• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

chocolatestar canım,yok itici alışılmışın dışında...vs. gibi birkaç yoruma takılıp kalma,farklı olduğu için herkes tarafından beğenilmesi olası değil tabi. yerimseniben
Klasiğin dışına çıkmak değişik şeyler denemek her zaman güzeldir. :lepi:
Tekdüzelikten bende hoşlanmıyorum açıkçası,yaptığın desenleri çok beğendim ben her ne kadar denememiş olsamda senden gördükten sonra bende denemeliyim diye aklımdan geçirmedim değil hani. :1rolleyes:
eheehe özendim sana. :icecream:
Sen paylaşımlarına devam et canım ben zevkle takip ediyorum. :içelim:

chocolatestar canım,yok itici alışılmışın dışında...vs. gibi birkaç yoruma takılıp kalma,farklı olduğu için herkes tarafından beğenilmesi olası değil tabi. yerimseniben
Klasiğin dışına çıkmak değişik şeyler denemek her zaman güzeldir. :lepi:
Tekdüzelikten bende hoşlanmıyorum açıkçası,yaptığın desenleri çok beğendim ben her ne kadar denememiş olsamda senden gördükten sonra bende denemeliyim diye aklımdan geçirmedim değil hani. :1rolleyes:
eheehe özendim sana. :icecream:
Sen paylaşımlarına devam et canım ben zevkle takip ediyorum. :içelim:

canim tesekkur ederim destegin icin =) ben de degisik seylere cok merakliyimdir, marjinal olma kaygisindan degil de daha cok kendi tirnaklarima bakip mutlu olmayi seviyorum =)
meslekdasmisiz bu arada =))) :asigim:

seksi sinek tesekkur ederim onerin icin... tirnak etlerimi aldirmayi dusunmuyorum cok riskli oradaki etler vucuda mikrop girisini engelleyen bariyerler gibi, ben kendim duzeltiyorum genellikle. bir kere kesince surekli kesmek zorundasin, cuticle yagi ile bakiyorum, geriye itiyorum, ozel bir metal parcayla siyiriyorum, o kadar onun disinda kesmiyorum... orada gorunen cikinti zaten ojenin dibe yigilmis hali cunku ojeler hemen akiskanligini yitirip katilasiyor, tirnak diplerinde kurudugu zaman oyle gozukuyor ne yazik ki...

ebis sagol canim, bunlari damgayla yapiyorum, hazir kalip var icine ojeyi suruyorsun, sonra damgaya alip tirnagina basiyorsun...

canım daha güzel görünmesi için söyledim inan.. yoksa cok begendim.. harkulade... evet ben maniküre baslayanlardanım ve bi türlü bırakamıyorum devamlı istiyor cunku.. kendince bir cözümün varmış.. cok güzel.. desenlerinin devamını bekliyorum.. birde yaptıgın malzemelerinde fotosunu cekip koyarmısın...:1hug:

canım daha güzel görünmesi için söyledim inan.. yoksa cok begendim.. harkulade... evet ben maniküre baslayanlardanım ve bi türlü bırakamıyorum devamlı istiyor cunku.. kendince bir cözümün varmış.. cok güzel.. desenlerinin devamını bekliyorum.. birde yaptıgın malzemelerinde fotosunu cekip koyarmısın...:1hug:

tabi ki canim sen de mumkun oldugunca etlerini kesmemeye calis gercekten cok zararliymis o etleri kendi haline biraktiginda bi sure sonra zaten duzgunlesiyolar kesmeye gerek kalmiyo...
kamerami sarj edeyim, koyucam o zaman =)

çaklıtım, ben ikisini de çok beğendim. tam benim tarzım(dı). eskiden ben de aklına gelebilecek her renk ojeyi sürerdim, üstlerine kafama göre desenler çizerdim.

meslekten ötürü günlük yaşamda pek kullanamasam da yazları yaparım arada.
üşenmeyip bir foto eklerim inş.

Kullandigim malzemeler arkadaslar:

COLOR.png

Kiss Color Magnet ojeyi tirnaga sabitleyen baz cila

new_stamp_scraper.jpg

Konad damga ve siyirici

KZM_1414_655.jpg

Konad imaj diski

konad-special-polish-5ml-white.jpg

Konad ozel oje, biraz denedikten sonra baska ojelerle de yapilabiliyor

2755_1.jpg

Sally Hansen Insta-Dri oje kurutucu ust cila

Kullanim: Tirnaga cila ve istenen oje suruldukten sonra konad oje diskteki desenin uzerine surulur. Siyirici ile uzerinden siyrilir ve damga desenin uzerine basilir. Sonra damganin uzerinde kalan sekil tirnaga uygulanir, damga sert bir yuzeye bastirilarak temizlenir. Uzerinden dikkatli bir sekilde cilayla gecilir.

Son düzenleme:
ay bunlar cok guzel yaaa,nasi heveslendim simdi,tirnaklarimin uzamasini bekliyorum ,bende yapicam,bakalim nasi olcak,bende reim ekliycem,,,,tabi sizinkiler gibi guzel olmiyacagi kesin:delphin:

çok güzeller bence cıvıl cıvıl yaz da geldi tamm havası yani kaydirigubbakcemile3 ben çok begendşm .. bende severim böyle egzantirik şeyleri :1closedeyes:

chacolatestar arkadasim merhabalar...tirnaklarina cizdiklerin cok guzel olmus gercekten fakat ben anlamadim bunlari yapman icin gerekli malzemeler nerde satliyor acaba?

chacolatestar arkadasim merhabalar...tirnaklarina cizdiklerin cok guzel olmus gercekten fakat ben anlamadim bunlari yapman icin gerekli malzemeler nerde satliyor acaba?

istanbul uskudar'da turkiye distributoru var canim, arastirip oradan almistim... ben cizmiyorum, hazir desenlere oje surerek onu tirnagima damgaliyorum... =)

hmm cok guzeller canim eline saglik bende yapmak istiorum ama tabi once o dedigin distributoru almak lazim ..nerden bulcaksam burda.. neyse cnm bide boyle kapli olanlar warmi yapiomusun oylede kucuk kucuk kapli olanlar..?

hmm cok guzeller canim eline saglik bende yapmak istiorum ama tabi once o dedigin distributoru almak lazim ..nerden bulcaksam burda.. neyse cnm bide boyle kapli olanlar warmi yapiomusun oylede kucuk kucuk kapli olanlar..?

kalpli de var ama bende yok, bende cicekler kelebekler falan var bende, biraz bunlardan bikayim daha almayi dusunuyorum =)

Back