özellikle pembe leopara bayıldım pembenin markasını num. nı söliebilir misin? Çok orjinaller paylaştıın için teşekkür ederiz ben bayılırım mesela böle şeylere..

canımcığım demek sen konradın sitesinden seçtin diskini . . .
bende öyle yapayım o zaman tüm diskler ellerinde mevcut demek bu biçimde sitesinden seçim yapabilmişsen sen . . .

çaklıtım biliyorum fazla oluyorum ama uygulama yaptığında bi kaç kare ile bizi sevindirebilir misin ?

yani damgayı tırnağına bastığında diski kullanıma hazırladığında biçiminde . . .
o kadar makbule geçer ki bu . . .

çünkü bu görünüm gerçekten çok orjinal ve çok şık hele benim gibi tırnaklarından sorunlu biri için nimet niteliğinde . . .

:çok üzgünüm:

canım o pembeye bende bayıldım . . .

:1rolleyes:

layyza canim pembe oje pastel, 52 numara cok tatli bir pembe =)
sabuncum ah keske demin gorseydim simdi bitirdim tirnaklarimi yapmayi =) su sinavli igrenc haftam gecsin soz fotografini kare kare cekip koyucam =) ama simdilik bir uygulama videosu yollayayim sana:

ben burada gosterildigi gibi yapiyorum: http://www.dailymotion.com/video/x40iwn_nail-art-et-decos-sur-ongles-konad_creation

bu da baska bir video, ama pek yapmayi beceremiyor daha dogrusu bu sekilde yaparsa daginik olur ve desenler kayabilir =) Konad Full Nail Stamp Application - CrazyMotion!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…