bu sönük dudaklara değişik tonlarda 3 tane daha ekleyeyim bari naniknanik hepsinde farklı gülüş ve farklı ruj kaydirigubbakcemile3 daliah kadar olmasak da bizim de dudaklarımız var gibi işte :dilcikar:
bu sönük dudaklara değişik tonlarda 3 tane daha ekleyeyim bari naniknanik hepsinde farklı gülüş ve farklı ruj kaydirigubbakcemile3 daliah kadar olmasak da bizim de dudaklarımız var gibi işte :dilcikar:
kizlar birsey soracam ya ruj veya parlatic sürerken dudaginiza önce krem falan sürüyormusunuz
ben bazen ruj veya parlativi sürdügüm de, artik konusmadanmi kaynaklaniyor nedense dudaklarimin birlestigi bölümlerde beyazlik olusuyor bilmiyorum nedir ama rahatsiz ediyor ellerimle o beyazliklari cekecem diye ruj ve parlatijida gidiyor Çok üzgünüm çoook
hhhhhhhhhm o cogu insanda olur onu onlemek için napılcak birsey var mı bilemıyorum ...
sagol canımm.loreal glam shine cream no 213.cok tatlı bır rengi var ki ben loreal sevmem.
dene tatlım kesinlikl.e cok taze gosteriyor ve sana cok yakısacagına eminim.tatlım bende loreal sevmem fakat sende cok hos durmus=) bende bugun kesin gidip bi denicem =)
En sevdigim ruj, daha dogrusu gloss... Biraz abartili olsa da =)
mal gibi cikmisim kusura bakmayin...
sagol canım.neden utanıyorsun onu cozemedimdaliahcim dudaklarin cok sexyyy gisss delikafadulden
utanmasam bende eklicem delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?