• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr bu benim ilk frencim nasıl olmuşşşş

3766Gorunt002.jpg
[/URL][/img]

tekstilci çok güzel olmuş canım ellerinde ince uzun çok güzeller masallah:nazar:

tekstilci çok güzel olmuş ve ellerin çok güzel cnm

benimki görünmüyor mu yorum yapılmamışta güzel olmamış mı:kedi:

Roxellanna, kelebek etkisi çok teşekkür ederim şekerlerim...
:1hug:
Ysl'm; seninkiler de ilk french in ama gayet güzeller...
Hoplayan filciğim senin de güzel french lerin...
Ne hamarat hatunlarız yahuuuuuuuu!
:dance:

ya french yapmanın kolay bi formülü var mı çok seviyorum ama kendim hiç yapmıyorum hep başkaları yapıyo :dilcikar:

ya french yapmanın kolay bi formülü var mı çok seviyorum ama kendim hiç yapmıyorum hep başkaları yapıyo :dilcikar:

bende hiç yapazdım gecen gün dikkatli dikkatli ugrasınca başardım sanırım elini hiç titretmeden düm düz cekmelisin beyaz ojeyi işin sırrı bu kaydirigubbakcemile4

Alıntı yapmadığım beğendiğim bi kaç tane daha var mükemmelsiniz. Gördüklerimden sonra koymaya çekindim:sinifsinif:

bende hiç yapazdım gecen gün dikkatli dikkatli ugrasınca başardım sanırım elini hiç titretmeden düm düz cekmelisin beyaz ojeyi işin sırrı bu kaydirigubbakcemile4

teşekkür ederriimm yerimseniben
sol el fena değilde sağ elde çok zorlanıyorum ya :)

1-2 defa dene muhakkak sonunda yaparsın tsuki cim...
Ben de eskiden korkardım yapamam diye bir denedim oldu.
:1hug:
Artık hep yaparım...
Kardeşime filan da yapıyorum çok güzel oluyor.
Manikürcüm gördü ayda 1 gidiyorum ama tırnaklarıma bakıyorum. Herkes senin gibi french ini yapabilse, yarı manikür biz ekmeksiz kalırız dedi.
:roflol: :roflol:

flormarın golden rose nin falan french manikür seti var deneyen oldumu.kolay kullanım için tırnak ucu etiketleride varmış

flormarın golden rose nin falan french manikür seti var deneyen oldumu.kolay kullanım için tırnak ucu etiketleride varmış

evet ben aldım denedim ilk baslarda yapamıyorsun ama 1-2 defdan sonra yapıyorsun zaman istiyen bişey ben ugrasamadıgım ıcın yapmıyorum fazla normal oje daha kolayıma gelıyor, bantlarıda bayaga gidiyor

Back