- Konu Sahibi chocolatestar
-
layyza canim pembe oje pastel, 52 numara cok tatli bir pembe =)
sabuncum ah keske demin gorseydim simdi bitirdim tirnaklarimi yapmayi =) su sinavli igrenc haftam gecsin soz fotografini kare kare cekip koyucam =) ama simdilik bir uygulama videosu yollayayim sana:
ben burada gosterildigi gibi yapiyorum: Dailymotion - Nail art et décos sur ongles konad II, une vidéo de julienlebrat. nail, art, nailart, nails, ongle
bu da baska bir video, ama pek yapmayi beceremiyor =) Konad Full Nail Stamp Application - CrazyMotion!
layyza canim pembe oje pastel, 52 numara cok tatli bir pembe =)
sabuncum ah keske demin gorseydim simdi bitirdim tirnaklarimi yapmayi =) su sinavli igrenc haftam gecsin soz fotografini kare kare cekip koyucam =) ama simdilik bir uygulama videosu yollayayim sana:
ben burada gosterildigi gibi yapiyorum: Dailymotion - Nail art et décos sur ongles konad II, une vidéo de julienlebrat. nail, art, nailart, nails, ongle
bu da baska bir video, ama pek yapmayi beceremiyor =) Konad Full Nail Stamp Application - CrazyMotion!
oje siyah gozukuyor ama aslinda koyu patlican moru =)
Kullandigim ojeler, Amerika'dan siparis etmistim
oje siyah gozukuyor ama aslinda koyu patlican moru =)
Kullandigim ojeler, Amerika'dan siparis etmistim
chocolatestar tatlım hepsi çok güzel olmuş ama bence biraz tırnaklarını uzat derim desenler daha güzel durur
canım tamam ama nasıl yaptıgını sora bilirmiyim moru suruyorsun ustunu nasıl yapıyorsun anlamadım
of of of of . . .
süper . . .
feci taktım aklıma damlam nasıllar ama ?
tam çaklıtlık di mi . . ?
düşünüyorum bende iletişime geçeceğim bu seti satın alabileceğim kişilerle . . .
çaklıtım bu arada uzuyo tırnaklarınnnn . . .
sositososito
evet sabunumm bitanemm çok güsel oluolar maş.çikolatamaa
canim videolari izlemissin sana bir iki tuyo vereyim, kendi kesfettigim seyler, ozellikle metal siyirici degil de plastik kredi karti kullanmani tavsiye ederim. kullanmadigin ya da eski bir plastik kartini bu is icin gorevlendir =) cunku metal siyiricisi paleti ciziyor. siyiriciyi inek deseni yapan kizin yaptigi gibi dik degil, 45 derece egik tutarak siyir ve damgayi diske basarken soldan saga dogru hafifce yuvarlayarak butun deseni al. tirnagina sanki bir silindirin uzerine basiyormus gibi yuvarlayarak soldan saga ya da sagdan sola dogru bas. videodaki gibi zikzaklar cizmeye gerek yok =) ama lap diye tepeden bastirirsan silik cikabilir... ayni sey diskten ojeyi alirken de gecerli, yine dimdik basma, deseni almayabilir... bir de iyi bir tirnak cilasi edinip desenin kuruduguna emin olduktan sonra desene bastirmadan, suruklemeden kalin bir tabaka halinde sur. ben cabuk kuruyan cilalardan tavsiye ederim, flor mar ya da sally hansen'de bulabilirsin =) ben sally hansen kullaniyorum, 30 saniyede kuruyor. cok memnunum. bir de tirnak cevresine desen gelmesin diye endiselenme, onlari asetona batirilmis bir pamuklu cubukla temizleyebilirsin, siliciye gerek yok. ha bir de mesela deseni basmadan once alta surdugun ojeye bir kat cila surersen, desende bir yanlislik yaptiginda asetonlu pamukla cok elin hafif bir sekilde silersen alttaki oje bozulmuyor, ama tabi bu surekli yapilmamali, sadece acil durumlar icin =D ilk yaptigimda sinirimden aglayacaktim olmuyo bu diye, ama iki-uc seferde kolayini aldim =) bu arada yine inek deseni yapan kizin yaptigi gibi damgayi asetona asla surmuyoruz, deseni almaz... sert bir yuzeyin uzerine (plastik kart gibi) damgayi basiyoruz, damgada kalan oje hemen oraya cikiyor... aseton degen damganin deseni almama riski var... ben en iyisi ilk firsatta videoya cekeyim =)
ha bir de canim tirnak uzatmanin sirlarina yavas yavas vakif oluyorum =) torpuledikce kirilmiyor ve ayrilmiyorlar, torpuyu tirnagimin alt kismina da diklemesine suruyorum, kabalassin diye... =) bazen kardesimin gitar caldigi icin kullandigi tirnak sertlestiricisini de suruyorum =)
çaklıtım süper süper süper anlatmışsın . . .
ama videoda kaymağı olur valla . . .
o zaman şimdi bize lazım olan disk ve damga sadece bi de eğer istersek oje di mi . . ?
silicimiz zaten kredi kartı . . .
diğer malzemeler zaten piyasadan kolaylıkla temin edilebilir . . .
aklımda 319 var flor mar . . .
desenleri 319 çok güzel belli eder . . .
:asigim:
havale ettin di mi çaklıtım sen ürün bedelini . . ?
kaç günde ulaştırdılar sana ?
canim ben gidip aldim yerleri uskudarda =) evlerine ugradim, evlerinden isletiyorlar ve ben gittigimde baskalarinin urunlerini de paketliyorlardi, bir teyze ve kizi =) kizi guney kore'de gorup cok begenmis, ithal ediyormus... aslinda kuaforlere satiyorlar, toptan fiyatina... bence kargo sirketiyle 5-10 milyona hemen ertesi gun elinde olur... normal takipli postayla verirlerse 2-3 liraya acele gelir... canim siyirici zaten damganin yaninda takim, ama bence kullanma... 15 liralik damgadan rica et, yeterli olur... ama bence bir de oje al beyaz, gercekten lazim oluyor... eger olur da baska bir ojeyle yapamazsan firlatip atmayasin elinden =) ben parama kiydim bir siyah bir beyaz oje aldim, gercekten cok temiz cikiyor desenler ozel kivamlari sayesinde. baska bir beyaz biraz saydam kalabilir... sonra deneme yanilma yontemiyle baska kullanisli renkler de bulursun =) flormar 319 raki beyazi miydi bir de? kirec beyazi olmasi lazim belirgin olmasi icin...
ya su ojeleri dun yapmis olmasaydim kiyicaktim... sanirim kiyicam ama =) size gostermek icin =) siradan beyaz ojeyle de deniycem bi parmagimi =) belki kardesimi kurban ederim =DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?