tripili mükemmel gördüğüm en güzel tırnak şekillerinden biri nasıl törpülüosun
sıyırmaktan kastettiğini anlamadım ama ben flormar'ın french setiyle yaptım, onun içinde uygun renk ojeler var, bir de bantlar var, bantı yapıştırıyorsun tırnağının ucuna ondan düzgün oluyor. Ama bak burada video var, http://www.videojug.com/film/how-to-give-yourself-a-french-manicure
orda base coat filan diyor ama zorunlu değil o.
maşallah canım dehşet olmş tekrar söylüorum ellerine sağlıkkk ben böle direk küt törpüleyemiırum bir türlü küt olanlar da çabuk kırılıo
Evet tatlım kütler ovallere istinaden çok daha çabuk kırılıo. Ben canım sıkıldıkça oval canım sıkıldıkça düz kullanıorm. Mesela eşim ve annem ovali elime daha çok yakıştırıo hemde kırılmadan uzun süre kullanabiliorm fakat düz kullanıcaksamda kısa tutup kullanıorm soyulmak dışında kırılmıo çoğu zmn. Birde ben tırnaklarımı hiç havalandıramıyorum devamlı ojeli, ojesiz gören pek yoktur. Sanırım bundanda soyuluo. Bakım yapmakta önemli.
Bunlarda benim frenchlerim kızlar. Bu konuda ustayım diyebilirim.:lepi:
Bakalım siz beğenicek misiniz?:kedi:
oofff tırnaklara bak maaşallahhhhhh delikafadulden çok güzel sochic seinkilerde muhtesem benim tırnaklarım çook çirki soyuluyor kırılıyor bıktım vallaha :mymeka:
hacı manyakk tırnakların maşallahh
lacivert ojeyi fırçanın ucuyla tırnağına değdir çok büyük olmadan biraz kuruyunca da
beyaz ojeyi fırçayı yan tutarak değdir
o damkuruyunca en son iğne ya da kürdana laciver oje sürüp noktayı koy
nazar boncuğun hazır
kuruyunca parlatıcı cila geçmeyi unutma ki sabit kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?