E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chocolatestar
-
cnm cok begendım baskı deılse cok basarılısınharıka olmuş.siyah ve kırmızıda cok tatlı olur
bu damgayı nasıl ve nerden bulucaz kızlar:uhm:
ÇAKLITIMmMmMm
Ben bayıldımmmm . . .
Yeni gördüm bu çalışmaları ve bittim . . .
Hemen özgürcenin siteyi ziyaret ettim tabi ki fakat o kadar fazla seçenek var ki
:uhm:
canım bi de hani tırnak diplerinde birikinti oluyo onlarda kuruyo kuruyuncada böyle bi görüntü ortaya çıkıyo demişsin ya . . .
canım tırnak dibine değdirmeden sürsen ojeyi yani hiç etle temas ettirme bence . . .
özellikle koyu ojede çünkü çok rahatsız bi görüntü oluyo . . .
inanılmaz güzel bi yeteğin var canım
peki onlar sadece baskıyımı yoksa ojelerinide göderiyorlarmı
bide fiyatlar nasıl
Gelistiriyorum arkadaslar =DDD
Canım Konad m57 disk demişsin fakat sayfasında m45 e kadar mevcut disk çeşitliliği . . .
:ecrin_bebek:
Sorular bitmez şimdi bende ki o kadar hoşuma gitti ki . . .
Mesela bildiğimiz piyasa ojeleri ile yapılabilir demişsin tam olarak uygulamada nasıl bir fark oluyo yani oje almasak sadece disk ve damga ile kotarabilir miyiz bu işi ?
En az maliyetle almamız gereken ürünler disk ve damga mı ?
Silici falan şart mı ?
:ecrin_bebek:
canım yazdıgını yeni gordum... sayfa en son 2005'te güncellenmiş, aslında m67'ye kadar ellerinde mevcut... telefon edip detayli bilgi alabilirsin =) ayrıca konadnail com diye aratıp görebilirsin tüm diskleri =) ben bir beyaz bir siyah oje almanı tavsiye ederim, piyasadaki çoğu oje yeterince kapatıcı değil. oje biraz eskimiş ve yoğunlaşmış olduğunda daha iyi sonuç alınıyor =)
dyglu canım, birkaç sayfa geride yaparken kullandığım malzemelerin resmini koydum, ben elimle bu kadar kusursuz çalışamam yoksa =) özel bir disk ve damga sayesinde yapıyorum desenleri =)
çok güzeller bu baskı işini biliodum ama hep çiçek böcek zannediodum çok hoş olmuşlar özellikle pembe leopara bayıldım pembenin markasını num. nı söliebilir misin? Çok orjinaller paylaştıın için teşekkür ederiz ben bayılırım mesela böle şeylere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?