• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk beyaz katı nasıl bu kadar ince yapıyorsunuz ya,benimki hep kalın oluyor bu kadar ince yapamıyorum:44:

Buda benim kendi el emeği göz nuru frenç im

Ya kızlar şu resimleri gördükçe imreniyorum.:nazar:maşallah size...
Ben tırnaklarımı uzatamıyorum bunun bakımı sırrı falan varmı ya..
Oje sürmediğimde tırnaklarım çıtır çıtır kırılıyor. Ojeliyken de çok dikkat etmem gerek ki azıcık uzatabileyim.Ojesiz zaten uzamıyor hemen kırılıyor.
Siz neler yapıyorsunuz:59::59:?

canım ben kışın her gece vazelinle ovuyorum tek tek tırnaklarımı diplerine doğru iyice masaj yapıyorum her bir tırnağıma tek tek .. cok iyi geliyor güçlendiriyor ve bakımlı gözüküyor . kırılmıyor o yüzden tavsiye ederim :) :3:

canım ben kışın her gece vazelinle ovuyorum tek tek tırnaklarımı diplerine doğru iyice masaj yapıyorum her bir tırnağıma tek tek .. cok iyi geliyor güçlendiriyor ve bakımlı gözüküyor . kırılmıyor o yüzden tavsiye ederim :) :3:

denedim şimdi canım. üzerine de kırılmasın diye bastım ojeyi:2:
10 güncük daha dayansınlar da.. sonra bakcam ben onlara:47:
sağol tavsiyelerin için..her gece yatmadan önce mutlaka yapıcam:34:

$chinaglazeseaspray_gabrini353_frenchtips.jpg

klasik french pek yapmam, sürülebilecek onca renk varken çok sıkıcı geliyor :) ama bu şekilde yaptım ben de.. çok zarif duruyor tavsiye ederim, gri-lila, gri-pembe çok uyumlu duran renkler.

denedim şimdi canım. üzerine de kırılmasın diye bastım ojeyi:2:
10 güncük daha dayansınlar da.. sonra bakcam ben onlara:47:
sağol tavsiyelerin için..her gece yatmadan önce mutlaka yapıcam:34:

canım benm faydalı olacak eminim :)

Kendim beceremiyorum ben. Ellerim sürekli titrediğinden muntazam olmuyo ama sally hansen ın french manikür setini alıcam. Kalem şeklind eolduğu için o kadar zorlanmam diye tahmin ediyorum.

Tırnakları sertelştirmek için limon sürün işe yarıyormuş, kuaförüm tavsiye etmişti bana.

kızlar ne beceriklisiniz ben asla yapamıyorum. mutlaka haftada bir manikür pediküre gider frencimi de orada yaptırırım. keşke sizşn gibi el becerim olabilse

Back