Kendi yaptığınız tırnak desenleri

ya ben frenchi bile kurutupta yapamıyorum bunları yapmanın imkanı yok
gurbaanın ekledikleri zaten ustaca yapılanlar ben en çok ilk ve sonuncusunu beğendim ve gelinlikle güzel durur dediğine katılıyorum.

Asla tarzım değil.:1no2:
nedendir çok itici geldi bana alışılmışın dışında olduğu içinmi acabaCADIARZU ama yinede ben yapmamsengözlerimebaksanab

bence onemli olan insanin kendine neyi yakistirdigi... benim yasimla ve tarzimla ortusuyor, gunlerdir kim tirnaklarimi gorduyse "nasil yaptin???" diye sora sora haloldu, demek ki korkunc durmuyor. bana gore degil demekle bence cok itici demek arasinda fark var, ister istemez insan gorunce "iyyyy!" denecek birsey gibi algiliyor ve dokunuyor. ben boyle seyleri seviyorum kendime de yakistiriyorum... kaliplarin icine hapsolmak bana gore degil, bu da benim fikrim... :1closedeyes:

Son düzenleme:
gurbaacim koyduklarindan ozellikle sonuncusu cok hosuma gitti =) tirnaklarim biraz uzasin cok sevinicem tam zamaninda kirildi konad'in elime gectigi gun =)

çikolatam, sen kendine yakıştırıyorsan sorun yok zaten :teselli:

ama bana da pek güzel gelemedi :a015:

stil ayrılığı çok doğal, sen beğendiysen öperim ben güsel yanaklardan Şeniz

Pembe Leopar =)
Pastel Pembe Oje (kac numara unuttum soran olursa bakayim), Konad siyah oje, Konad m57 disk
Ah tirnaklarim biraz uzasa...

Son düzenleme:
yjasmin, bahtaniye cok tesekkurler arkadaslar =)

secret words'cum, ben parca parca aldim canim... 6 tane disk aldim, kendim sectim, uc oje aldim, bir de damgasini tabi.

secret words'cum, ben parca parca aldim canim... 6 tane disk aldim, kendim sectim, uc oje aldim, bir de damgasini tabi.[/QUOTE]

cnm bunların hepsine ne kadar para verdin yani fiyatları nası ??

secret words'cum, ben parca parca aldim canim... 6 tane disk aldim, kendim sectim, uc oje aldim, bir de damgasini tabi.

cnm bunların hepsine ne kadar para verdin yani fiyatları nası ??[/QUOTE]

canim toptan fiyatina satan bir yerden aldim, diskler ve ozel ojeler 10'ar lira, damgasi 15 lira. =)

Pembe Leopar =)
Pastel Pembe Oje (kac numara unuttum soran olursa bakayim), Konad siyah oje, Konad m57 disk
Ah tirnaklarim biraz uzasa...

pembe renge bayıldıgım gibi yaptıgın desenede bayıldım.. pembe siyah acayip güzel olmus... fakat bisey gözüme takıldı.. tırnak diplerindeki etleri alsan yada aldırsan manikür yaptırsan tırnakların cok daha güzel görünür.. hem sekli hem uzunlugu...a.s

canim cok begendim.. cok guzel durmus tam benim tarzim :)
yanliz uzerindeki desenleri kendin mi ciziyorsun yoksa hazir mi satin aldin ??

seksi sinek tesekkur ederim onerin icin... tirnak etlerimi aldirmayi dusunmuyorum cok riskli oradaki etler vucuda mikrop girisini engelleyen bariyerler gibi, ben kendim duzeltiyorum genellikle. bir kere kesince surekli kesmek zorundasin, cuticle yagi ile bakiyorum, geriye itiyorum, ozel bir metal parcayla siyiriyorum, o kadar onun disinda kesmiyorum... orada gorunen cikinti zaten ojenin dibe yigilmis hali cunku ojeler hemen akiskanligini yitirip katilasiyor, tirnak diplerinde kurudugu zaman oyle gozukuyor ne yazik ki...

ebis sagol canim, bunlari damgayla yapiyorum, hazir kalip var icine ojeyi suruyorsun, sonra damgaya alip tirnagina basiyorsun...

Son düzenleme:
çikeletam ya pembeli ne güzel olmuş öle yaaa maşallahhh diyeyim de gülüm nazar değmesin

ben de düğün için gurbaanın gösterdiği o en baştaki beyz çiçekli tırnak desenini çok beğendim yaa nerden yapacam ben onu düğünde yapacaaaammm

nişanlımın dayısı evlenecek mayısta ayy onda da yapardımmm yaa noldur yardım edinnn

nasıl yapılır ki oooo

tırnakların çok güzel olmuş tabi beceri meselesi ben beceremem.
gurbaa senin bulduğun modellerde çok hoş ama burda hangi kuaför yapabilir bilmem. oyüzden sadece bakmakla yetineyim barii:)

canim o cicekleri ya akrilikle yapiyorsun ya da hazir satin aliyorsun. benim aldigim yerde hazir satiliyordu galiba ama gul seklinde...

chocolatestar bayıldım wala bnm tarzım değil gerçi bn dha soft ojeleri sewiorum ama yeteneğine hayran kalmamak elde değil bebiş=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…