• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Becerebilen çok güzel yapıyo ama benim gbi beceriksiz eline yüzüne bulaştırıyo iştee :76::76:
bnde ilk başlarda yapamıodum o kadar kalın oluyodu ki bülent ersoyunkilerden farksızdı zamanla yapa yapa böyle oldu =) kimse doğuştan french'li doğmuoo :1:

Bütün konuyu ilk sayfasından son sayfasına kadar okuyup eklenen resimlere baktım, ayyy benim de canım çekti açıkcası, dün mara french manikür setinin siparişini verdim, 16-18 ağustos arasında kargoya verilecek diyordu, içinde yirmi tane manikür yüzüğü, manikür kalemi ve iki adet oje varmış, netten inceledim çok mantıklı geldi yüzüklerle yapmak, hem çizgi kalınlığını istediğin şekilde ayarlayabiliyormuşsun, umarım kolay bir şekilde yapabilirim, bu arada akşam ele damlatılıp sıyrılarak yapılan frenchten denemeyi düşünüyorum, öncelikle tırnaklarımı güzel bir törpüleyeyim valla sayenizde aşka geldim :37:

bnde ilk başlarda yapamıodum o kadar kalın oluyodu ki bülent ersoyunkilerden farksızdı zamanla yapa yapa böyle oldu =) kimse doğuştan french'li doğmuoo :1:

anacım çok zor yaa :1: hiç uğraşasım gelmiyo aslında bahane buluyorum bende :60:

Kesinlikle baş parmağın yukarısına döküp hafif ittirince harika french oluyor, ilk defa yaptım ama sonuç çok güzel, ne kadar kolay oldu böyle, artık frenche bir dünya para vermeye gerek kalmadı :)))

Buda benim yaptığımm french manikürr :)

favorim sensin. french kesinlikle KÜT olmalı ve ÇOK UZUN tırnaktada güzel durmuyor. oval tırnakları oldum olası hiç sevmem:)

Zevklerimiz aynıymış canım.
Frenchi hep bu sekilde kullanırım.
Bende oval tırnak asla sevmem daima küt :)

bu da benim frenchli tırnaklarım biraz çıkmış ama :)

Eklentiler

• $frenchh.jpg
    $frenchh.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 412
$Photo_00005.jpg

Çok karanlık ama bu da benim French'im. Tırnaklarım güçsüz olduğundan uzamıyor dolayısıyla hep kısa yapmak zorunda kalıyorum. Bir de hani şu süsleme için ojeler oluyor ya ince uçlu. Onu French ojesinin fırcası olarak kullanıyorum. elim titrese bile düzgün oluyor.

$15092011940.jpg

....................................................

Son düzenleme:
Kimse uzun zamandır paylaşmamış hemen bende paylaşmak istiyorum kendi yaptığım frenchli tırnaklarımı :3:
$13032012572.jpg $13032012572.jpg

bunlarda benımkılerr :)))

yüzük parmağımın kenarını azıcık kapattım napıyım taşırmışım gormeyın orayı :p

kızlar size frenchin en kolay yolunu açıklıyorum normalde french süngeri adıyla geçiyor ama ben bulamadığım için kalın makyaj süngeriyle yapıyorum hemde çok çooooooooooook kısa bi sürede şimdi makyaj süngerinin üzrine mat beyaz ojeyi sürüyosunuz ondan sonra tırnanğınızı süngerin kenarına dayayıp hafifçe süngerin içine doğru batırıyosunuz sonuç mükemmel işte bu kadar anlamadıysanız eğer youtubeda nasıl yapıldığı hakkında video var ordan bakabilrsiniz öptmmm :)

kızlar size frenchin en kolay yolunu açıklıyorum normalde french süngeri adıyla geçiyor ama ben bulamadığım için kalın makyaj süngeriyle yapıyorum hemde çok çooooooooooook kısa bi sürede şimdi makyaj süngerinin üzrine mat beyaz ojeyi sürüyosunuz ondan sonra tırnanğınızı süngerin kenarına dayayıp hafifçe süngerin içine doğru batırıyosunuz sonuç mükemmel işte bu kadar anlamadıysanız eğer youtubeda nasıl yapıldığı hakkında video var ordan bakabilrsiniz öptmmm :)

süngerle yapılan frech
EASY FRENCH * KOLAY FRENCH SÜNGERİ - YouTube

fazlalıkları fırça yardımıyla silerek yapılan frech
French Manicure - YouTube

$fotoğraf.jpg

Buda benim frenchli tırnaklarım.. Flormar nail art beyaz kullanıyorum.Fırçası o kadar ince ki çok pratik oluyor.

Son düzenleme:
Kızlar french çok hoşuma gidiyo ama ben yapamıyorum:çok üzgünüm:
özellikle bantla falan hiç yapamıyorum kötü oluyo kendim böyle denedim fotoğraf ekledim
Aranızda yapanlar varsa paylaşalım ne dersiniz yerimseniben

tırnaklarını düz törpüle veya kes öyle daha hoş olucktr cnm :):1:

Back