Kendi yaptığınız tırnak desenleri

chocolatestar

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2008
1.628
377
688
39
Tirnak damgalarini ve disklerini ozgurcepazarlama'dan aliyorum, google'da aratarak bulabilirsiniz. telefonla gorustugumde eve havaleyle gonderiyorlar. diskler 10 lira, ozel oje 10 lira, damga da sanirim 10 lira. yurtdisindan siparis etmek isteyenler icin, ocnailart.com dunyanin her yerine gonderiyor.

Başka nereye koyacağımı bilemedim arkadaşlar, ben de resimli paylaşımlara açıyorum bu konuyu =)

Huzurlarınızda bu sene zebralar arasında çok moda olan zebra manikürü:

Çok düzgün olmadı ama çalışmalarım sürecek =)

Kullandıklarım: Pastel Siyah oje, Pastel no 41 Pembe oje, Golden Rose Paris beyaz oje
Yapılış tekniği: ıki kat pembe ojeyi tüm tırnağa sürüp kuruttuktan sonra, siyah ojeyle bant geçtim fransız maniküründen biraz daha kalın olmak üzere. Son olarak beyaz ojeyi fırçada iyice temizledikten sonra kenarıyla Y şeklinde desenler çizdim karşılıklı, zebra desenini andıracak şekilde.
Umarım fikir hoşunuza gitmiştir, ben de biryerde görmüştüm =)
Sizin de yaptığınız değişik tırnak desenleri ya da manikürler varsa burada paylaşalım :asigim:

Son düzenleme:
çok ilginççç yetenek işi canımm

pek benim tarzım şeyler değil ama değişik daha göze çarpmayan şeyler neden olmasın yani...

desen değil ama tırnaklarıma bu tarz küpeler takmayı çok seviyorum hihoyyyt

evet bu bana göre daha makul çiçeeemm

ama ben senin küpeni müpeni geçççççç

ellerine bittim anam yaa maşalaahhhh maşalaah be tırnakta çok nazardan korkarım kendimde uzatırım bi bakarım bi gün aman ne güzel uzamışlar derim ertesi gün par tırnak kırılıırr

acaba tırnaklarımı güçlendirici ne kullansan gurbaam yaa hiç bişey kullanmıyorum bi tavsiye et bişeyler çiçeğim yaaa

cok yakismis gurbaa... ellerinin masallahi var...
benim giyim tarzim cok sade falan degildir, desenleri, ilginc seyleri, kimsenin sevmedigi renkleri severim =)
ilarzu kesinlikle katiliyorum ne zaman tirnaklarim guzel olsa (ust resimdeki gibi) ertesi gun kiriliyor, kesiyorum (alt resimdeki gibi) kardesim gitar caldigi icin saglam tirnak gerekiyordu ona, erkek bir de kendisi... ona kiss marka bir cila aldik watsons'dan, diamond hard diye... fiyati 32 lira, kazik otesi ama tirnaklari tas gibi yapiyor... en alta onu suruyorsun, uzerine de oje... ben onu kullaniyorum simdi, tekrar uzayinca da bir iki hafta icinde kullanmaya devam edicem...

tesekkurler arkadaslar =) desenleri yeni aldigim tirnak damgasiyla yapiyorum, daha degisik calismalarimla burada olmaya devam edicem =)

canımın dibi çok tişkür ederim
benim tırnaklarım eşşek tırnaği gibidir afedersin -tatlicadiarzu-
çok sert
kolay kolay kırılmaz
inatçı insanların böyle olurmuş genelde delikafadulden

güçlendirmek için kullandıgım bi ürün yok yani bebişkom kaydirigubbakcemile5

canım çok sağol
yalnız ben de denemek istiyorum şu zebra şeysini
onu hazır kalıplarla mı yaptın?

yaaaa ben de çok istiyorum çiçeğim yaa tırnaklarım uzun uzun olsun ayy bakiim ben onauzasalar güzel olacaklar ama şimdi biri kısa biri uzun vallaha sinire geldi kesemiyorum da dipten acıyor .... ay ben bakayım inşallah uzarlarda ben de evde yaaprım zebra desen:lepi:

cok tesekkur ederim arkadaslar =)

whiterosecum, canim tirnak damgasiyla yaptim, keske elimle yapabilecek kadar yetenekli olsam...

gurbaacim evet hazir metal diskler ve ozel damgayla yaptim, ozgurce pazarlama diye arat google'da, kore'den ithal eden firma, ben telefonla konustum gidip kisisel olarak aldim ama havale yapinca adresine de gonderiyorlar...

ilarzucum sally hansen'in daha uygun fiyatli ve daha cok cesitli urunleri var, eczanelerde bulabilirsin... tirnak uzatan var, kirilmayi engelleyen var, soyulmayi engelleyen, sararmayi engelleyen... cesit cesit =) ben almayi dusunuyorum bir tane ojeyi koruyan...

Asla tarzım değil.:1no2:
nedendir çok itici geldi bana alışılmışın dışında olduğu içinmi acabaCADIARZU ama yinede ben yapmamsengözlerimebaksanab

ilarzucum benim de bazen tırnaklarım tabaka tabaka soyuluyo kırılıyo falan.. ama nedense hep işaret barnağım ve orta barnağımın tırnakları öyle oluyo..:1no2:
gece yatmadan önce tüm tırnaklarımı vazelinle ovuyorum. baya bi besliyo vazelin. bunu düzenli yaptığım zamanlar tırnaklarım çok güzel oluyor.. tavsiye olunur efeemsengözlerimebaksanab
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…