- Konu Sahibi chocolatestar
-
chocolatestar canım,yok itici alışılmışın dışında...vs. gibi birkaç yoruma takılıp kalma,farklı olduğu için herkes tarafından beğenilmesi olası değil tabi. yerimseniben
Klasiğin dışına çıkmak değişik şeyler denemek her zaman güzeldir. :lepi:
Tekdüzelikten bende hoşlanmıyorum açıkçası,yaptığın desenleri çok beğendim ben her ne kadar denememiş olsamda senden gördükten sonra bende denemeliyim diye aklımdan geçirmedim değil hani. :1rolleyes:
eheehe özendim sana. :icecream:
Sen paylaşımlarına devam et canım ben zevkle takip ediyorum. :içelim:
seksi sinek tesekkur ederim onerin icin... tirnak etlerimi aldirmayi dusunmuyorum cok riskli oradaki etler vucuda mikrop girisini engelleyen bariyerler gibi, ben kendim duzeltiyorum genellikle. bir kere kesince surekli kesmek zorundasin, cuticle yagi ile bakiyorum, geriye itiyorum, ozel bir metal parcayla siyiriyorum, o kadar onun disinda kesmiyorum... orada gorunen cikinti zaten ojenin dibe yigilmis hali cunku ojeler hemen akiskanligini yitirip katilasiyor, tirnak diplerinde kurudugu zaman oyle gozukuyor ne yazik ki...
ebis sagol canim, bunlari damgayla yapiyorum, hazir kalip var icine ojeyi suruyorsun, sonra damgaya alip tirnagina basiyorsun...
canım daha güzel görünmesi için söyledim inan.. yoksa cok begendim.. harkulade... evet ben maniküre baslayanlardanım ve bi türlü bırakamıyorum devamlı istiyor cunku.. kendince bir cözümün varmış.. cok güzel.. desenlerinin devamını bekliyorum.. birde yaptıgın malzemelerinde fotosunu cekip koyarmısın...:1hug:
chacolatestar arkadasim merhabalar...tirnaklarina cizdiklerin cok guzel olmus gercekten fakat ben anlamadim bunlari yapman icin gerekli malzemeler nerde satliyor acaba?
hmm cok guzeller canim eline saglik bende yapmak istiorum ama tabi once o dedigin distributoru almak lazim ..nerden bulcaksam burda.. neyse cnm bide boyle kapli olanlar warmi yapiomusun oylede kucuk kucuk kapli olanlar..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?