- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
-
desen değil ama tırnaklarıma bu tarz küpeler takmayı çok seviyorum hihoyyyt
evet bu bana göre daha makul çiçeeemm
ama ben senin küpeni müpeni geçççççç
ellerine bittim anam yaa maşalaahhhh maşalaah be tırnakta çok nazardan korkarım kendimde uzatırım bi bakarım bi gün aman ne güzel uzamışlar derim ertesi gün par tırnak kırılıırr
acaba tırnaklarımı güçlendirici ne kullansan gurbaam yaa hiç bişey kullanmıyorum bi tavsiye et bişeyler çiçeğim yaaa
cok yakismis gurbaa... ellerinin masallahi var...
benim giyim tarzim cok sade falan degildir, desenleri, ilginc seyleri, kimsenin sevmedigi renkleri severim =)
ilarzu kesinlikle katiliyorum ne zaman tirnaklarim guzel olsa (ust resimdeki gibi) ertesi gun kiriliyor, kesiyorum (alt resimdeki gibi) kardesim gitar caldigi icin saglam tirnak gerekiyordu ona, erkek bir de kendisi... ona kiss marka bir cila aldik watsons'dan, diamond hard diye... fiyati 32 lira, kazik otesi ama tirnaklari tas gibi yapiyor... en alta onu suruyorsun, uzerine de oje... ben onu kullaniyorum simdi, tekrar uzayinca da bir iki hafta icinde kullanmaya devam edicem...
offf bu gerçekten çok hoş olmuş canım
Gelistiriyorum arkadaslar =DDD
cok yakismis gurbaa... ellerinin masallahi var...
benim giyim tarzim cok sade falan degildir, desenleri, ilginc seyleri, kimsenin sevmedigi renkleri severim =)
ilarzu kesinlikle katiliyorum ne zaman tirnaklarim guzel olsa (ust resimdeki gibi) ertesi gun kiriliyor, kesiyorum (alt resimdeki gibi) kardesim gitar caldigi icin saglam tirnak gerekiyordu ona, erkek bir de kendisi... ona kiss marka bir cila aldik watsons'dan, diamond hard diye... fiyati 32 lira, kazik otesi ama tirnaklari tas gibi yapiyor... en alta onu suruyorsun, uzerine de oje... ben onu kullaniyorum simdi, tekrar uzayinca da bir iki hafta icinde kullanmaya devam edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?